dijous, 11 de març del 2010

NOMES JUGA EL BENJAMI

El benjamí any 2001 va ser l'únic equip que va poder jugar aquest passat cap de setmana, ja que hi va haver molts partits suspesos a causa del temporal de neu caigut a principis de la setmana passada, en que hi havien camps impossibles per a la pràctica del futbol. Va ser el cas dels nostres equips de prebenjamins i escoleta. El prebenjamí 2002 havia de jugar al camp del Cassà, des d'on em varen informar que el glaç acumulat dins el camp encara no s'havia fos i continuava allà com si d'una pista de gel es tractés. Els prebenjamins de primer any i escoletes s'havien de desplaçar a Porqueres el diumenge, però el divendres per la tarda ens van trucar i ens van explicar que van haver de fer venir uns tècnics en la conservació del camp de gespa artificial per avaluar l'estat del mateix degut a la gran acumulació d'aigua que havia sofert el camp, i finalment van aconsellar, pel bé de la gespa, que no es trepitgés per no malmetre-la, i així doncs també es va haver de suspendre del partit.


Pel que fa als benjamins, tal com diu en l'encapçalament, si que van jugar. Ho van fer el dissabte al camp del CF Salt, en un camp en bones condicions. Pel que fa al partit, el podríem resumir dient que va sobrar mig partit. Però en aquesta primera meitat de partit, el nostre equip va fer prous mèrits per haver portat més d'un gol de diferència al marcador, només la mala sort i el poc encert de cara a porteria ho van evitar. L'inici fou molt bo, i va ser un "atac i gol" constant a la porteria del Salt. El que sol passar quan es perdona tant davant de porteria, és que en la primera aproximació que fa l'equip contrari, te la claven. I així va ser, el Salt es va avançar al marcador, però tant insistir al final vam tenir el premi del gol de l'empat. Al segon periode va passar el mateix, el Salt es va avançar de nou i vam tornar a empatar el partit a 2. Però tot el bon joc ofert en la primera part, va desaparèixer en la segona. L'equip s'anava fonent poc a poc, les forces s'anaven esvaïnt, el cansament ja pesava sobre els jugadors, i el Salt, més físic que nosaltres en aquell moment, va aprofitar-ho i ens va marcar tres gols més fins a deixar el definitiu 5-2. Cal mencionar també que l'equip només comptava amb vuit jugadors, només teníem un canvi, la qual cosa significa que molts d'ells van jugar tot el partit, i el Salt, amb més jugadors disponibles podien fer més canvis.

BENJAMÍ ANY 2001: ELS DIJOUS, ENTRENAMENT

En vistes als nostres propòsits de cara a la propera temporada per al nostre benjamí, i de cara a la dura recta final de la present temporada, amb el fort calendari que ens queda per endavant i els torneigs que tenim previstos disputar un cop acabada la lliga, hem decidit fer un dia més d'entrenament a la setmana. Així doncs a partir d'aquesta mateixa setmana, a més a més dels dilluns i dimecres a l'hora habitual, es farà entrenament els dijous de les 19,00 fins a les 20,30 h. aprofitant que s'acosta millor temps i que a finals de mes canviarem l'hora. La intenció principal d'aquest canvi és la de millorar el potencial del nostre equip en tots els aspectes.



PARTICIPACIÓ DEL BENJAMÍ EN EL TORNEIG MEMORIAL JOSEP BARCELÓ

Després de la insistència i gràcies a la bona tasca del nostre coordinador i director tècnic i esportiu, l'Agustín, hi ha moltes probabilitats que l'equip benjamí disputi el prestigiós torneig de futbol-7 benjamí "Memorial Josep Barceló" que organitza el CF Tordera. Després de varies trucades i de moure alguna paperassa, hem rebut una carta formal en la que ens conviden a participar en l'esmentat torneig, que es celebrarà en els camps municipals d'esports de Tordera els propers dies 12 i 13 de juny de 2010.

Segons diu aquest escrit, enguany ja hi ha confirmada la participació ni més ni menys que del SEVILLA CF, RCD ESPANYOL, FC BARCELONA, ATLETICO DE MADRID, VALENCIA CF entre d'altres, i com no, el nostre FC VILABLAREIX.

La intenció per part del club, si és possible, és la de fer l'estada completa tot el cap de setmana. El CF Tordera és qui gestiona el tema dels allotjaments i estada dels jugadors i acompanyants. En breu, el CF Tordera es posarà en contacte amb nosaltres per a donar-nos més informació sobre aquest tema. Tan punt tinguem tota la informació completa respecte al torneig, es convocarà una reunió amb tots els pares/mares per a informar-vos de tots els detalls.



Fins aleshores, només us podem dir que podeu consultar la web del Tordera, www.cftordera.com per a què us en feu una idea del torneig.