dijous, 7 de gener del 2010

FELIÇ ANY NOU !

Ja tenim llum.

Això que enlluerna no és cap avió, ni cap ovni..., són els focus de llum artificial del camp de futbol. D'aquesta manera els nostres equips ja poden tornar a entrenar en el camp en els seus horaris habituals i poder preparar millor els partits dels caps de setmana.
Esperem que els Reis Mags hagin estat generosos amb totes les famílies. Segur que la mainada s'ha portat molt bé durant l'any i els Reis els ha deixat uns regals fantàstics. O potser han deixat una mica de carbó a alguna casa... ?

Resultats dels darrers partits

Encara que una mica tard, els resultats dels darrers partits de l'any passat van ser els següents:

Escoleta - Triangular a la Coma-cros

Bonmatí- 2 FC Vilablareix- 1
Coma-cros- 1 FC Vilablareix- 1 (Penals: 0-1)

L'Equip d'escoleta va quedar segon en un triangular disputat al camp de la Coma-cros de Salt entre el nostre equip, el Bonmatí i el mateix Coma-cros. Després de perdre el primer partit contra el Bonmatí, van empatar contra el Coma-cros i en els penals varen guanyar 1-0.

Prebenjamí 1r any - Victòria al camp del Geieg

Partit igualat del prebenjamí de primer any en el que després d'anar per sota en el marcador, ens vàrem acabar imposant per 4 a 6 després d'una bona remontada.

Prebenjamí de segon any - Es treuen la fred a base de gols.

El prebenjamí any 2002 va jugar a Sant Jordi Desvalls un partit amb una fred que pelava. Tot i així, els vam tornar la moneda de la derrota al nostre camp de la primera volta... i amb propina !!! Ja que la victòria va ser per un clar 3 a 6. La mainada s'ho va currar de valent, però als pares ni amb un cigaló ben carregat se'ls treia la fred.

Benjamí - Resultat massa ample.

El benjamí va patir una clara derrota al camp del Girona per 8 a 0. La derrota potser fou justa, però el marcador final no va reflectir els mèrits fets pel nostre equip. A la mitja part el resultat era d'1 a 0 i vam donar la cara fins al final, en què ens vam venir una mica avall, però els nostres jugadors no van parar de lluitar ni un moment fins al final del partit.