Resultats i estadístiques

A partir d'ara qui vulgui rebre un arxiu amb els resultats i estadístiques de tota la temporada, ho pot demanar al correu: perealonso@telefonica.net

diumenge, 28 de febrer del 2010

Resultats del dissabte 27/02/2010

Cap de setmana no gaire positiu pel que fa als resultats obtinguts pels nostres equips. De totes maneres cal dir que només hi va haver una derrota, la dels més petits, i dos empats.
Els més matiners van ser els prebenjamins any 2002, que van jugar el seu partit al camp del Bell.lloc a dos quarts de deu del matí. El partit semblava ben encarat quan ens vam posar amb un 0-2 al marcador. Aquest resultat però no el van poder mantenir fin el final del partit, doncs en l'últim periode ens van fer dos gols fins a arribar al 2-2 final. És el segon encontre sense perdre dels prebenjamins de segon any en aquesta segona fase de la competició.

A les 12 h. i al nostre camp hi havia un interessant partit entre el nostre benjamí i la UE Quart. L'inici fou molt igualat, amb oportunitats a una i altra porteria. Va ser el Quart qui es va avançar al marcador i fins i tot es va arribar a posar amb un 0 a 2. No s'estava fent justícia doncs el nostre equip havia fet mèrits fins al moment per haver marcat algun gol. I així va ser, doncs vàrem posar un altre cop l'empat al marcador amb dos gols, vinguent de jugades ben treballades. En una jugada en què un jugador del Quart va fer un control amb la mà claríssim, va acabar en gol a favor d'ells. Crec que tothom va veure les mans, inclús l'àrbitre, però no les va xiular i vam haver de tornar a jugar a remolc en el marcador. Però en un refús del porter del Quart, després d'una falta, va arribar el definitiu 3 a 3. Una jugada bruta per part d'un defensor del Quart, que va agafar a en Francesc i el va tirar a terra quan aquest se n'anava tot sol cap a porteria, va impedir que el partit es decantés cap al nostre costat (en categories més altes hagués estat expulsió directe). Resultat injust però gran treball dels nostres jugadors.

Els últims en jugar el dissabte van ser els prebenjamins de primer any i escoletes, que van jugar al camp del Fornells a 2/4 de quatre de la tarda. El partit s'havia de jugar el diumenge, però degut a la celebració de l'Aplec de Sant Roc, el partit es va avançar al dissabte a una hora que no hi estem acostumats. No sé si va ser culpa de l'hora, però en les dues primeres parts en prou feines vam passar de mig camp davant un Fornells que tenia més el control de la pilota i nosaltres teníem feines a defensar-nos. Encara que a partir de la tercera part ens vam espavilar una mica, en aquest tres primers periodes ens van colar 2 gols a cada part. En la darrera part, tot i que ells van tenir també les seves, només va pujar al marcador el gol que vàrem fer nosaltres, deixant el resultat final de 6 a 1.