Dissabte 5 de novembre a les 9,30 h. al municipal de Banyoles (vora el llac) - Convocatòria: a les 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Diumenge 6 de novembre a les 10,00 h. al municipal de Fornells - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Dissabte 5 de novembre a les 11,45 al municipal de Sant Gregori - Convocatòria: a les 10,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Escoleta - Lliga Escoleta Grup C
FC VILABLAREIX - EF SALT

dimarts, 1 de novembre del 2011

PENYA BONS AIRES- 6 FC VILABLAREIX- 1

Clara derrota de l'aleví aquest passat dissabte al municipal de Pont Major contra un molt bon equip de la Penya Bons Aires, un equip fet integrament per jugadors de segon any i amb la intenció de pujar de categoria. De totes maneres, l'equip va fer mèrits per a marcar algun gol més i la diferència en el marcador potser fou massa ampla pel que es va poder veure dins el terreny de joc.

Durant el primer i segon període, el nostre equip va plantar cara a l'equip local i fins i tot ens podríem haver avançat en el marcador amb dues ocasions clares de gol que per falta de punteria no va ser possible marcar. El Bons Aires també va tenir força ocasions però una vegada la defensa, en especial en David que va estar genial, i unes altres vegades les fantàstiques intervencions d'en Gerard a la porteria, van evitar que la Penya s'avancés en el marcador. Només ho van poder fer en una pilota llarga que un davanter local va agafar l'esquena dels nostres defensors i es va plantar sol davant en Gerard i el va batre per baix. I amb l'1 a 0 vam arribar al descans.

Durant la segona part ho vam continuar intentant, però no hi va haver manera. Ens van fer el segon gol i a partir d'aquí ells van començar a jugar una mica més a plaer, nosaltres vam avançar una mica les línies i això ho va aprofitar l'equip local, que a la contra i amb un sol punta molt ràpid, van aconseguir els gols fins a arribar al 6-1 final. El gol de l'honor nostre el va fer en Francesc de jugada personal.

Sabíem bé del potencial d'aquest equip i que seria molt difícil treure un bon resultat d'aquest camp. Ara toca pensar amb el següent partit contra el Quart el dissabte que ve al nostre camp i no hi ha dubte que l'equip farà el possible per aconseguir que els tres punts, i per tant la victòria, es quedi a Vilablareix.

Ànims nois, i som-hi afició, VILA, VILA... BLAREIX!!!!