Dissabte 23 a les 13,00 h. al nostre camp - Convocatòria: 12,30 h. al camp de Vilablareix.

Dissabte 23 a les 10,45 a Torres de Palau - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - UE QUART

Escoleta 2005 - FC VILABLAREIX - UE QUART

La crònica del prebenjamí 2002

CF Salt- 4 FC Vilablareix- 4
Partit on vàrem començar molt malament i ells dominaven molt en pràcticament totes les línies fins que en un xut de porteria la pilota sobrepassa en mig camp i en Guillem darrera la pilota xuta i marca el primer pels nostres. A la segona part ja vàrem tocar una mica més la pilota però no hi havia manera de materialitzar cap jugada, d’un xut de falta directa per part d’en Jaume el segon va puja al nostre favor. A la tercera part en un xut creuat per part del Salt degut a errada de la nostra defensa l’Arnau no hi pot fer rés fent així el 1 a 2 i, al cap de dos minuts en una altra errada xuten a boca de canó on l’Arnau fa una gran aturada però al rebot ja no hi és a temps i, 2 a 2. A la quarta i darrera part ens avancen al marcador per un altra errada de la nostra defensa central ja que sempre quedava despullada i es posen 3 a 2 però en un xut de corner per part d’en Guillem el porter del Salt es fa un gol a própia porta empatant així el partit, a partir d’aqui va ser un “toma i daca” i l’Arnau va fer cada intervenció com per treure’ns el barret “MOLT BÉ NANO” i en una jugada entre Jofre – Jaume – Roger i finalment Guillem aquest marca el 4 a 3, però al últim minut ens empaten el partit a 4