dijous, 3 de juny del 2010

Torneig de Salt dels Escoleta

L'equip de categoria escoleta va anar el passat dissabte a jugar el torneig del CF Salt que es va disputar en aquesta localitat.

En aquest torneig, també hi havia una mescla d'escoletes amb nens categoria prebenjamí any 2003, de totes maneres, la organització del torneig ens va passar un correu dies abans fent esment d'aquest fet, però que aquests els posaria en un grup i l'altre seria més igualat. O al menys així van pretendre, no sé si al final ens vam trobar algun equip d'aquests en la primera fase?

No es podia començar millor el torneig, doncs es va guanyar per 4 a 1 al Camós. Per a molts d'ells era la primera victòria des de que es van integrar a l'equip. Però el segon i tercer partit es van perdre contra equips més rodats, el Fornells per 6 a 0 i el mateix Salt per 7 a 0.

Havent guanyat un partit, ens quedava la lluita per la 5ª posició. L'enfrontament va ser contra el Fontcoberta i es va tornar a perdre per 4 a 0.

No està malament, vam quedar 6ens d'un total de 8 equips. Als nens, força contents, els hi van donar un merescut trofeu. FELICITATS A TOTS.

Podeu veure fotos d'aquest torneig a l'àlbum.

TORNEIG DE SANTA CRISTINA D'ARO

El passat cap de setmana vàrem anar els jugadors i pares dels equips dels prebenjamins 2002, prebenjamins del 2003 i benjamins 2001 al Torneig Memorial Manel Pereira de Santa Cristina d'Aro en els quals els jugadors del FC Vilablareix van fer un bon paper.

Com que vull fer quatre ratlles del que realment importa, que són els partits que van disputar els nostres fills i filles, no voldria enrotllar-me gaire parlant de la "organització" (si és que n'hi havia) d'aquest torneig, perquè a mesura que anés escrivint m'aniria encenent, i potser em sortiria alguna paraula lletja.

En fi, anem pel que ens interessa.

BENJAMÍ 2001

El primer en arrencar va ser el benjamí. El primer partit va ser cap a passades les 10 del matí. El rival va ser el Maçanet. En els primers compassos de partit, els nostres nanos tenien el control del joc, però sense aprofundir gaire en les jugades. No obstant això va ser el Maçanet, qui amb dos gols, va anar al capdavant en el marcador a la fi de la primera part. El que vam fer a l'inici de la segona part era el que tots teniem en el cap: marcar aviat i tenir opcions a remuntar el partit. Vam marcar el primer i vam insistir en l'atac fins a aconseguir el merescut empat. Va ser a partir de llavors que el Maçanet va tornar a apretar i nosaltres ens vam venir avall de cop. El Maçanet va tenir la opció de tornar-se a avançar quan va fallar un penal que ens havien xiulat en contra. Tot seguit va venir el seu tercer gol. El nostre equip ho va intentar fins que ens van xiular un penal a favor, que igual que ells, tampoc vam saber aprofitar. El partit va acabar en 3 a 2 en contra. La meva impressió és que aquest partit es podia haver guanyar i el següent emparellament hagués estat diferent al que posteriorment vam tenir.

Després d'aquest partit, SANTA MARIA MARE DE DÉU, BAIXA I CARREGA'NS DE PACIÈNCIA. Ho dic perquè vam tenir una aturada d'unes 3 hores i mitja fins que no vam jugar el següent partit. Els nens ens podrien fer un croquis amb els ulls tapats de les instal.lacions del Cristinenc amb pèls i senyals, perquè se les van "patejar" per tots costats. Va ser una espera eterna que... ei!, que ja m'estic encenent i he dit que no calia.

El segon partit, entre el potencial del rival, el Jabac Terrassa i que els nanos estaven farts d'esperar i cansats d'estar estirats per terra, no va anar gaire bé i vam perdre per 3 a 0.

Acabat el segon partit ens van fer entrega d'unes samarretes del torneig i vam iniciar el camí de tornada cap a Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2002

FC VILABLAREIX-HOSTALRIC

Va ser un partit en què els nostres varen jugar molt bé, feien fins i tot alguna que altra triangulació i parets. Va haver-hi un clar dominador que va ser el FC Vilablareix on en la primera part en Guillem deixa clavat el porter de l'Hostalric en la primera arribada a porteria fent el 1 a 0, al cap de poc l'Àlex a passada d'en Guillem puja el 2-0 i en Roger en un "regate" a dos defenses fa pujar el 3 a 0 de la primera part, però era tal la intensitat que en una altra jugada ens anul.len el gol clar de l'Àlex per fora de joc d'en Guillem que no va intervenir en la jugada. Enrabiat, l'Àlex en una jugada personal regateja la defensa de l'Hostalric i fa pujar el 4 a 0 amb el qual acaba la primera part.

La segona part ja varen sortir una mica més relaxats però el domini seguia essent del FC Vilablareix on l'Àlex roba una pilota i marca l'1a 0 de la segona part, en tot això ens marquen el primer gol els de l'Hostalric però a la sortida d'un còrner per part d'en Guillem, l'Àlex fa pujar el 2 a 1 de la segona part. Acabant així el partit contra l'Hostalric amb una victòria per 6 a 1 amb un pòquer per part de l'Àlex.

FC VILABLAREIX-JABAC TERRASSA

Partit en el qual els nostres jugadors es varen lluir ja que caram quin equip més bo que portaven els de Terrassa. El partit es va desenvolupar amb anades i tornades d'una porteria a l'altra amb bones oportunitats tant per uns com pels altres, potser la més clara la varen tenir els del FC Vilablareix on en Roger marxa de dos contraris i xuta a porteria amb sortida a la desesperada del porter del Terrassa, el qual refusa la pilota i en Roger agafa una emprenyada de pebrots (cal tenir en compte que el porter també juga). També cal destacar el bon partit que va fer l'Arnau, ja que va refusar dues pilotes claus que anaven directament a gol. Final de les dues parts amb un 0 a 0. Aquest va ser el partit que ens va donar el passi a la final.

FC VILABLAREIX-PALAFRUGELL

El Palafrugell venia de guanyar als del Terrassa per un 3 a 2 i cal dir que són un equip molt compenetrat i que distribueixen molt bé el joc. El partit va ser molt intens però la mainada ja no podia amb la seva ànima, tot i això no es varen desanimar i varen fer un partit centrat i controlant la pilota i no deixant jugar gaire a l'equip contrari, anades i vingudes de porteria a porteria, però els que més patien eren els del FC Vilablareix, acabant la primera part amb un 0 a 0. La segona part va ser igual que la primera i encara més intensa, vàrem tenir el partit a un pam de guanyar-lo però un xut des de la banda esquerra d'en Guillem surt a un pam de l'escaire dret de la porteria del Palafrugell, per tant, final de la segona part amb el resultat de 0 a 0 i anar a la tanda de penals.

Com que això dels penals és una loteria, ens varen guanyar el Palafrugell i vàrem quedar segons en un torneig amb molt de nivell per part dels dos últims equips amb els que varen jugar el nostres vailets. MOLTES FELICITATS NANOS.

Prebenjamins 02: Crònica de Carles Buisac.

PREBENJAMÍ 2003

Els que varen començar més tard el torneig varen ser els nanos dels prebenjamins del 2003. El primer partit ens va tocar disputar-lo contra el Tordera (club amb molt bona base). El partit dels nostres va ser molt complet en totes les demarcacions, des del porter, per cert que era en Joel degut a la baixa de l'Aitor, passant per la defensa, mig camp i davantera. En Quim ens va deleitar amb quatre barraques i en Martí Cuyàs en va fer un altre, deixant el resultat final amb 5 a 0.

Al mateix temps que els del 2002 començaven el seu partit, els de 2003 també ho feien. El rival, aquesta vegada, era del Palamós. Aquest partit es va perdre per 3 a 1, però com que hi havia un empat al capdavant del grup, per diferència de gols ens vam plantar a la gran final.
De fet, de "gran" no en va tenir res la final. La situació va ser indignant. Davant teníem el Maçanet, amb un equip format per 3 o 4 jugadors de l'any 2002. Un altre cas de la nefasta organització d'aquest torneig. A més, no entenc com un club es pot presentar a disputar un torneig d'una categoria amb mainada més gran, menyspreant altres clubs que fan la feina ben feta, tirant per terra totes les il.lusions d'un grup de nens que treballen setmana darrera setmana per arribar algun dia, com el passat dissabte, i aconseguir un premi com pot ser guanyar el seu primer torneig, unir l'equip, pujar fins l'esglaó més alt del podi i recollir el desitjat trofeu. No és la primera vegada que ens hi trobem aquesta temporada, en totes les categories. No hi ha dret, els nens no en tenen cap culpa. És que al final et fan encendre encara que no vulguis davant tanta injustícia.
La final, lògicament, es va perdre per 4 a 1. En el moment del lliurament de trofeus, ens van donar el que ens acreditava com a segon classificat i tot seguit ens van donar un altre trofeu pel mèrit dels jugadors, per haver disputat la final contra un equip amb jugadors d'una categoria superior.
Només ens queda FELICITAR A TOT L'EQUIP per la lluita i l'entrega que hi van posar, i que en cap moment es van arronsar en la final i ho van donar tot fins a la fi del partit.