diumenge, 7 de novembre del 2010

Benjamí 2002

U.E. LLAGOSTERA 1 – FC. VILABLAREIX 5

Partit que s’ha jugat al camp del Llagostera a partir de les 12 del migdia del dia 6-11-2010 amb molt bones condicions climàtiques.
Partit dominat pel FC Vilablareix de principi a fi.
Primera part amb oportunitats però només dues de materialitzades una entre en Guillem - Roger i Guillem que marca, la segona en Guillem roba una pilota en el punt de còrner, centra per en Roger que marca ( 0 a 2 ). La segona part segueix amb domini del FC Vilablareix i en una combinació entre Roger – Arnau que deixa per en Jaume que marca el tercer, poc després arriba el 4art obra d’en Roger que retalla dins l’àrea a passada d’en Jaume ( 0 a 4 ). Tercera part amb igual domini però menys efectiu ja que només en Guillem a robada de pilota de la defensa del Llagostera marca el 0 a 5. La quarta i darrera part ens hem adormit i en una badada de la nostra defensa ens marquen el gol del honor pujant el 5 a 1 al marcador, en aquesta part el nostre porter Arnau si que ha tingut feina ja que ells han fet el canvi de porter i el que feia de porter ha dut de cap a tot l’equip, de totes maneres en aquesta part a en Guillem l’hi ha anul·lat un bonic gol de vaselina per un fora de joc injust.
Golegadors de la jornada: Jaume 1