Prebenjamí 2005 - TORNEIG DE L'AMISTAT EF SANT FELIU

ESCOLETA - TORNEIG D'ESCOLETES DE FUTBOL BASE DEL CD BLANES
09,30 h. AD Cal Aguidó - FC Vilablareix
10,30 h. UD Cirera - FC Vilablareix
11,30 h. At.Hostalric - FC Vilablareix
A partir de les 12,30 h. els emparellaments entre grups.

Aquests seran els últims partits que disputaran els nostres equips aquesta temporada.
Molta sort a tots!

dilluns, 4 de juny del 2012

Benjamí 2003 - Campió del torneig de Santa Cristina

El benjamí 2003 va guanyar tots els partits de la lligueta amb molta superioritat, per la qual cosa va tenir accés a la gran final, que va disputar contra els amfitrions, el Cristinenc, als que van guanyar novament i es van proclamar, amb tot mereixement, campions del torneig.

Felicitats!!

Benjamí 2002 - Campió del Torneig de Santa Cristina

1r partit Vilablareix-Racing Blanenc
Partit guanyat per 4-1 amb gols de Roger, Ivan, Roger i Martin.
Després del 2-0, es preveia un partit plàcid, però tot seguit el Racing Blanenc ens va marcar el 2-1 al començament de la segona part.
Es va patir una mica tot i la superioritat del Vilablareix, fins que es va aconseguir el tercer gol.
2n partit Vilablareix - Doble SEt
Partit d'una gran superioritat del Vilablareix amb resultat final de 3-0 amb gols de Martin de corner, Guillem i Paula.
3r partit Vilablareix - Cristinenc
Com que els dos equips estavem classificats per la final, a la primera part, ambdos conjunts ens vam guardar la "pólvora", però tot i això gran partit del Vilablareix, que va guanyar per 2-0 amb 2 gols d'en Martin, un una gran ocasió triple a l'ultim minut d'en Martin-Jofre i Paula que la pilota no va voler entrar
Gran Final Vilablareix - Cristinenc.
El Vilablareix va començar perdent el partit per 1-0, tot i que era un partit molt igualat. A la segona part, el Vilablareix va apretar mes i mes, fins que va arrivar un gran gol de falta directe d'en Guillem per l'escuadra que va posar l'empat al marcador.
Per tant la gran final es va haver de decidir als penals.
Va començar la tanda amb un gol d'en Roger amb un gran xut arran de pal on no va poder arrivar el porter rival.
El Cristinen van fallar el primer penal, enviant el xut per sobre del travesser.
El segon pel Vilablareix el va fer el Guillem amb un xut suau també arran de pal.
El Cristinen marquen el segon penal
Finalment el Jaume marca l'últim penal amb un xut suau enganyant el porte.
Finalment el Vilablareix 2002 vam poder celebrar una victòria als penals i victòria de torneig. Felicitats Nanos!!!