Horaris partits cap de setmana 5 i 6 de maig

Dissabte 5 de maig a les 11,30 h. al municipal de Celrà - Convocatòria: a les 10,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Dissabte 5 de maig a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

FC VILABLAREIX - EF GIRONÈS SÀBAT
Dissabte 5 de maig a les 11,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 10,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 - 2ª fase
CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 5 de maig a les 15,00 h. al col.legi Bell.lloc - Convocatòria: a les 14,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

8è Torneig de Primavera de la Coma-cros

Torneig al qual hem participat l’equip benjamí del 2002 amb la incorporació de l’Adrián com a porter ja que el nostre (l’Arnau no ha pogut venir) i l’Alex tots dos del benjamí del 2003.

Vàrem quedar emparellats amb el Coma cros, Penya Bons Aires, Breda i l’Anglès aquest últim no va venir, a l’altra grup hi havien Coma cros, Sant Jordi Desvalls, Quart Penya Doble Set i Fundació Girona.

El primer partit jugat contra el Breda que en pocs minuts ens varen clavar un contundent 3 a 0 amb un gol de falta tirada alta que l’Adrià no pot fer-hi res, el segon en un saqui de corner amb rematada de cap al segon pal i el tercer amb pilota rasa creuada, però nosaltres no vàrem quedar en blanc ja que en un penal que ens marquen a favor en Roger marca el que serà el resultat final de 3 a 1. Cal dir que gràcies a les bones intervencions de l’Adrià el resultat no va se pitjor.

El segons partit jugat contra la Penya Bons Aires aquesta se’ns posa per davant però en una recuperació de pilota d’en Jaume que la passa a en Guillem i aquest a en Martin que marca l’empat, en una pujada de pilota per part de l’Ainoa que la dona a en Jaume i aquest veu a en Roger al que cedeix la pilota i marca el segons per nosaltres però en una molt bona aturada de l’Adrià aprofiten el rebot per empatar, a partir d’aquí comença la mala sort ja que l’Ivan disposa de dues clares ocasions que el porter de la Penya atura però tot té el seu premi i en una combinació entre en Roger i l’Ivan aquest marca el definitiu 3 a 2 final a favor nostre, també cal destacar la feina feta pel nostre porter que va evitar més d’un gol.

El tercer partit jugat contra la Coma cros la cosa no va anar gaire bé ja que es varen posar en un 2 a o en pocs minuts i nosaltres abans del segon gol vàrem tenir la sort de culs ja que en una combinació entre l’Ainoa en Roger i en Marti aquest la col·loca a un pam del pal, però aquí també vàrem marca ja que en un jugada triangular entre en Guillem que la dona a en Roger, aquest veu sol a l’Alex al qual fa el passi de la mort i aquets no falla, deixant el resultat final en un justet 2 a 1.

L’últim partit de la tarda el vàrem jugar contra la Penya Doble Set pel 5è o 6è lloc dels 10 equips que érem i també vàrem començar malament ja que en pocs moments la Penya se’n avança amb un 2 a 0 però els nostres no s’arronsés i comencen a jugar més bé i a apretar tant com podíem i així surt el primer dels nostres en un saqui de corner d’en Guillem que en Jaume Col·loca dins la porteria, el segon comença a la nostra porteria on l’Adrià dona la pilota a en Jofre que la puja fins a donar-la a en Guillem que veu a en Roger per donar-li i aquest veu a la Paula totalment i li serveix la pilota en safata per tal de que marqui el gol de l’empat, el parit segueix a la segona part i va ser un atac constant dels nostres amb bones jugades però “ la portera “ de la Penya les aturava totes però en una recuperació de pilota per part d’en Rogerencara cap a la porteria contraria i marca el 3 a 2 definitiu que ens fa quedar en la cinquena posició del torneig.

Golejadors: Roger 3, Martin 1, Ivan 1, Paula 1, Jaume 1 i Alex 1

Carles BUISAC I MAS

Fotos torneig de Sils. Escoleta

L'equip Escoleta va fer un gran paper en el torneig de Sils i va quedar en la 5a posició final d'un total de 10 equips. El nostre equip va quedar emparellat en el grup 2 amb els equips del Celrà, Farners, Sant Feliu i Sils B i els resultats van ser dues derrotes (Celrà 1-0 i Sant Feliu 2-1) i dues victòries (Farners 2-3 i Sils B 0-1).
Felicitats cracks!!

dimarts, 1 de maig del 2012

Benjamí 2002

CP BELL.LLOC 0 - FC VILABLAREIX 3

Partit jugat a partir de les 15 hores al camp del Bell. Lloc en un dia ennuvolat i bon estat del terreny de joc. La nostra mainada anaven una mica desmotivats ja que varen dir que ens farien un 6 a 0 però la cosa a anat diferent. Cal destacar la falta del nostre porter titular que ha estat molt ben substituïda per en Martin ( normalment juga de avanter centre).
Podem dir que ha sigut un partit de tràmit ja que tant un equip com l’altre ha jugat a pilota endavant, a treure pilotes i els tres gols que hem marcat i ens han donat la victòria han sigut a pilota parada. El primer ha estat a la primera part degut a una falta feta a l’Ivan que en Roger col·loca dins la porteria, el segon a la segona en una falta feta a en Roger que enGuillem la xuta i el porter del Bell. Lloc rebutja en tanta mala sort que li toca al propi peu i la pilota entra tota sola a la porteria. La tercera part és com si no haguessin jugat ja que només hem arribat un cop a la porteria contaria i la quarta i darrera part cal destacar el xut de corner d’en Guillem que enJaume remata de cap al primer pal marcant així el tercer del dia.

Golejadors: Roger 1, Guillem 1 i Jaume 1