dissabte, 22 de gener del 2011

Prebenjamí 2004/05

FC VILABLAREIX - 1 CFP SANTA EUGÈNIA - 2

Ajustadíssima derrota del prebenjamí de primer any i escoletes en el partit que tancava la primera fase de la lliga davant el Santa Eugènia.
Ha estat una llàstima doncs el partit ha estat igualat durant tot el partit i el gol de la derrota ha arribat ja a les acaballes del partit.
Felicitats a tot l'equip i a continuar lluitant per a encarar la segona fase de la lliga.

Benjamí 2001

FC VILABLAREIX - 6 CP BELL.LLOC - 1

Còmoda victòria del benjamí 2001 en el partit que l'ha enfrontat al CP Bell.lloc i que ha tancat aquesta primera fase del campionat.

Cristian (3), Francesc (2) i Aniol de penal han estat els golejadors d'un matí glaçat, i un gol en contra de penal han deixat el marcador final en aquest 6-1.

Gran primera volta de la temporada on s'han jugat 10 partits de lliga, dels quals només se n'ha perdut 1, empatat 2 i s'han guanyat 7 partits.

Felicitats campions!!

En Cristian fa pujar el primer gol del partit.

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX - 3 GEIEG - 0
Partit jugat amb molt bones condicions climatològiques i un estat de camp immillorable.

El partit que hem jugat avui ha estat un dels primers amistosos d'aquest any (2011) ja que ja hem acabat la primera ronda de la lliga del Consell comarcal com a segons de grup.
Ha sigut un partit on rés ha estat habitual ja que en Guillem Vazquez segueix la seva recuperació ( que esperem que sigui aviat) ja que esta frissant per venir a jugar ( segons declaracions d'ell mateix), l'Arnau Ayats està jugant de central ja que en Roger Segura no està del tot bé per a jugar com a jugador i ell mateix demana jugar de porter on està fent un molt bon paper. El partit ha sigut entretingut i a la vegada interessant ja que s'han pogut provar coses noves i sembla que han anat prou bé ja que a la primera part en Martí Pilsa marca des de banda dreta per l'escaire de l'esquerra. A la segona part el gol l'ha marcat en Jaume Noguer de la mateix manera en canvi la tercera part tot i seguir dominant no ha pujat cap gol al marcador, en cani a la quarta i darrera part en un penalti assenyalat a favor dels nostres en Martí Pilsa el transforma en el tercer i darrer gol de tot el partit.

Golejadors: Martí Pilsa 2
Jaume Noguer 1

Carles BUISAC I MAS

Martí Pilsa, bigolejador en el partit d'avui.

dimecres, 19 de gener del 2011

Horaris partits dissabte 22 de gener

Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - CP BELL.LLOC
Dissabte 22 de gener a les 9,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 9,00 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX - GEIEG (amistòs)

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - CF SALT

Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX - CFP SANTA EUGÈNIA
Disssabte 22 de gener a les 12,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 12,00 h. al camp de Vilablareix.

EF GIRONES SABAT - 9 FC VILABLAREIX - 1

Nova derrota dels prebenjamins i escoletes aquesta vegada al camp del Gironès Sàbat.

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX - 9 GIRONA FC G - 0

Fantàstica victòria i gran resultat en una nova demostració de bon joc d'aquest equip en un partit en el qual no va donar opció al rival en cap moment.

A falta d'un partit per acabar la primera fase, el nostre prebenjamí es col.loca al capdavant de la classificació, amb uns registres golejadors espectaculars.

CCE MONTESSORI - 4 FC VILABLAREIX - 1

Partit jugat amb bones condicions climatològiques i camp de gespa natural.
A la primera part ens va anar molt malament ja que els nostres jugadors varen sortir freds i sense cap rumb cosa que va propiciar que ens marquessin els tres gols en pocs minuts amb un clar domini per part dels locals. A partir de la segona part i amb el canvi de porter obligat per tal de tenir un jugador més, en Roger passa a la porteria i l’Arnau a jugador a partir de llavores els nostres prenen les rendes del partit i es fa del tot nostre però amb la mala sort de que no es va materialitzar cap jugada fins a la quarta part on l’Arnau, el porter titular a cada partit marca gol d’un centre per part d’en Jofre que rep la pilota d’en Jaume, però en un contra cop ens marquen el 4 deixant el marcador en un 4 a 1 final de partit. Cal comentar que a l segona part va haver-hi un canvi de mentalitat per part dels nostres i no es donava cap pilota per perduda, cal destacar a la porteria la gran feina que va fer en Roger ja que va parar algunes pilotes que “deu ni do”, també cal destacar l’esperit de lluita d’en Jofre i d’en Jaume que no varen donar el partit per perdut en cap moment al igual que els altres jugadors.

Felicitats per aquesta primera ronda i a seguir així.

Molt bé mainada.

Golegadors: Arnau Ayats

ATLÈTIC SANT PONÇ - 3 FC VILABLAREIX - 9

Un altre bon partit del benjamí 2001 al camp del Sant Ponç. Només durant l'inici del segon període hi va haver una mica de relaxació en el qual ens van remuntar el gol inicial nostre del primer període, però a partir d'aquí el domini va ser total nostre aconseguint una altra bona victòria en aquesta primera fase de la lliga.