dijous, 8 de desembre del 2011

Benjamí 2002 - Torneig de Palafrugell

Torneig celebrat el dia 06-12-11 al camp de dalt a Palafrugell on a la categoria de Benjamins del 2002 i havien dos grups composats pels següents equips:
Grup A: Baix Ter, GEiEG A, Tordera i Palamós
Gruo B: Palafrugell, Cristinenc, GEiEG B, La Bisbal i FC Vilablareix.
Només faré la crònica del nostre grup. El primer partit contra el Cristinenc hi ha hagut un empat de 2 a 2 en un partit que ens ha robat l’àrbitre ja que a la primera part no ens deixa xutar un corner i a la segona ens xiulen un penal en contra al últim segon ( dient tota la grada que no ho era fins hi tot l’equip contrari ) amb gols de Roger i ells en pròpia porta. El segon partit ha estat contra el GEiEG B on en un xut de corner d’en Guillem en Roger marca l’únic gol del partit quedant 1 a 0 al nostre favor. El tercer partit contra el Palafrugell en la primera part no hi ha hagut cap gol però a la segona ens en fan un de globus i el segon en un contra atac on ells corrien més, cal destacar un penal assenyalat a en Jofre que l’Arnau atura, quedant el partit com perdut per un 2 a 0. El quart partit contra La Bisbal cal destacar lo entonats que han sortit al camp sense deixar en prou feines jugar al contrari quedant un contundent resultat a favor nostre de 6 a 2 amb gols de Martin 3, Ivan 1, Guillem 1 i Roger 1.
Gràcies als set punt aconseguits hem anat a jugar la semi final amb el campió del grup A que ha sigut el Baix Ter. El partit ha estat molt intens i molt ràpid on a la primera part els dos gols que ens han marcat han vingut per l’esquerra de la nostra porteria amb errades del porter i la defensa però l’Ivan redueix la distància acabant la primera part en un 2 a 1. La segona part ha sigut igual d’intensa on una falta xutada per ells va al pal rebota en un jugador del Baix Ter i entra i, en una errada d’en Jofre que dona la pilota a un davanter del Baix Ter ens marquen el que fa 4 però en Roger des de mig camp serveix una pilota a l’Ivan que marca el segons deixant el partit en un 4 a 2 a favor del Baix Ter.
La final pel tercer i quart lloc l’hem jugat amb l’amfitrió, el Palafrugell on han marcat a la primera part l’ivan i en Martin però a la segona part ens han empatat a dos tot hi que hem tingut més ocasions però la sort també juga deixant el marcador en un 2 a 2 final i anant a la tanda de penals on la Paula marca i a en Roger i en Guillem el porter els atura els xuts marcant ells els dos primers i quedant així QUARTS en el torneig d’un total de nou equips.

FC VILABLAREIX- 3 UE COMA-CROS- 5

Gran partit i intens el que es va disputar el dissabte passat al nostre camp entre dos equips de la part alta de la taula classificatòria. El partit es va començar amb una gran pájara del nostre equip, o potser amb un grandíssim encert per part de l'equip visitant, en què els seus dos davanters més perillosos van convertir el gol tot el que van disparar sobre la porteria defensada per en Gerard. El resultat reflectia un 0-3 i tot just jugàvem el minut 5 del primer període. L'ambient va quedar glaçat per uns instants, ningú donava crèdit del que estava passant sobre el terreny de joc. Però l'equip no es va ensorrar, vam començar a tenir les nostres ocasions i l'afició va ajudar a que l'equip anés amunt i el crit era unànim: va, que podem remuntar!! Just abans que l'àrbitre xiulés la fi del primer període en Francesc retallava diferències posant un esperançador 1-3.

A partir d'aquest instant, la Coma-cros vivia de renda i tot el seu joc el carregava en els seus dos davanters més perillosos, sobretot el número 6, que finalment fou l'autor de quatre dels cinc gols que va fer la Coma.

En el segon període el joc va ser força igualat, però el nostre equip va tenir més ocasions però un cop més, no vam saber rematar-les. Creem moltes ocasions però ens falta punteria en les rematades finals. L'equip visitant es va tornar a distanciar amb l'1 a 4 però en una bona jugada d'atac la va acabar en gol en Jordi en una bona rematada amb la cama esquerra creuant la pilota davant la sortida del porter visitant.

Ens ho tornàvem a creure, sabíem que es podia remuntar, els jugadors lliutaven i a la banda, la marea blava, aquesta fantàstica afició que mai va deixar d'animar, quasibé es posava dins el terreny de joc. L'ambient era fantàstic, només faltava que les nostres jugades d'atac es materialitzessin. La Coma no iniciava cap jugada, totes les pilotes, incloses les sacades pel seu porter, buscaven el seu davanter més perillòs, ho deixaven tot a les seves botes, cosa que malauradament va acabar succeïnt. Però era molt i molt difícil aturar-lo, un nano d'un any més i amb un físic increïble. Com diu en Toli, el nostre delegat, a en Dani li va tocar "bailar con la más fea".

El tercer període va continuar amb la mateixa tònica, però no va haver-hi cap gol.

El darrer període era el definitiu. L'emoció va anar guanyant terreny i encara més quan va arribar el 3-4. Una falta a favor a un o dos metres de la línia de fora de joc, tot el camp pendent del llançament de la perillosa falta, l'Aniol a un parell de metres per xutar-la esperant el xiulet de l'àrbitre. Xiula l'àrbitre, xuta l'Aniol i deixa anar un cacau que el porter ni es va moure i es cola dins la xarxa i aconseguim reduir el marcador i posar-nos en 3 a 4.

Just en aquest moment, l'equip visitant torna a posar dins el terreny de joc el seu davanter nº 6 que, tot i tenir nosatres ocasions per a poder marcar el gol de l'empat, va tornar a ser decissiu marcant el 3 a 5 en una jugada personal en què els nostres jugadors no van poder aturar-lo.

Els jugadors, com es pot veure en la primera foto, abandonaven capcots el terreny de joc pel resultat aconseguit.

El passat dissabte es va poder pressenciar un gran partit de futbol en el que potser per mèrits fets per uns i altres el resultat podria haver estat diferent, però tota la afició va gaudir i estar orgullosa del seu equip.

FORÇA VILABLAREIX!!

Crònica de Xavier Pere.

BENJAMÍ 2002

PENYA DOBLE SET- 3 FC VILABLAREIX- 8
Partit jugat en un terreny de joc amb bones condicions i un bon dia.
Ha sigut un molt bon partit on a la primera part ja Guanyaven els nostres per un 2 a 1 però amb moltíssimes ocasions, en Jofre treu una pilota que recull en Roger que la serveix a en Martin que marca el primer, en un xut de corner de dretes d’en Guillem en Roger remata de cap i marca el segon, des del corner esquerre en Guillem torna a xutar i remata en Roger amb un potent xut al travesser, en Guillem en una rematada de cap passa la pilota per sobre el travesser, en Martin n’estavella dos al pal en canvi en una única arribada de la Penya a la nostra porteria un xut rebota a la cama d’en Marti i la pilota entre dins la nostra porteria, també ens han anul·lat un gol per fora de joc una mica dubtós a xut de falta d’en Jaume que en Roger toca cap a en Martin i aquest marca ( però l’àrbitre diu que no val ) acabant aquesta part en 1 a 2. A la segona part la cosa ha seguit igual en Guillem xuta al pal, després arran de pal una pilota assistida per en Roger, però el gol també ha arribat en un saqui de fora d’en Jaume que en Roger marca de vaselina deixant la segona part en un 1 a 3. La tercera part “ más de lo mismo “ el porter fa dos aturades una d’en Guillem i l’altra d’en Martin, en Martin xuta i toca un defensa, en Guillem en un xut de corner cap en Jofre a mig camp aquest l’engalta i passa per sobre el travesser però el premi arriba en un tret de banda d’en Roger camp en Jaume, aquest a en Martin que veu sol a en Guillem i marca el quart, en una jugada un davanter de la Penya marxa i entre el nostre porter i en Jaume, l’un per l’altra es deixen fotre la cartera marcant ells el segon i deixant la tercera part en un 2 a 4. La darrera part ha sigut un recital per part dels nostres nanos on en un altre corner xutat per en Guillem en Jaume marca de cap (2 a 5), rematada de la Paula on rebutja el porter i el rebot el xuta en Guillem a ran de pal, en una triangulació entre en Roger, en Guillem i l’Ivan, aquest últim també marca de vaselina (2 a 6), en un altra xut de corner d’en Guillem en Martin marca posant la punta del peu (2 a 7) i, el darrer gol dels nostres en Martin entra a l’àrea fa una bicicleta, trepitja la pilota se la posa bé i marca arran de pal amb un xut ras (2 a 8) i, en el centre d’aquest gol ells ens marquen el 3 a 8 final.

Golejadors: Jaume 1, Ivan 1, Guillem 1, Roger 2, Martin 3.

Crònica de Carles Buisac.

PREBENJAMÍ 2003

FC VILABLAREIX- 2 PENYA BONS AIRES- 4

Partit perdut i no per mèrits propis, ja que en matèria de joc tots dos equips van estar molt igualats, però últimament tenim els àrbitres en contra nostra.
Cal destacar en aquest partit la boníssima feina feta pels porters.

A la primera part els contraris van fer dos jugades bones i una va acabar en gol, nosaltres una que va acabar al pal i no va entrar pels pèls.

A la segona part va haver-hi una bona jugada d'esquerra a dreta on l'Àlex va acabar marcant un gol que pujava per empatar el partit. Seguidament gol en contra en una jugada que comença amb fora de joc.

A la tercera part vam continuar jugant bé amb pressió i bona defensa, però amb la mala sort que l'àrbitre pita un gol en contra en un altre fora de joc.

A la última part en Quim marca un gol amb un tir al pal que acaba entrant, deixant el marcador amb un 2-3 i desitjant l'empat final ja que amb l'atac constant que feien els nostres jugadors era d'esperar que algun dels xuts acabara en gol..., finalment vam rebre un gol contrari a poc per finalitzar i deixant el partit perdut, tot i que mereixíem guanyar.

Crònica de Raul Marcos

PREBENJAMÍ 2004

FC VILABLAREIX- 1 CP BELL.LLOC- 4

Partit més igualat del que reflecteix el resultat final, en el que el nostre equip mereixia algun gol més. Tot i la derrota, el prebenjamí va jugar un bon partit i la victòria se'ns resisteix en aquest inici de la competició. Seguint en aquesta línia segur que arribaran els bons resultats. Som-hi equip!!
El gol del Vila el va fer en Denís Cano.

ESCOLETA

FPC GIRONA- 5 FC VILABLAREIX- 5

Va ser un partit interessant, emocionant i molt ben jugat per ambdues parts. A la primera part hem començat marcant nosaltres, però després ens hem adormit uns moments i el Girona s'ha posat per davant nostra amb tres gols. A la segona part ens hem recuperat , peròo el pal de la porteria del Girona feia imant amb la nostra pilota. Entre la tercera i quarta part els dos equips han jugat molt bé, però fruit del treball d'una bona tasca defensiva i ofensiva hem aconseguit empatar el partit i amb una mica més de sort podríem haver guanyat.

Els golejadors del nostre equip van ser en Marc Blanco, amb tres gols, i l'Ion Gutiérrez, que en va fer dos.

FELICITATS!!

Crònica de Carolina Carrascal.

TORNEM-HI

Després d'uns dies de descans em torno a posar el mono de feina i tornem-hi, aquí teniu les cròniques i els resultats dels darrers partits jugats del nostre FC Vilablareix.