dimecres, 30 de març del 2011

Horaris partits cap de setmana 3/4 d'abril

Benjamí 2001 - CE BESCANÓ - FC VILABLAREIX ULL! EL BESCANÓ VA DE COLOR BLAU, HEU DE PORTAR LA SAMARRETA GROGA POSADA. Dissabte 2 d'abril a les 14,00 h. al Municipal de Bescanó - Convocatòria: 13,00 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - DESCANSA


Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - UCE CELRÀ ULL! EL PARTIT ES JUGA DIUMENGE! Diumenge 3 d'abril a les 11,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 11,00 h. al camp de Vilablareix.


Prebenjamí 2004/05 - CF SALT - FC VILABLAREIX ULL! EL SALT VA DE COLOR BLAU, HEU DE PORTAR LA SAMARRETA GROGA POSADA. Dissabte 2 d'abril a les 12,30 h. al Municipal de Salt - Convocatòria: 11,40 h. al camp de Vilablareix.

Resultats del dissabte 26 de març



Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX- 4 UNIÓ MARISTES- 2

Els més petits van tornar a oferir un bon partit en el que, tot i començar perdent en el primer període, un inspirat Denís, amb quatre gols, va capgirar el marcador i el va decantar al nostre favor acabant amb una merescuda victòria per 4 a 2. Enhorabona!







Prebenjamí 2003 - AE SANT GREGORI- 1 FC VILABLAREIX- 2


El dissabte passat el prebenjamí 2003 es va refer de la derrota de la primera volta i va guanyar al camp del Sant Gregori en un partit molt disputat i es van acabar imposant per un ajustat 1-2. Tots els partits disputats en aquesta segona fase han acabat amb diferències d'un sol gol, ja sigui a favor o en contra, la qual cosa demostra la igualtat i la dificultat d'aquest grup.






Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX- 1 ALLE SANT JORDI DESVALLS- 7


Partit jugat en bones condicions meteorològiques i bon estat del camp de joc. El més destacable de tot el partit ha sigut l’àrbitre, ho ha fet molt malament, s’hauria de dir al Consell que per enviar el que han enviat avui val més que no enviïn a ningú, ni corre, ni es mou, ni pita i .............. ni res de res ja que fins i tot no sap apuntar els gols, segons l’acta arbitral hem quedat Dos a Sis. El pitjor partit que de moment ha jugat aquesta temporada, de totes maneres la cosa ha començat bé ja que en una bona combinació entre en Roger i en Guillem aquest la torna a en Roger que marca un gol molt maco. En aquesta primera part ens empaten en un clar fora de joc que com ja he dit al començament segons l’àrbitre no hi ha fora de joc i dona el gol, deixant aquesta primera part en empat 1 a 1. A la segona part en una jugada on han sortit de la seva porteria, al deixar-los sortir aconsegueixen escapar-se i ens marquen el 1 a 2. Durant aquesta part hem tingut varies ocasions i cap d’elles ha entrat entre els tres pals, xut d’en Roger que atura el porter, combinació entre en Pere per la banda dreta, aquest a en Guillem i en Guillem a en Roger xutant molt a ran de pal, també en un xut de corner d’en Guillem en Roger remata i atura el porter del St. Jordi, quedant la segona part en un 1 a 2. La tercera part ha sigut un joc de despropòsits ja que en un corner els nostres es miren la pilota i el St. Jordi remata a dins, en una altra jugada en un error de cobertura per part d’en Jofre, ens roben la pilota i un altra barraca i, per rematar-ho en un xut creuat ens marquen el que feia cinc deixant la tercera part en un clar 1 a 5. A la quarta i darrera part l’àrbitre ens pita una clara falta a en Guillem que es entrat per dos jugadors del St. Jordi ( l’única cosa ben feta en tot el partit , bé aquesta i la que ha fet en Jofre a un que s’escapava amb la pilota ) on rematem però el porter atura. Ha i els gols encara no s’han acabat ja que en un saqui de corner per part del St Jordi en Roger la toca amb tanta mala sort que ens marquem un gol en pròpia porteria i, per rematar-ho en un contraatac creuen una pilota al segon pal quedant el partit totalment acabat amb una contundent derrota de 1 a 7. Vinga nois que això no ha estat res i se que sou capaços de remuntar-ho. ANIMS Golejador: Roger un ( un altra en PP) Carles BUISAC I MAS


Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX- 2 GIRONÈS SÀBAT- 3


Un inici poc de partit poc encertat va permetre que l'equip visitant s'avancés amb dos gols de diferència a la fi dels dos primers períodes. A la represa, l'equip es va posar les piles i base d'esforç i empenta van empatar el partit amb un gran gol d'en Joel i un altre d'oportunisme d'en Cristian. Els nanos, esperonats pels gols aconseguits, ho van seguir intentant fins al final. Però les coses es van tòrcer quan en els darrers instants del partit ens van fer el 2-3, resultat que seria el definitiu. Ànims equip, ho estem fent molt bé!