dimecres, 19 de maig del 2010

ELS PREBENJAMINS ACABEN LA LLIGA AMB DUES VICTÒRIES

FC VILABLAREIX - 7 CF SALT - 3 (prebenjamí 02)
Pòquer d'en Roger

El de dissabte va ser un partit molt intens i amb un resultat que va canviar realment a l'últim període.

Va començar el partit amb varis intents per part dels nostres però sense cap resultat positiu. En una sacada de banda arriba una jugada de perill en què en Guillem remata a porteria i el porter l'envia a còrner. En una jugada calcada en Guillem torna a xutar i la pilota surt fora a un pam de la porteria. En Guillem, en una altra jugada, la passa a l'Àlex i aquest la xuta la pilota i tornar a anar arran del pal de la porteria. Sembla que la pilota no vol entrar i així una vegada i una altra. En Guillem ho torna a provar xutant de quasi mig camp i el porter l'atura. Però en el segon intent de vaselina, aquesta vegada surt bé i en Guillem marca el primer gol del nostre equip, acabant la primera part amb un NO merescut 1 a 0.

La segona part el dorsal 12 contrari es desfà de tota la nostra defensa i creua un xut on l'Arnau no pot fer res per evitar el gol i puja el primer del Salt. Però els nostres es refan ràpidament i amb una combinació entre en Jaume i en Roger, aquest últim acaba passant la pilota a l'Àlex que marca i torna a posar els nostres per davant en el marcador. Tot seguit, en un xut de porteria del Salt, badada de la nostra defensa i el salt torna a marcar pujant el 2 a 2. Els nostres jugadors en van aprenent i com si fossin professionals en Roger treu ràpidament de la banda mentre els del Salt encara s'estaven posant a lloc i en Guillem amb l'ajut aquesta vegada sí del pal, col.loca el 3 a 2 en el marcador.

La tercera part va seguir amb la mateixa tònica, marcant uns i després marquen els altres. En una sacada de banda, en Guillem engalta un xut que atura el porter, però en Roger, ben col.locat, remata la pilota al fons de la xarxa. Però el Salt no es rendeix i en una paret entre els nos. 12 i 10 ens fan un altra gol. Sort de l'Arnau, que en un xut a boca de canó per part del 12 del Salt, evita que ens empatin el partit, finalitzant la tercera part amb un 4 a 3.

A la darrera part, ja va ser el recital d'en Roger. Comença amb una internada de l'Àlex, que en deixa tres assentats a terra, la passa a en Roger que acompanya la pilota dins la xarxa just pel centre de la porteria. En una sacada de còrner per part d'en Guillem, en Roger remata amb el cap al segon pal fent el segon de la quarta part. Una jugada molt bonica a destacar va ser un regat d'en Guillem que la passa a en Jaume el qual xuta una mica massa alt. Però la "puntilla" final va arribar quan a centrada d'en Guillem, en Roger remata la pilota al primer pal amb xut creuat i col.loca el definitiu 7 a 3 a favor del FC Vilablareix.

FC VILABLAREIX - 3 AE SANT GREGORI - 2 (prebenjamí 03)

El partit va començar de manera molt entretinguda amb anades i tornades per part dels dos equips amb aproximacions a les dues porteries, que sort en vam tenir de l'Aitor que les va aturar totes. El marcador no es va moure en les dues primeres parts del partit.

A la tercera part ens vàrem avançar en el marcador gràcies a un xut d'en Marc. Era l'1 a 0. Però l'alegria va durar poc, ja que ens varen empatar en una errada de la nostra defensa i l'estirada de l'Aitor no va servir per aturar la pilota. Davant aquesta situació, ens vam recuperar una miqueta i l'Aitor torna a estar fi evitant que el Sant Gregori es posi per davant en el marcador. La tercera part acaba amb l'1 a 1.

A la quarta part és quan es decideix el partit, amb els gols d'en Quim i d'en Marc, aquest últim desfent l'empat que en aquell moment hi havia al marcador. Així es consuma la victòria per part del nostre equip, deixant el partit amb un resultat final de 3 a 2.
Cròniques de Carles Buisac

dilluns, 17 de maig del 2010

Torneig de Comacros dels Escoleta

L'equip d'escoleta va participar el passat dissabte al matí en el Torneig de la Comacros de Salt. A part del nostre equip també hi va participar l'EF Gironès Sàbat, el Fornells, el Celrà i el Comacros. Els resultats aconseguits van ser els següents:

FC VILABLAREIX - 2 EF GIRONÈS - 4 (gols d'Arnau i Denís)
UE FORNELLS - 0 FC VILABLAREIX - 1 (gol de Martí Angelats)
UE CELRÀ - 2 FC VILABLAREIX - 0
FC VILABLAREIX - 0 COMACROS - 3

Lluita pel 3r i 4t lloc:

EF GIRONÈS - 6 FC VILABLAREIX - 1 (gol de Martí Angelats)

Respecte de l'últim partit que van jugar pel torneig de Vilablareix, els jugadors van millorar bastant, inclús els més petits recentment incorporats, ja comencen a lluitar i a posar-se pel mig de les jugades per mirar d'emportar-se la pilota. En el darrer partit, estaven molt cansants, ja que des de que varen arribar al terreny de joc, van jugar un partit darrera l'altre, sense poder descansar ni esmorzar. Felicitats a tot l'equip per l'esforç i la lluita mostrada en aquest torneig!!
A l'àlbum podeu veure fotos del torneig.