dissabte, 14 de maig del 2011

FC Girona 7 - FC Vilablareix 4 (2001)

Feu click a sobre de la imatge per a visualitzar tota la galeria.

dijous, 12 de maig del 2011

Explosió d'alegria

Correr, suar, patir, ... guanyar!

dimarts, 10 de maig del 2011

Horaris partits proper dissabte 14 de maig

Benjamí 2001 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX (amistòs)
Dissabte 14 de maig a les 9,30 h. a Torres de Palau - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX - GIRONA FC (partit de lliga ajornat)
Dissabte 14 de maig a les 10,00 h. al nostre camp - Convocatòria: 9,30 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX (partit de lliga ajornat)
Dissabte 14 de maig a les 10,45 h. a Torres de Palau - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX (partit de lliga ajornat)
Dissabte 14 de maig a les 10,00 h. a Torres de Palau - Convocatòria: 9,15 h. al camp de Vilablareix.

Resultats 4t TORNEIG FESTA MAJOR VILABLAREIX 2011

El passat dissabte vàrem celebrar el Torneig Festa Major de Vilablareix, que va arribar a la seva 4a edició. Va ser un èxit en quan a resultats esportius, ja que vàrem quedar campions en les quatre categories que vàrem jugar. Va haver-hi servei de bar durant tot el dia en el que es van servir entrepans calents i freds, begudes, patates... i en el que tota la gent que es va acostar al bar van ser atesos amb un tracte exquisit per part de totes les nostres col.laboradores i col.laboradors. Llàstima que va fer un dia gris, ennubolat i amb estones de pluja que van privar que la diada encara fos més agradable del que va ser, tot i això va ser un gran dia per tota la mainada del club a on van sortir força contents amb els obsequis que van tenir després dels partits i el merescut trofeu que van guanyar. Per cert, per la tarda, els Dragons també van fer els deures i es van endur el triangular que vàren disputar contra l'Annexa 6è i Veu Jove. A tots els equips, FELICITATS CAMPIONS!!
Els resultats de la mainada van ser els següents:
Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX- 8 PENYA BONS AIRES- 0
Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX- 7 ATLÈTIC SANT PONÇ- 0
Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX- 3 ATLÈTIC SANT PONÇ- 3 (3-1 als penals)
Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX- 8 ATLÈTIC SANT PONÇ- 3

Benjamí 2002 - 4t TORNEIG FESTA MAJOR VILABLAREIX 2011

Va ser un partit molt igualat on varen haver-hi oportunitats per a tots dos equips, en la primera part en Jofre provoca una falta i ens marquen el primer gol de falta directa però també en una falta que xuta en Jaume en Roger la remata a porteria deixant la primera part en un 1 a 1, la segona en una pressionada de les d’en Guillem, aquest roba la pilota i marca pel nostre equip i en una jugada d’atac en Roger la passa a en Guillem que n’assenta dos al terra i marca el 3 a 1 en que acaba la segona part. La tercera va ser un anada i tornada però deixant el resultat en el 3 a 1 de la segona però a la quarta i darrera part ens empenten el partit deixant el resultat en un 3 a 3 cosa que va portar a fer una tanda de 4 penals.
Aquesta tanda de penals va acabar amb un 3 a 1 a favor dels nostres amb dues grans aturades pel centre de la porteria per part de l’Arnau, per tant aquest partit podríem dir que el va guanyar l’Arnau.
Golegadors: Guillem 2 durant el partit i 1 de penal ( 3 )
Roger 1 durant el partit i i de penal ( 2 )
Ainoa 1 a la tanta de penals
Carles BUISAC I MAS

















Benjamí 2002 - TORNEIG MIC ANDORRA 2011

Hem de comentar que el MIC a Andorra ha sigut una experiència molt bona tant per la mainada com pels pares que varen assistir-hi.
Els del 2002 varen jugar el seu primer partit contra el FC Barcelona escola de Kuwait als quals la nostra mainada va jugar de tu a tu i es va perdre per un 4 a 2 cosa que demostra que no estem fent les coses tant malament. El segon partit va ser contra el Vila Olímpica de Barcelona amb els quals la sort no ens va acompanyar gens i ens varen guanyar per un 2 a 0 però va ser un partit molt disputat on tots els nostres jugadors varen tenir alguna oportunitat però el porter del Vila Olímpica les aturava totes i si no, els pals jugaven a favor d’ells. En aquests dos partits podem dir que molt hi va tenir a veure la sort. Pel que fa al tercer partit del dissabte contra el FC València va ser una cosa d’escàndol ja que ens varen deixar 9 a 0 i encara en volien més ja que quan marcaven agafaven la pilota i anaven corrent al mig del camp per tal de que els nostres ja centressin ( feien mala sang ), però cal dir que els nostres tot i el resultat no varen quedar gaire afectats i varen seguir passant-s’ho molt bé.
Pel que fa al diumenge a la fase final de consolació ens va tocar jugar contra el Sant Julià ( d’Andorra ) amb els quals varem quedar 1 a 0 marcat de falta directa a l’últim minut i després d’errar un pel per part dels nostres jugadors, per tant la mala sort va tornar a jugar a favor nostre.
Carles BUISAC I MAS

dilluns, 9 de maig del 2011

Prebenjamí 2003 - TORNEIG MIC ANDORRA 2011

El cap de setmana dels dies 29/30 d’abril i 1 de maig, el prebenjamí 2003 ens vam endur del torneig MIC d'Andorra una molt bona experiència.
Vam veure que hi ha molt bon nivell en els equips participants, però tot i així nosaltres vam lluitar de valent.








Dissabte 30 d'abril
El primer partit el vam jugar contra el VIC, un equip força complert. Vam perdre per 0-4, perquè els nostres estaven una mica desorientats (seria per l'emoció i l'ambient?).El segon partit el vam jugar contra el Mollerusa, un equip que era el campió provincial de Lleida, no ha perdut cap partit durant tota la temporada. També vam perdre 0-4, amb molta mala sort, perquè els gols que ens van fer eren tots trets de córner i mal rebutjats pels nostres, i un penal en contra.







Diumenge 1 de maig, després de la "santa batuda", "sant tornem-hi".El primer partit contra el Pallejà, partits de fase de consolació. Partit força disputat, els nostres vam lluitar, però el gol no va arribar. Vam perdre 0-2.L'últim partit va estar contra el FCB Kuwait. Un partit molt igualat, el nivell molt semblant. Vam inaugurar nosaltres el marcador amb un gol tret de còrner i l'Àlex el va rematar, entrant l'únic gol que vam fer en tot el torneig. A la segona part ells ens van fer un altre gol, i vam acabar el partit empatant 1-1.Tot i que vam perdre els partits, ens ho vam passar molt i molt bé. Els nens dels dos equips del nostre club van fer una pinya... a l'hotel tots plegats van arribar a construir una zona d'acampada amb els sofàs del hall, jaja, si veiessis al recepcionista com boix per posar-los bé, segur que va pensar, quina colla de poble.














Crònica de Cruz Bernal.