dilluns, 16 de maig del 2011

Horaris partits cap de setmana 21/22 de maig

Benjamí 2001 - Trobada de PORQUERES
Diumenge 22 de maig al camp de futbol de Porqueres (Miànigues), 1r partit a les 9,00 h. - Convocatòria: a les 7,50 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - ALLE SANT JORDI DESVALLS - FC VILABLAREIX
Dissabte 21 de maig a les 10,00 h. al camp de Sant Jordi Desvalls - Convocatòria: 9,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - Torneig de l'amistat de SANT FELIU DE GUÍXOLS
Diumenge 22 de maig pel matí (1r partit a les 9,25 h.) al camp de dalt de St.Feliu de Guíxols - Convocatòria: a les 8,15 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - Torneig de l'amistat de SANT FELIU DE GUÍXOLS
Diumenge 22 de maig per la tarda (1r partit a les 16,25 h. al camp de dalt de St.Feliu de Guíxols - Convocatòria: 15,15 h. al camp de Vilablareix.

Crònica del benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 1 GIRONA FC- 4

Gran partir del equip benjamí 2002, tot i la derrota per 4-1 contra el primer equip del Girona C.F.
El primer quart ha estat molt igualat amb una gran tasca defensiva del nostre equip, i sortint al contraatac; ha acabat amb 0-0.
El segon quart el Girona ha mostrat la seva superioritat i en dos errades defensives, ens ha fet dos gols, però el nostre equip, sempre ha estat ben situat en el camp i donant la cara.
El tercer quart l'hem jugat d'una forma fantàstica, i en una jugada dins de l'àrea del Girona, un dels seus defenses toca la pilota amb les mans i l'àrbitre ens xiula penal a favor.
En Roger pica el penar i el falla, però aprofita el rebot del porter i marca un gran gol.
Seguidament ens piten un penal injust en contra, i el Girona el xuta fora, a l'esquerra de la nostra porteria. El final del tercer quart acaba amb un igualat 2-1, i amb esperances de remuntada.
L'últim quart, comença, amb un penal clar sobre un devanter del Girona, i ens marquen el 3-1. Al cap de poc ens marquen el 4-1 i seguidament, ens xiulen un altre penal injust, el cual l'Arnau va parar.
Derrota clara, però ens ha quedat un regust a victòria, ja que els nanos han fet un gran partit contra un Girona que està a un altre nivell i ben guiats des de la banqueta per en David. Només cal recordar que al seu camp vam perdre per 11-0.
Enviar una forta abraçada a l'entrenador, en Marc,que es recuperi ràpidament i pugui estar ben aviat entrenant l'equip.

Crònica de Jordi Ayats

Resultats del dissabte 14 de maig

El benjamí 2001 va caure per 7 a 4 contra el Girona B en un amistòs jugat a Torres de Palau; el partit semblava ben encarat a l'inici del partit quan ens vam posar amb un 0-2; fins aquí el partit el teníem força controlat, tocant la pilota, amb passades a la banda intentant obrir el joc i arribant amb cert perill a l'àrea contrària, tot i que el rival també gaudia de les seves oportunitats. A partir d'aquí l'equip es va venir avall i el Girona, tocant i triangulant bé la pilota, ho va aprofitar i 5 gols seguits van posar un marcador molt coll amunt. En el tercer període vam tornar a apretar una mica i, més aviat per accions individuals que no pas col.lectives, vam ajustar el marcador fins a posar-lo en 5-4. Però el darrer període va servir novament per a què el Girona tornés a marcar fins a establir el definitiu 7 a 4.

El benjamí 2002 va caure per 1 a 4 amb el Girona en el partit jugat el dissabte al matí al nostre camp (podeu llegir la crònica del partit més amunt).

El prebenjamí 2003 va jugar també a Torres de Palau contra el Girona el partit de lliga ajornat per la pluja. No va ser el millor partit jugat per la nostra mainada i, en el que va ser el darrer partit de lliga, es va acabar perdent per un ajustat 3 a 2.

El prebenjamí 2004 i escoletes 2005 amb algunes baixes no van poder fer res per evitar la golejada al camp del Girona (11-0) i d'aquesta manera també van tancar la segona fase de la lliga amb derrota.