dilluns, 22 de març del 2010

Resultats del cap de setmana 20/21 de març de 2010

Prebenjamí i Escoleta: AE SANT GREGORI - 3 FC VILABLAREIX - 0

Els més menuts no van poder fer res al camp del Sant Gregori i van perdre per 3 a 0. La primera part va acabar sense gols en el marcador. En la segona i tercera part és on ens van marcar els gols i l'equip no va poder reaccionar i la darrera part va tornar a acabar sense gols. L'equip va quedar una mica tocat, doncs va caure una nova derrota. Si és només per la derrota, entenc que no hauria d'haver cap preocupació doncs en el món de l'esport i en concret en el futbol, com diu el tòpic, unes vegades es guanya i unes altres es perd. Que ho preguntin al benjamí, que en la segona fase porta 5 partits seguits sense guanyar. S´ha de tenir en compte que aquest equip va començar molt bé la primera fase, amb una sèrie de partits guanyats que han provocat que en aquesta segona fase ens hagin emparellat amb equips que en la primera fase també ho va fer molt bé, la qual cosa el nivell dels rivals també és superior en aquesta segona fase. També entenem que aquest equip està patint constants moviments de jugadors; l'Àlex va haver de pujar al prebenjamí del primer any per ajudar-los a completar una curtíssima plantilla d'aquest equip. Altres jugadors també estant pujant i baixant depenent si el prebenjamí de primer any té baixes per a disputar algun partit. És que si en algun equip manquen jugadors, sempre s'ha de tirar dels d'inferior categoria, és inevitable. I en aquest cas qui acaba patint les conseqüències és l'equip dels petits. Entenc també que els escoletes estan jugant contra mainada un any més gran que ells, i aquest any es nota dins el terreny de joc. Aquest "problema" l'hem tingut des del primer any que es va fundar el club. El primer any teníem un únic equip format per una plantilla de 15 jugadors, on hi havia en Jofre, en Roger, en Guillem, en Martí Pilsa i en Jaume que eren un any més petits, i vam acabar l'any satisfets per la temporada feta. El segon any, aquests van formar un equip de prebenjamins amb la incorporació de nous jugadors de la mateixa edat i d'altres de més petits, on hi havia en Quim, l'Àlex, en Joel, en Marc Romagós i l'Eudald que eren un any més petits. Aquest any tant de bo haguéssim pogut confeccionar un quart equip de categoria escoleta i poder disputar la lliga que els pertoca. Però fins que no vam tenir totes les inscripcions no vam poder perfilar les plantilles i un any més hem tingut un equip de prebenjamí de primer any, on hi ha en Denís, en Martí Melció, l'Arnau Segura i en Martí Angelats que són un any mes petits (també hi havia en Pol Ferrer, que ha decidit no continuar a l'equip, decisió que ha fet saber a la junta del club). El club és conscient d'aquesta situació doncs ens l'hem trobada cada temporada i ara mateix, els que ens queda és un calendari de lliga que l'hem d'acabar, lluitant i posant-hi ganes com sempre fan els nostres jugadors, i si així arriba alguna victòria, doncs serà fantàstic. Anims i Força Vilablareix !!

Prebenjamí de segon any, gran victòria a Salt: CF SALT - 2 FC VILABLAREIX - 4

Partit jugat finalment el diumenge a les 9,30, en un dia gris i una mica ennuvolat. Per a aquest partit també va venir convocat en Joel Marcos, per tant l'equip va quedar format per: Arnau Ayats, Martí Pilsa, Jofre Buisac, Joel Marcos, Ainhoa Serrano, Jaume Nogué, Àlex Heredia i Guillem Vázquez.

Partit molt entretingut i amb jugades ben trenades, mirant a totes bandes i obrint espais de manera que s'ha obligat a no dependre de només un sol jugador, sinó a fer un equip. El Salt no va poder desenvolupar el seu joc degut a que els nostres jugadors mantenien les seves posicions; i quan aquèstes es perdien es demanava un temps mort (tant serveix per trencar el ritme del rival com perquè els nostres descansin i agafin una mica d'aire encara que siguin dos minuts). La primera part va acabar amb 0-1 després d'un gol de l'Àlex, després d'una passada en diagonal d'en Guillem. En la segona part, un gol per cada equip. En Guillem executa un còrner en què la pilota rebota el porter del Salt i acaba entrant a porteria. En aquesta segona part, cal destacar una jugada que prové d'un còrner sacat a favor nostre de la banda esquerra, en què en Jofre engalta un xut que si arriba a entrar, l'estadi s'ensorra !! Quin canyardo, no va entrar per dos pams. En la tercera part, en Guillem va tornar a marcar amb un xut creuat per la dreta davant la sortida del porter visitant, en una pilota rebutjada anteriorment per en Jaume. En el quart i últim periode, el Salt va retallar diferències en el marcador però es va saber mantenir la posició i en Guillem va establir, amb un altre gol, el definitiu 2-4.

Crònica facilitada per CARLES BUISAC.

Benjamí: FC VILABLAREIX - 1 AE CORNELLÀ - 7

El nostre benjamí no va tenir gaires opcions de guanyar en un espès partit contra el Cornellà. El Cornellà carregava quasi bé totes les jugades d'atac al seu jugador nº 10, que s'internava per la banda esquerra sense que cap dels nostres jugadors el puguéssin aturar. D'una jugada així va arribar el primer gol del Cornellà en la primera part. Després d'un segon gol d'ells ja en el segon periode, ràpidament vam escurçar distàncies gràcies a un gol d'en Robert. Semblava que la cosa es podia animar, però no va ser així. Ni tan sols va haver-hi les ocasions que sol tenir en Francesc quan s'en va directe a porteria. És més, el que va tenir feina de debò va ser en Gerard a la porteria (de fet en aquesta segona fase està tinguent molta més feina que en la primera). En definitiva, s'ha de girar pàgina i pensar en el proper enfrontament ni més ni menys que el proper dissabte al camp del Girona. De la mateix manera que en aquest partit les coses no van sortir com desitjàvem, és cert que no es pot qüestionar que n'hi ha hagut d'altres que ens han fet vibrar de valent, amb grans partits. SOM-HI NOIS !!!