dilluns, 12 d’abril del 2010

Resultats del cap de setmana 10/11 d'abril de 2010

Prebenjamí C i Escoleta: FC VILABLAREIX - 0 UE FORNELLS - 12

Partit dominat de principi a fi pel Fornells, que va ser superior a nosaltres. La primera part va ser de constants arribades visitants a la nostra àrea, on l'Aitor no va poder fer absolutament res i vam encaixar 6 gols en aquest primer quart. Al segon quart, els nanos la van tocar una mica més, vam tenir una mica més de possessió, però no teníem ocasions clares de gol. Els nois hi posaven voluntat però el Fornells, ben posicionat, desfeia qualsevol intent d'aproximació nostra a l'àrea contrària. Un únic gol en aquest segon quart va posar el 0 a 7 a la mitja part. En el tercer i quart període, la tònica del partit va ser la mateixa, encaixant 2 i 3 gols respectivament en aquesta segona meitat del partit.

El que si destacaria d'aquest partit, és que l'Eudald, que havia substituït a l'Aitor en el tercer període, va aturar un penal llançat per un jugador del Fornells. Va aguantar bé la posició en el llançament i estirant-se una mica cap un costat va fer una magnífica aturada en dos temps.

En aquest partit van jugar: Aitor, Martí Melció, Martí Angelats, Arnau, Denís, Ferran, Adrià, Joel, Marc, Martí Cuyàs, Eudald i Joaquim.

Prebenjamí B: FC VILABLAREIX - 3 CP BELL.LLOC - 0

Partit jugat el dissabte 10 d'abril a les 11 h. a Vilablareix amb l'alineació normal de cada partit: Arnau, Martí, Jofre, Ainhoa, Jaume, Roger, Àlex i Guillem. Dia esplèndid i molt bona temperatura.

Encontre molt disputat amb un equip que va presentar una bona alineació des d'un bon començament. A la primera part vàrem marcar el primer gràcies a un penalty comès a en Roger per una estrebada rebuda dins l'àrea. El penal va ser xutat per en Guillem que, amb un xut sec pel centre de la porteria, va establir l'1 a 0. A la segona part, l'Àlex va fer el segon, després d'una magistral passada enrere dins la mateixa àrea per part d'en Roger. A la tercera part, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Bell.lloc, que ningú sabia d'on havia sortit, però el nostre gran porter Arnau l'atura sense dubtar-ho i amb molta seguretat. A la quarta i darrera part, es produeix una gran jugada de l'Àlex, en què deixa enrera tres defenses, i acaba xutant a porteria i la pilota surt rebutjada pel porter del Bell.lloc, però en Roger, molt ben col.locat, no perdona i d'aquesta manera puja el tercer i definitiu 3 a 0 a favor del FC Vilablareix. (Crònica de Carles Buisac)

Benjamí A: UE QUART - 5 FC VILABLAREIX - 3

L'equip benjamí es va quedar a mitja remuntada en el partit jugat el diumenge al camp del Quart. Un mal inici de partit va propiciar que el Quart agafés una còmoda distància en el marcador, posant-se en un 3 a 0 al final del primer període. El partit es posava molt coll amunt, i més encara quan ens van fer el 4-0 en el segon quart. En la segona meitat de partit, els jugadors van sortir amb més empenta, i les nostres arribades a l'àrea del Quart van ser més freqüents. Fruit d'això, en un bon contraatac, va arribar el nostre primer gol, obra d'en Francesc en un cara a cara amb el porter del Quart. L'alegria va durar ben poc, doncs poc després ens van fer el 5 a 1. Al darrer quart, vam tenir una mica més de possessió, es pressionava millor els atacs del Quart, i vam arriscar una miqueta més avançant les línies per mirar de retallar diferències. El Quart, al contraatac tenia les seves oportunitats, però eren ben aturades per en Gerard. En una d'aquestes ocasions nostres la jugada va acabar en còrner. Aquest el va sacar en Cristian penjant la pilota al centre de l'àrea i en Xavier, atent, l'empeny al fons de la xarxa, fent pujar el segon gol al nostre favor. I en una altra jugada d'atac, la pilota cau als peus d'en Cristian, que d'un fort xut aconseguir el definitiu 5 a 3. Tot i insistir fins al darrer instant, el temps es va acabar i la remuntada es va quedar a mitges.

Van jugar aquest partit en Gerard, Dani, Xavier, Pol, Sergi, Aniol, Joel, Cristian, Robert i Francesc.