dimecres, 11 de gener del 2012

Canvi d'hora partit Escoleta


ATENCIÓ
El partit de l'equip d'escoleta d'aquest proper dissabte al camp de la UE La Salle començarà a les 10,00 h. en comptes de les 9,30 h.
Així doncs la nova convocatòria és la següent:

Escoleta - Lliga Escoleta Grup C - Jornada 5
UE LA SALLE GIRONA - FC VILABLAREIX
Dissabte 14 de gener a les 10,00 h. al camp de La Salle (camí vell de Fornells) - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Horaris partits cap de setmana 14 i 15 de gener

Aleví - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 14
CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 14 de gener a les 13,00 h. al col.legi Bell.lloc - Convocatòria: a les 12,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup E - Jornada 3 Volta 2
FC VILABLAREIX - UE FORNELLS
Dissabte 14 de gener a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C - Jornada 3 Volta 2
CE BESCANO - FC VILABLAREIX
Dissabte 14 de gener a les 9,15 h. al municipal de Bescanó - Convocatòria: a les 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 Grup G - Jornada 3 Volta 2
FC VILABLAREIX - CE BESCANO
Dissabte 14 de gener a les 11,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 10,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Escoleta - Lliga Escoleta Grup C - Jornada 5
UE LA SALLE GIRONA - FC VILABLAREIX
Dissabte 14 de gener a les 9,30 h. al camp de La Salle (camí vell de Fornells) - Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

MOLTA SORT A TOTS!!

VILA, VILA... BLAREIX!!!

dilluns, 9 de gener del 2012

ALEVÍ

F.C. VILABLAREIX- 4 U.C.E. CELRÀ- 2


Tres punts més al sac

L'aleví va aconseguir una nova i treballada victòria a la lliga contra l' U.C.E. Celrà que consolida l'equip en aquesta 4a posició en la taula classificatòria.

El nostre equip va ser superior en tot moment a l'equip rival, que només va inquietar la porteria defensada per en Gerard a base de pilotes penjades a la nostra àrea buscant l'esquena dels defensors.

És cert que el joc del nostre equip no va tenir la mateixa fluïdesa que en altres ocasions, però tot i que ens van remuntar un 2 a 0 a favor, la victòria no va perillar en cap moment i es va començar l'any tal i com es va acabar, amb una victòria. A estones es van poder veure moments de bon joc, amb bones triangulacions i constants jugades de perill en atac. La rereguarda va haver d'estar atent a aquest bombardeig de pilotes que van rebre una i altra vegada i que van saber resoldre amb encert, malgrat els dos gols encaixats.

Amb això, el primer quart va acabar sense gols.

L'inici del segon període va ser contundent i en només 2 minuts d'inspiració, primer en Xavier i després en Joel, van marcar el camí de la victòria i van posar un tranquilitzador 2-0 al marcador, però just abans d'arribar al descans en van fer el 2 a 1 i la distància es va reduir a un gol.

A la represa, el Celrà va intensificar el seu bombardeig amb sacades de porteria i pilotes penjades a l'àrea, a veure si n'aprofitaven alguna. Era la seva única arma per atacar-nos i una d'elles la van aprofitar i van aconseguir empatar el partit a 2. Però just abans d'acabar aquest 3r període, en un còrner a favor en Jordi entrant en carrera va empènyer la pilota al fons de la xarxa i tornava a posar l'equip en avantatge en el marcador (3-2).

El darrer període també va començar bé, ja que als pocs minuts d'iniciar-se en Cristian recupera una pilota que esta botant fora l'àrea i enganxat a la banda dreta de l'atac, aixeca el cap i veient el porter un pèl avançat i desplaçat cap al costat en es produia l'atac, amb un toc precís envia la pilota per sobre el porter i la col.loca al pal llarg amb una gran vaselina. Un golàs que ens va deixar a tots bocabadats i que tornava a donar la tranquilitat a l'equip fins a arribar a la fi del partit.

Una vegada més, fidels al seu equip, l'afició va estar animant contínuament i van poder gaudir d'aquesta nova victòria.


FELICITATS A TOTS!!




Xevi Pere