dijous, 11 de novembre del 2010

A totes les famílies dels nous jugadors que han començat aquesta temporada:

Benvolgudes famílies,
En aquests últims dies, en diferents ocasions hem estat sabedors de preocupació generalitzada que s'ha creat al voltant de l'assumpte de la roba d'entrenament que us hem de subministrar.
En aquest sentit us volem informar que els continus endarreriments en l'entrega, ens diu la distribuïdora que es deu al fet que l'empresa fabricant va acumular un important volum de comandes amb anterioritat a la nostra, el que ha provocat que tot i funcionar a ple rendiment la producció, es vegi afectat el ritme dels lliuraments. Després de l'últim contacte telefònic amb el cap del departament comercial de Gedo (Distribuïdor Oficial de Legea), ens comunica que han rebut avís que la propera data de lliurament del material s'endarrereix fins el 30/11/10, essent aquèsta la tercera data que ens donen, motiu pel qual nosaltres ja dubtem de la credibilitat d'aquesta informació.
No hi ha altra solució que l'espera, ja que emprendre relacions comercials amb altres distribuïdores, ara mateix no ho podem fer doncs s'haurien de canviar els equipaments de la resta de jugadors per tal de poder mantenir la uniformitat de tot l'equip, amb el conseqüent perjudici econòmic que suposaria.
Us demanem comprensió i paciència i dir-vos que estem realitzant totes les gestions que estan al nostre abast per a què quedi solucionada aquesta qüestió el més aviat possible.
Atentament,
Xavier Pere i Dalmau
President del FC Vilablareix

Prebenjamí 2003

FC VILABLAREIX - 10 CP BELL.LLOC- 4

El partit que van fer els prebenjamins del 2003 va ser de golejada (només va faltar que marquessin els porters). Excel.lent partit i pluja de gols el que es va veure el passat dissabte en l'amistòs jugat al nostre camp (10 a 4). El proper partit, contra un altre equip del Bell.lloc, ja és de lliga i es juga al seu camp. A repetir la victòria! Felicitats!

dimarts, 9 de novembre del 2010

Partits del proper cap de setmana 13/14 de novembre

Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - GIRONA FC
Dissabte 13 a les 09,30 al nostre camp - Convocatòria: 09,00 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX - EF GIRONES SABAT
Dissabte 13 a les 10,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 13 a les 09,30 h. al Col.legi Bell.lloc - Convocatòria: 08,45 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 - FC VILABLAREIX - GEIEG
Dissabte 13 a les 12,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 12,00 h. al camp de Vilablareix.

Escoleta 2005

FC VILABLAREIX - 6 CE BESCANÓ- 4

Primera victoria dels Escoleta. Els més petits van guanyar el seu primer partit dissabte. Era un amistós contra el Bescanó. Van començar perdent per 0-3, però van remuntar amb un resultat final de 6-4. Per ells ha estat una victòria molt esperada.

FELICITATS CAMPIONS!

dilluns, 8 de novembre del 2010

Prebenjamí 2004

UE FORNELLS - 6 FC VILABLAREIX - 1

El partit es va perdre, però l'equip va fer un bon partit. Tot just acabem de jugar el primer partit de lliga i de ben segur que podem remontar. Anims a tots els nanos i sobretot al nostre entrenador, en Raul, que està fent una molt bona feina. De l'àrbitre, millor no fer cap comentari.

El proper partit juguem a casa nostra i segur que els nens voldran fer un bon paper davant la nostra afició. Som-hi !!





diumenge, 7 de novembre del 2010

Benjamí 2001

UE COMA CROS - 1 FC VILABLAREIX - 1

En el partit d'avui han jugat: Gerard, Dani, Pol, Aniol, Joel, Robert, Cristian, Xavier, Francesc i Brian.

No ha estat el millor partit que hem jugat fins ara aquesta temporada, però el nanos han obtingut un meritori empat en la primera jornada de la primera fase de la lliga.

Primer període força igualat i amb poques ocasions, per tant finalitzava amb un just 0-0. El segon periode s'ha aprofundit un mica més i ens hem acostat una mica més a l'àrea rival. En una d'aquestes jugades, la pilota ha quedat solta dins l'àrea i en Joel amb la punta del peu l'ha tocada i aquèsta ha anat botant poc a poc, ha tocat la base del pal i ha sobrepassat la línia de gol abans que un defensor l'acabés treient, un gol claríssim però que l'àrbitre, mal col.locat, no ens l'ha concedit. Malgrat les protestes dels assistents no hi ha hagut res a fer. Una altra internada per la dreta d'en Xavier, aquest xuta aixecant la pilota i s'estavella al travesser de la porteria contrària. En una altra ocasió en Cristian fa una passada en profunditat a en Francesc que dispara desviat a l'esquerra de la porteria. En aquest mateix periode, un jugador del Comacros, amb un xut de falta envia la pilota al travesser.

En el tercer periode, ens ha tornat a costar a tenir el domini i el Comacros ha tingut alguna ocasió. Però el que són les coses, en una passada d'un defensor rival al seu porter, en Francesc l'ha anat a lluitar, i el porter al xutar, en Francesc ha estirat la cama i li ha rebotat la pilota que s'ha acabat colant al fons de la xarxa aconseguint el 0-1.

Crec que abans del gol, en Joel ha tingut també una clara ocasió al voler rematar de primeres una pilota que havia refusat el porter i havia quedat en terreny de ningú fora l'àrea i amb el porter descol.locat el xut ha sortit desviat a la dreta.

En el darrer periode el Comacros ha estirat una mica les seves línies per mirar d'empatar i nosaltres havíem d'aprofitar algun contraatac per a sentenciar. Però no ha estat així; en una jugada que tampoc portava excessiu perill, la pilota ha quedat morta dins l'àrea i l'ha aprofitada un jugador del Comacros per marcar amb un xut fort.

En una de les últimes jugades del partit, ens han sorprès en una internada per la banda esquerra que ha acabat en una centrada a dins l'àrea i un jugador del Comacros, quasi a boca de canó remata amb el cap i en Gerard, amb una magnífica estirada salva el que hagués estat un injust 2 a 1.

Benjamí 2002

U.E. LLAGOSTERA 1 – FC. VILABLAREIX 5

Partit que s’ha jugat al camp del Llagostera a partir de les 12 del migdia del dia 6-11-2010 amb molt bones condicions climàtiques.
Partit dominat pel FC Vilablareix de principi a fi.
Primera part amb oportunitats però només dues de materialitzades una entre en Guillem - Roger i Guillem que marca, la segona en Guillem roba una pilota en el punt de còrner, centra per en Roger que marca ( 0 a 2 ). La segona part segueix amb domini del FC Vilablareix i en una combinació entre Roger – Arnau que deixa per en Jaume que marca el tercer, poc després arriba el 4art obra d’en Roger que retalla dins l’àrea a passada d’en Jaume ( 0 a 4 ). Tercera part amb igual domini però menys efectiu ja que només en Guillem a robada de pilota de la defensa del Llagostera marca el 0 a 5. La quarta i darrera part ens hem adormit i en una badada de la nostra defensa ens marquen el gol del honor pujant el 5 a 1 al marcador, en aquesta part el nostre porter Arnau si que ha tingut feina ja que ells han fet el canvi de porter i el que feia de porter ha dut de cap a tot l’equip, de totes maneres en aquesta part a en Guillem l’hi ha anul·lat un bonic gol de vaselina per un fora de joc injust.
Golegadors de la jornada: Jaume 1
Guillem 2
Roger 2

Carles BUISAC I MAS