dimarts, 10 de maig del 2011

Benjamí 2002 - 4t TORNEIG FESTA MAJOR VILABLAREIX 2011

Va ser un partit molt igualat on varen haver-hi oportunitats per a tots dos equips, en la primera part en Jofre provoca una falta i ens marquen el primer gol de falta directa però també en una falta que xuta en Jaume en Roger la remata a porteria deixant la primera part en un 1 a 1, la segona en una pressionada de les d’en Guillem, aquest roba la pilota i marca pel nostre equip i en una jugada d’atac en Roger la passa a en Guillem que n’assenta dos al terra i marca el 3 a 1 en que acaba la segona part. La tercera va ser un anada i tornada però deixant el resultat en el 3 a 1 de la segona però a la quarta i darrera part ens empenten el partit deixant el resultat en un 3 a 3 cosa que va portar a fer una tanda de 4 penals.
Aquesta tanda de penals va acabar amb un 3 a 1 a favor dels nostres amb dues grans aturades pel centre de la porteria per part de l’Arnau, per tant aquest partit podríem dir que el va guanyar l’Arnau.
Golegadors: Guillem 2 durant el partit i 1 de penal ( 3 )
Roger 1 durant el partit i i de penal ( 2 )