dimecres, 28 de desembre del 2011

Benjamí 2002

CD BANYOLES- 4 FC VILABLAREIX- 7

Partit jugat al camp del CD Banyoles amb bon temps i bon estat del terreny de joc. Va ser un partit que va deixar un bon gust de boca per acabar l’any, el regal de Nadal de la mainada als pares.
La primera part val més oblidar-la ja que en dues arribades per part d’ells a la nostra àrea ens marquen dos gols deixant la primera part en un clar 2 a 0 tot i que vàrem tenir oportunitats però els pals també juguen. A la segona part a la primera jugada que ens arriben ens marquen el tercer però mica a mica la cosa es va anar arreglant ja que en Jaume de falta directa marca el primer dels nostres i en un xut de corner en Roger aprofita per marcar el segon acabant la segona part amb un esperançador 3 a 2.
La tercera part va ser un fantàstic marcador a favor nostre, un quatre a cero on en Martin agafa una pilota i després de rifar-se tres jugadors marca, en Guillem en un xut de falta directa que pica per dalt marca el segon i repeteix en el tercer amb un xut de rosca des del punt de corner entre aquest festival de gols l’Arnau fa una molt bona sortida salvant un gol cantat però cap a final d’aquesta part en un xut de corner d’en Guillem en Martin remata de cap deixant el marcador en un clar 3 a 6. A la quarta i última part (estaven molt cansats ja que eren set de justos i no va haver-hi cap canvi) la cosa va baixar una mica però varen seguir dominant i en un saqui de banda en Martin agafa la pilota i marca el setè del matí i en aquesta part l’Arnau fa un molt bon bloqueig de pilota als peus del seu davanter salvant un altra gol però la mala sort ens acompanya i en un refús de pilota per part d’en Roger, aquesta toca a l’àrbitre i queda davant d’un davanter del Banyoles que afusella la nostra porteria deixant el marcador final a favor dels nostres en 4 a 7.
Golejadors: Martin 3, Guillem 2, Roger 1 i Jaume 1.