PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 Grup F - 2ª fase 1ª jornada
ULL!! S'HA CANVIAT L'HORA DEL PARTIT A LES 15,00 h.
Dissabte 3 de març a les 15,00 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: a les 14,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

VILA, VILA... BLAREIX!!!

dilluns, 27 de febrer del 2012

BENJAMÍ 2003

CFP SANTA EUGÈNIA- 3 FC VILABLAREIX- 1 (amistòs)

Seguint l'estadística d'aquesta temporada, el nostre equip Benjamí 2003 perd una vegada més un amistós. Serà que no els motiva els amistosos? Comença el partit, en un fantàstic dissabte de primavera tot i que som al febrer, però la temperatura és molt superior a la d'un dia assolellat d'hivern. Arrenquem malament als pocs minuts d'inici del partit amb 2 gols en contra, un d'ells de xilena que ni el jugador contrari s'ho creia, quina sort, bé per ell!. Sembla que estem una mica adormits, però tot seguit comencem a posar-nos les piles i a despertar amb una primera oportunitat d'en Quim que remata de vaselina alta sense entrar i a continuació l'Àlex amb una creuada que llisca el pal dret marxant molt ajustada. En general una primera part amb poca actitud i poca pressió per part nostre, i deixant el marcador amb un 2-0 a favor del contrari. A la segona part seguim amb la mateixa tònica, tímides oportunitats i bé per l'àrbitre que veu i anul·la un gol en fora de joc del Santa Eugènia. L'equip pressiona poc: l'Arnau xuta a porteria i l'atura el porter sense problemes, l'Àlex intenta una xilena que es queda a mig camí. Finalment arriba el goooooool, en "Romi" esquiva a l'adversari i d'un xut de puntera col·locada entra directa ajustada al pal dret, el porter queda abatut. Acaba la segona part amb un 0-1 a favor nostre. Comencem una tercera part on dominem el joc, millor posicionament, més pressió i és que a la mitja part els entrenadors han injectat als jugadors una dosi de motivació i això s'ha notat en les múltiples ocasions que han creat però que no han acabat encertant, faltava una última empenta. I per a concloure el partit comencem una quarta part amb un gol en contra d'un córner mal aclarit que cau als peus del contrari i marca sense dificultat. Continuem provant però no hi ha efectivitat, pal d'en Joel en un tir tancat i poques més oportunitats per ambdós, acabem la 4a part amb 1-0 per l'adversari. Partit perdut per 3 a 1 a favor del Santa Eugènia. Ja va bé que perdem alguns partits, així ens encoratgem més pel següent. Ànims nois, que la propera setmana comencem la segona volta.
Raul Marcos

Resultats cap de setmana 25 i 26 de febrer

ESCOLETA - EF SALT 6 FC VILABLAREIX 6 (lliga)
PREBENJAMÍ 2004 - CFP SANTA EUGÈNIA 4 FC VILABLAREIX 5 (amistòs)
BENJAMÍ 2003 - CFP SANTA EUGÈNIA 3 FC VILABLAREIX 1 (amistòs)
BENJAMÍ 2002 - CFP SANTA EUGÈNIA 7 FC VILABLAREIX 4 (amistòs)
ALEVÍ - FC VILABLAREIX 5 CFP SANTA EUGÈNIA 1 (lliga)

diumenge, 26 de febrer del 2012

Aleví (Lliga de la Federació Catalana de Futbol)

FC VILABLAREIX 5 - CFP STA. EUGÈNIA 1

L’inici ha estat prometedor, ja que encara no havíem arribat al minut 3 quan en Cristian fa una passada per sobre de la defensa contrària, i en Xavier trencant el fora de joc, fa el primer gol. Però tot i el domini clar, no es va materialitzar en cap gol més fins el tercer temps.

La tercera part va continuar igual, el domini es va traduir en una gran quantitat de córners, però aquesta és potser una de les nostres assignatures pendents, ja que cap d’ells va servir per augmentar el marcador. En n la lluita de pilotes en camp contrari, en David penja una pilota a l’àrea per a que en Xavier faci el seu segon gol. El marcador no es movia en part pels pals de la porteria contrària que també tenien alguna cosa a dir, i en part per la falta d’encert a l’hora de rematar per part nostra. Fruit de la pressió en Francesc va obrir el seu compte particular, deixant una pilota fora de l’abast del porter.

El fet de no saber treure profit dels córners, es van tornar en el nostre botxí i ens va passar factura, ja que fruit d’un error en la realització d’un d’ells, va arribar en contraatac l’únic gol visitant que deixava el marcador en un indefinit 3 a 1.

A la quarta part i degut a la impotència del rival, van esclatar els nervis de l’entrenador contrari, que amb una doble targeta groga es va autoexpulsar, donant una gran lliçó als jugadors: que no s’ha de fer en un camp de futbol.

Però el partit va seguir de la mateixa manera, i els nostres jugadors lluitaven totes les pilotes, de manera que en Francesc va fer dos gols més, deixant un just 5-1 final.

Al final el mal perdre de l’entrenador contrari, que podent reconèixer un moment d’escalfament i assumir el seu error de conducta, va tornar a increpar a l’àrbitre i es va dirigir de males maneres al nostre cos tècnic.

Acomodats entre els 4 primers llocs de la classificació, aquesta jornada ha estat fructífera, doncs dos rivals directes a aquests llocs han punxat en els seus partits.