dimecres, 13 d’abril del 2011

Horaris dels partits del dissabte 16 d'abril

• Benjamí 2001 - UE QUART -FC VILABLAREIX ULL!! S'HA AVANÇAT LA HORA DEL PARTIT. Dissabte 16 d'abril a les 9,15 h. al Municipal de Quart - Convocatòria: 8,30 h. al camp de Vilablareix.

• Benjamí 2002 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX Dissabte 16 d'abril a les 10,45 h. a Torres de Palau - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

• Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - GIRONA FC ULL!! CANVI D'HORA, ES JUGA EL DISSABTE A LES 16,30 h. Dissabte 16 d'abril a les 16,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 16,00 h. al camp de Vilablareix.

• Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX - UD CASSÀ Dissabte 16 d'abril a les 12,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 12,00 h. al camp de Vilablareix.

Resultats del cap de setmana 9/10 d'abril

Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX- 1 GIRONA FC- 6

El Girona va demostrar el seu potencial i es va imposar clarament al nostre camp davant el benjamí 2001 per un clar 1-6. De totes maneres, el nostre equip va tenir alguna que altra oportunitat com dues pilotes al pal per part d'en Francesc i una bona ocasió d'en Joel. Precissament va ser en Joel, de falta directa, qui va marcar l'únic gol del nostre equip.

Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX- 4 GEIEG- 2

Partit jugat al nostre camp a les 10,45 del dissabte 09-04-2011 amb un temps totalment d’estiu i un terreny de joc en bones condicions.
Una primera part on el toc de pilota del GEiEG ha dominat totalment però els nostres han anat aturant les jugades a base de força esforç físic amb més oportunitats el contrari que no pas pels de casa. A la segona part el tarannà ha estat el mateix però en un corner xutat per en Guillem en Roger la creua per davant de la porteria i en Jaume remata a gol, l’alegria dura poc ja que en un rebot un contrari queda sol davant l’Arnau que ens col·loca el 1 a 1 en què acaba aquesta segona part. A la tercera part el GEiEG l’ha seguit tocant molt bé portant la pilota des del darrera i dominant a base d’anar jugant i tocant, en una sortida per la banda de la Paula fa una passada mortal que en Roger col·loca dins la porteria contraria però a un minut del final en un contraatac ens empaten deixant la tercera part en un 2 a 2 i molt més bon joc per part dels contraris. A la quarta part la cosa ha canviat una mica ja que els nostres ha pressionat més i no deixaven sortir tant bé com a les altres parts als contraris que no han pogut jugar tant còmodament, en un saqui de darrera d’ells en Jofre atura la pilota que la col·loca a en Roger i aquest surt direcció a porteria on marca el tercer a falta de cinc minuts pel final, quins minuts més intensos pilotes amunt i avall fins que en un saqui de corner per part d’en Guillem aquest el col·loca al fons de la xarxa contraria deixant el partit sentenciat amb el resultat final de 4 a 2.
Golejadors: Jaume 1, Guillem 1 i Roger 2
Carles BUISAC I MAS

Prebenjamí 2003 - ATLÈTIC CLUB BANYOLES- 5 FC VILABLAREIX- 1

Les ocasions que va tenir l'equip local van ser letals i van saber materialitzar amb molt d'encert aquestes ocasions. De res va servir el gol de l'Àlex per mirar de remuntar el partit.

Prebenjamí 2004/05 - UE PORQUERES- 0 FC VILABLAREIX- 7

Molt bona i treballada victòria dels més petits. En Denís amb cinc gols i l'Arnau i en Martí amb un gol cadascun van fer possible aquest espectacular resultat final.