dijous, 8 de desembre del 2011

BENJAMÍ 2002

PENYA DOBLE SET- 3 FC VILABLAREIX- 8
Partit jugat en un terreny de joc amb bones condicions i un bon dia.
Ha sigut un molt bon partit on a la primera part ja Guanyaven els nostres per un 2 a 1 però amb moltíssimes ocasions, en Jofre treu una pilota que recull en Roger que la serveix a en Martin que marca el primer, en un xut de corner de dretes d’en Guillem en Roger remata de cap i marca el segon, des del corner esquerre en Guillem torna a xutar i remata en Roger amb un potent xut al travesser, en Guillem en una rematada de cap passa la pilota per sobre el travesser, en Martin n’estavella dos al pal en canvi en una única arribada de la Penya a la nostra porteria un xut rebota a la cama d’en Marti i la pilota entre dins la nostra porteria, també ens han anul·lat un gol per fora de joc una mica dubtós a xut de falta d’en Jaume que en Roger toca cap a en Martin i aquest marca ( però l’àrbitre diu que no val ) acabant aquesta part en 1 a 2. A la segona part la cosa ha seguit igual en Guillem xuta al pal, després arran de pal una pilota assistida per en Roger, però el gol també ha arribat en un saqui de fora d’en Jaume que en Roger marca de vaselina deixant la segona part en un 1 a 3. La tercera part “ más de lo mismo “ el porter fa dos aturades una d’en Guillem i l’altra d’en Martin, en Martin xuta i toca un defensa, en Guillem en un xut de corner cap en Jofre a mig camp aquest l’engalta i passa per sobre el travesser però el premi arriba en un tret de banda d’en Roger camp en Jaume, aquest a en Martin que veu sol a en Guillem i marca el quart, en una jugada un davanter de la Penya marxa i entre el nostre porter i en Jaume, l’un per l’altra es deixen fotre la cartera marcant ells el segon i deixant la tercera part en un 2 a 4. La darrera part ha sigut un recital per part dels nostres nanos on en un altre corner xutat per en Guillem en Jaume marca de cap (2 a 5), rematada de la Paula on rebutja el porter i el rebot el xuta en Guillem a ran de pal, en una triangulació entre en Roger, en Guillem i l’Ivan, aquest últim també marca de vaselina (2 a 6), en un altra xut de corner d’en Guillem en Martin marca posant la punta del peu (2 a 7) i, el darrer gol dels nostres en Martin entra a l’àrea fa una bicicleta, trepitja la pilota se la posa bé i marca arran de pal amb un xut ras (2 a 8) i, en el centre d’aquest gol ells ens marquen el 3 a 8 final.

Golejadors: Jaume 1, Ivan 1, Guillem 1, Roger 2, Martin 3.