Divendres 27 de gener a les 19,00 h. al col.legi Montessori - Convocatòria: a les 18,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.
Dissabte 28 de gener a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup E - Jornada 5 Volta 2

Benjamí 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C - Jornada 5 Volta 2
ULL!! CANVI D'HORA, ES JUGA A LES 11,30 h.
Diumenge 29 de gener a les 11,30 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: a les 10,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 Grup G - Jornada 5 Volta 2
CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 28 de gener a les 13,00 h. al col.legi Bell.lloc - Convocatòria: a les 12,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ALLE SANT JORDI DESVALLS- 0 FC VILABLAREIX- 5

Partit jugat al camp de terra del St Jordi Desvalls en un dia molt maco i bon estat del terreny de joc.
Primera part amb oportunitats de marcar però aquesta va acabar aquesta amb un 0 a 1 gol de l’Ivan que marca aprofitant un rebuig de la defensa quasi des de mig camp. A la segona part tres quarts del mateix però gràcies a una bona assistència d’en Guillem per en Roger, aquest marca en una internada pel centre el 0 a 2 en que acaba la segona part. A la tercera part la cosa canvia una mica i en un corner xutat per en Guillem en Roger marca el que serà 0 a 3 i també en Roger marca el 0 a 4 a passi de banda d’en Jaume aconseguint el seu Hat-Crick, però en aquesta part cal destacar el gran paper del nostre porter Arnau que va fer tres aturades molt bones i totes de gol impedint d’aquesta manera la remuntada del St Jordi. A la darrera i quarta part en un saqui de porteria per part d’en Jaume, en Guillem marca de xut creuat el que serà el definitiu 0 a 5 de resultat final del partit.
Felicitats mainada, a seguir així.
Golejadors: Roger 3, Guillem 1 i Ivan 1

Carles BUISAC I MAS

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 7 FPC GIRONA- 6

Aquesta setmana prioritzarem el bon clima del qual hem gaudit durant el partit, un magnífic matí assolellat, sense gel, fred, etc. a diferència de la setmana passada.
Ha estat un partit molt emocionant, sobretot al final.
Va començar com una estampida, els nostres nanos van jugar de valent a la primera part, no vam donar cap opció al rival, vam ficar 2 gols un l'Àlex i l'altre en Martí gairebé de mig camp. El Girona no es va acostar a la porteria en cap moment, com a molt fregava el mig camp.
A la segona i tercera part va estar més igualat, tot i que teniem més possessió de pilota i amb més oportunitats, però gairebé totes van anar a petar al pal, en un total de quatre.
Els resultats d'aquestes parts van ser 2-1 a la 2a, gol de l'Àlex a pase d'en Carlos, i un gol d'en Carlos ajustat al pal; i a la 3a part 2-2, gol d'en Quim en una jugada individual i un altre de l'Àlex, que aconseguia fer un Hat-trick.
A l'última part el Girona va entrar fort amb una posició 1-2-3, que ens va sorprendre i ens va golejar en tres ocasions seguides igualant el partit a 6 gols, quan ens semblava guanyat, ja que havíem acabat la 3a part amb un resultat de 6-3 .
Va ser una llarga 4a part, motivada pels nervis i el temps mort sol · licitat. Però en el darrer sospir del partit va arribar el gol d'en Joel, que ens va donar la victòria. Ens va emocionar molt com ho van celebrar els nostres jugadors.Ens mereixíem aquesta victòria i punt.