divendres, 15 d’octubre del 2010

Bona assistència al Girona-Recre

Un total de 55 persones, entre jugadors dels nostres equips i familiars, vàrem assistir el passat diumenge dia 10 a Montilivi per a presenciar el partit Girona-Recre de la 2a divisió A Liga Adelante, sota un cel amenaçador de pluja, però que al final ens va aguantar força bé i només van caure quatre gotes a l'inici de la segona part. El cel tapat i gris era un preludi del que després vam veure sobre el terreny de joc: 0 a 0 en un fluix partit en què si haguéssim de destacar alguna cosa seria l'escassetat d'ocasions tan a una porteria com a l'altra. Però crec que va ser una experiència maca que va agradar força a la mainada, sobretot als més petits que, de futbol no en van veure gaire, però córrer, saltar i rebentar globus se'n van fer un fart.
Just abans de l'inici del partit, per la megafonia de l'estadi ens van donar la benvinguda i van agrarir la nostra assistència. En aquell moment vam fer una sonora cridòria tot aixecant globus vermells i blancs i fent sonar unes cleques en forma de mà. Va ser la nostra resposta que efectivament el FC Vilablareix era a l'estadi i fent-se notar.
Per acabar, volem agrair a tots els que us vàreu apuntar a aquesta sortida ja que finalment va ser força nombrosa, i ja sabeu allò de "com més serem, més riurem".


Ara, i això va per la mainada, toca posar-se un altre cop el mono de feina, que aquest cap de setmana hi ha partits amistosos i tots plegats ho esteu fent molt bé i la lliga és a punt de començar.
Ànims i FORÇA VILABLAREIX.






dimecres, 13 d’octubre del 2010

Horaris dels partits del dissabte 16/10/10

Benjamí 2001 - EF SANT FELIU - FC VILABLAREIX
Dissabte 16 a les 10,30 al camp del Sant Feliu - Convocatòria: 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2002 - CF SALT - FC VILABLAREIX
Dissabte 16 a les 12,30 h. al camp del Salt - Convocatòria: 11,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - CAMÓS - FC VILABLAREIX
Dissabte 16 a les 10,30 h. al camp de futbol de Camós - Convocatòria: 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 i Escoleta 2005: FC VILABLAREIX - PENYA BONS AIRES
Dissabte 16 a les 11,00 h. al nostre camp de Vilablareix - Convocatòria: 10,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.