dissabte, 28 d’abril del 2012

Fotos FC Vilablareix 2004

Lliga de la Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a divisió Grup 29.

FC VILABLAREIX 1 - CE BESCANÓ 0

Podia haver estat una casualitat, podia ser sort, fins a avui algú encara es podia agafar a alguna d’aquestes excuses, però hem demostrat que el dia del partit a casa del Bescanó només hi va haver justícia, i avui s’han acabat d’aclarir tots els dubtes.
 El Bescanó ha demostrat que venia amb ganes de venjança, però per poder derrotar a aquest equip que “no tenen gaire planta” hi fa falta alguna cosa més que dedicar-se durant seixanta minuts a penjar pilotes a l’àrea per a que un sol jugador miri de fer un gol.
 Els dos equips menys golejats a la lliga s’han enfrontat, i han demostrat per que ho son: fortes defenses que han fet que la victòria es decantés per la mínima.
Ens ha costat guanyar, hem patit, hem lluitat, però també és cert que amb una mica més de sort haguéssim pogut fer dos més, però de nou els pals no ho han volgut. El contrari ha acabat perdent la paciència amb la nostra defensa i mig camp, no han disposat de cap oportunitat clara i potser la por els hi ha acabat passant factura.
 Una victòria amb dedicatòria al cel, tingues clar Pol que està ben orgullós ...

dimecres, 25 d’abril del 2012

Horaris partits cap de setmana 28 i 29 d'abril

ALEVÍ - Lliga Aleví 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 27

FC VILABLAREIX - CE BESCANÓ
Dissabte 28 d'abril a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 - 2ª fase
CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 28 d'abril a les 15,00 h. al col.legi Bell.lloc - Convocatòria: a les 14,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 - 2ª fase
GEIEG - FC VILABLAREIX
Dissabte 28 d'abril a les 9,30 h. al camp de futbol del Geieg de Torres de Palau - Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 - 2ª fase
FC VILABLAREIX - ALLE SANT JORDI DESVALLS

PREBENJAMÍ 2005 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2005 - 2ª fase
UD CASSÀ - FC VILABLAREIX
Diumenge 29 d'abril a les 11,00 h. al municipal de Cassà - Convocatòria: a les 10,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ESCOLETA - Lliga Escoleta Grup C
CE FLACÀ - FC VILABLAREIX
Diumenge 29 d'abril a les 11,00 h. al municipal de Flacà - Convocatòria: a les 9,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Molta sort a tots!

Nos vamo a comé un arrós con bacalau!

dimarts, 24 d’abril del 2012

L'Arrossada dels Alevins

Arròs,  futbol o festa?

Us volem anunciar que per a la propera temporada, el FC VILABLAREIX NECESSITA PATROCINADORS en les categories Prebenjamí i Escoleta de futbol 7.

Si esteu interessats o coneixeu algú que pot estar-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: fcvilablareix@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

diumenge, 22 d’abril del 2012

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX 10 - CD BANYOLES 0
Partit de tornada contra el Banyoles, que resulta novament fàcil. Ens feliciten pel bon joc dels nostres i ens comenten que han trobat a faltar dos pilars del seu equip: un bon davanter i el porter (que han substituït per un altre jugador, no penseu que la porteria estava lliure!!), també han qualificat de dificultós el nostre terreny de joc.
Comença el partit amb setge per part nostra, moltes oportunitats, i primer centre d'en Joel per dalt que per poc no arriba en Quim. El primer gol serà de l'Àlex; que la condueix des del mig camp. Seguirà en Martí Cuyàs; aprofitant una fallada del porter i atent l'endinsa. El tercer gol d'aquesta primera part arriba d'en Joel; en un centre ras d'en Quim que l'Àlex ben vist deixa passar perquè dispari en Joel, que estava en millor posició per al xut. 3-0
La segona part, més tranquil·la, només marcarà en Carles a primer toc, sense parar-la l'empalma rasa enganyant el porter. 1-0
A la tercera part es fan un parell de gols més, un de l'Àlex de vaselina i un altre d'en Quim que centra a l'àrea petita des del córner i toca el defensa que la fica en pròpia porta. 2-0
L'última part continuarà dominada pels nostres. Comença marcant en Carlos amb un passi d'en Cuyàs; es queda sol davant el porter i el bat. Els dos següents gols seran de l'Arnau; el primer d'una passada creuada que l'Adrian li fa des de la porteria, en una ziga-zaga marxa sol i marca, l'altre gol en una boníssima jugada amb en Carlos, paret paret i dins: xuta en Carlos el porter casi la para i l'Arnau aprofita el rebot per golejar.
El desè i últim gol el fa en Joel; en una jugada a l'àrea petita en un aldarull va arribar a punt per ficar la cama al millor moment i marcar.

Realment els jugadors estaven en un dels seus millors dies; relaxats, amb ganes i amb la sort d'un rival fàcil. Felicitats a tots per la seva bona feina!

Raul Marcos

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX 7 - CFP SANTA EUGENIA 2

Partit jugat al nostre camp en bones condicions climatològiques i bon estat del terreny de joc.

Al començament del parit hem sortit freds i s’ha notat amb el primer gol que ens marquen només de començar i a la següent jugada un penal en contra fa pujar el 0 a 2 en menys de cinc minuts, la cosa ja s’ha anat posant una mica més a to quan en una assistència d’en Guillem a en Martin fa que pugi el primer dels nostres i en una saqui de banda de l’Ainoa cap en Martin fa que aquest marqui el segon deixant la primera part en un 2 a 2. En la segona part hi ha hagut vàries oportunitats que no s’han arribat a consensuar amb xuts al travesser, arran de pal i fins hi tot una falta directa que en Guillem no aconsegueix col·locar entre els dos pals però, al final tot té un premi ja que en Guillem aconsegueix posar-nos per davant cap al final d’aquesta part. La tercera part ha estat molt igualada, al igual que la segona però en una pilota que roba en Martin al mig del camp, es planta davant del porter i marca el que serà el seu tercer del dia deixant aquesta part en un 4 a 2 .

La darrera i última part ha estat més intensa ja que el Sta. Eugènia ha apretat més deixant així més espais oberts i així els nostres ha pogut jugar més com per exemple en una pilota que el Roger atura a mig camp, avança una mica i clava un xut que al porter del Sta. Eugènia se li escapa marcant així el cinquè del matí, s’ha seguit jugant amb molta intensitat i en Martin recupera una pilota que la cedeix a l’Ivan que marxa dels defensors i marca el sisè, però la cosa no acaba aquí ja que en un saqui de banda de la Paula per l’Ivan que veu la pujada d’en Roger al que li dona la pilota i aquest marca el setè del matí deixant el resultat final en un clar 7 a 2.

Golejadors: Martin 3, Roger 2, Ivan 1 i Guillem 1