dissabte, 12 de maig del 2012

Lliga Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a Divisió Grup 29

FC VILABLAREIX 7 - CP BELL.LLOC 1

Ha estat un dia de festa en tots els sentits, l’ambient, l’afició, els Blues, els jugadors, …
Teníem dos boles de partit, i a la primera oportunitat l’hem aconseguit. Tot era preparat, i avui era el dia ideal per celebrar el segon lloc en una classificació a la qual el nostre Club s’estrenava.  Hem aconseguit amb escreix totes les fites marcades a l’inici de temporada, només que ara tenim un petit problema: millorar des de el punt on hem arribat, és farà molt difícil.
La imatge del dia:  els jugadors passant per sota d’una pancarta i un passadís que els hi han regalat els Blues: ORGULLOSOS d’aquest equip!!!!

Vila Vila Blareix

dijous, 10 de maig del 2012

Les darreres informacions, fotos, resultats, ...

Ara podeu accedir via mòbil o bé via web a una nova eina d'informació del FC Vilablareix.

FC VILABLAREIX - CP BELL.LLOC
Dissabte 12 de maig a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 - 2ª fase
FC VILABLAREIX - CE BESCANO
Dissabte 12 de maig a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

FC VILABLAREIX - CE FLAÇA

Dissabte 12 de maig a les 10,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 9,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Molta sort a tots i bona Festa Major!!

dimarts, 8 de maig del 2012

5è TORNEIG FESTA MAJOR VILABLAREIX 2012

Aquest dissabte 12 de maig el FC Vilablareix us convida a passar una bona i entretinguda jornada de futbol.
De bon matí, a partir de les 10h i fins a les 12h, es disputaran els partits de lliga corresponents a les categories des de l'Escoleta fins a l'Aleví.
A la tarda, a partir de les 16h, els veterans jugaran un quadrangular.
I per amenitzar-ho tindrem servei de bar durant tot el dia.
Us hi esperem!!!

Lliga de la Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a divisió Grup 29

UCE CELRA 2 - FC VILABLAREIX 7

Només tres punts, això és el que ens queda per tal de posar la cirereta a una temporada increïble. Qui no hagués signat un cinquè lloc a l’inici de la temporada? Qui no hagués signat un tercer lloc a mitja lliga? Hi havia tensió, ningú en parlava, però el nerviosisme es notava més aviat entre els Blues que no pas entre els jugadors, massa professionals com per posar-se nerviosos a aquestes alçades.
El partit comença espès, com tants d’altres, però ens mana la presa de resoldre el partit abans de la mitja part. Dominem però no ens distanciem del contrari, i no es fins la tercera part on un error arbitral trenca el partit i fa pagar l’esforç que ha hagut de fer el Celrà per evitar que el partit li marxés.
El protagonista, l’entrenador del Celrà, que tot i el moment de tensió va saber comportar-se en tots els sentits davant l’error arbitral (encara em pregunto com s’ho va fer) i la seva salutació un per un a tots els nostres jugadors al final del partit.
Per cert, comencem a pensar com celebrarem la fi d’aquesta gran temporada el dia de la Festa Major. Vila Vila Blareix

diumenge, 6 de maig del 2012

Benjamí 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C

FC VILABLAREIX 5 - EF GIRONÈS SÀBAT 2
Ha estat un partit una mica fluix ... però en un dia tan calorós i només un canvi a la banqueta, no es pot demanar més..., tot i això l'hem guanyat i és que hem tingut un capità que ha anat de cap a cap a per totes, ole tu, així és fa Carlos!!!
Comencem la primera part i en quatre tocs la pilota va a córner, l'Aitor el remata i marca el primer gol del partit. El contrari llença un xut llunyà que bota davant del nostre porter Adrián i no aconsegueix aturar-la, és el gol de l'empat. Sembla que aquest partit no serà tan fàcil com el que vam fer a casa seva, estan més al lloro.
El segon gol nostre arriba en una escapada sacsejada d'en Joel per la banda esquerra, que acaba marcant-se un bon centre que remata l'Àlex de taló, un golàs, si senyor. Acabem la primera part amb 2-1.

A la segona part el contrari ens fa un gol en unes condicions no gaire clares: un centre de falta a l'àrea petita, es crea un aldarull i la pilota acaba dins de la porteria i uns quants jugadors tirats a l'àrea. No comment.
Seguidament en Carlos, que com ja hem dit estava molt a l'aguait, xuta des de lluny i el porter no pot fer res. Aquesta segona part 1-1.

La calor comença a fer-se notar, no tenim més que un canvi i els nostres surten amb els caps molls, com engominats i reclenxinats, sembla que s'hagi renovat tota la plantilla, però és una màscara perquè el cos sent el cansament. El contrari té els nens de refresc i això es nota. Tot i això el primer gol arriba d'un passi de l'Àlex cap a en Carlos que xuta des de fora de l'àrea i el porter la toca però no la pot retenir. I torna en Carlos a fer un altre gol, quan s'avança amb velocitat i treu un puntàs enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest gol aconsegueix el hat-trick del partit. Acabem aquesta part amb dos gols més que pugen al marcador.

A la quarta part hi ha poc a explicar: simplement estaven cansats i esgotats. 0-0.

El marcador final del partit és un favorable 5-2, amb només 8 jugadors. Felicitats nois, tots heu treballat de valent!!!

Raul Marcos

Benjamí 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup C

FC VILABLAREIX 5 - UD CASSÀ 2
Partit jugat al nostre camp en un dia esplendorós i bon estat del terreny de joc.
Ha sigut un partit on els nostres han jugat totalment al revés que el dia del partit del Bell. Lloc, és a dir, avui han jugat. A la primera part ha sigut un atac continu i pressió per part dels nostres, han sortit entonats ( no sabem que els han dit dins el vestidor ) i en una pujada de pilota d’en Jofre per la seva banda la cedeix molt bé a l’Ivan que marca el 1 a 0 de la primera part. A la segona la tònica del partit ha estat la mateixa i en una recuperació de pilota per part d’en Guillem, aquest fa pujar el segon al marcador però en un xut de pilota de fora l’àrea d’un dels davanters del Cassa ens redueixen l’avantatge però en un altra recuperació de pilota aquest cop d’en Roger que la passa a en Guillem i aquest a la Paula que fa pujar el 3 a 1 a l final de la segona part.

La tercera part la tònica ha estat la mateixa de les dues anteriors amb moltes pujades però aquest cop semblava que la pilota ens anava en contra ja que no volia entrar de cap manera però en una centrada d’en Roger en Guillemmarca el 4 a 1 que és el resultat d’aquesta part. A pocs minuts de començar la darrera part en una badada en una sortida de pilota davant la nostra àrea ens la roben i marquen el 4 a 2 cosa que ens fa posar una mica nerviosos, la mainada en veure això es tornen a posar les piles i tornen a dominar aquesta part on hi han hagut moltes oportunitats per part de l’Ivan, d’en Roger i d’en Guillem que sempre trobaven o bé el porter o algun defesa just sobre la línia de gol, cal comentar que en Roger també n’ha tret una just sobre la nostra línia de gol però en una de les jugades en Guillem centre la pilota a l’Ivan i, aquest veu venir a en Roger de cara i li cedeix una pilota que ha estat el colofó final deixant el partit en un clar 5 a 2 a favor del Vilablareix.

Golejadors: Guillem 2, Ivan 1, Paula 1 i Roger 1