dilluns, 16 de novembre del 2009

Gran victòria !!

FC VILABLAREIX- 7 GIRONA FC- 4

Partidàs dels benjamins.

En una demostració d'entrega, lluita i bon joc, el nostre benjamí promoció del 2001 va aconseguir una merescudíssima victòria contra un dels equips capdavanters de la categoria, el totpoderòs Girona FC per un clar 7 a 4. Per molts dels assistents al partit disputat el passat dissabte, els nostres jugadors van fer, per no dir el millor, un dels millors partits que se'ls ha vist jugar. La tècnica dels blanc-i-vermells no van poder amb la força i les ganes de guanyar el partit dels vilablaretencs. I és que aquest equip, cada vegada més conjuntat, ens va fer gaudir una setmana més d'un gran matí de futbol. FELICITATS CAMPIONS !!!, continueu així.


FC VILABLAREIX- 2 SANT JORDI DESVALLS- 4

Poc premi pel benjamí 2002

El bon inici dels prebenjamins promoció del 2002 no va servir per aconseguir la victòria contra el Sant Jordi Desvalls. Un gol en cada una de les dues primeres parts, posava el 2-0 al marcador i semblava que el partit s'encarava molt bé. El tercer període va ser per l'oblit; ens van remuntar el partit fins a posar-se en un 2 a 4. El quart període va ser un pur tràmit doncs el marcador ja no es va moure més i el 2 a 4 va ser el resultat final. Una vegada més el nostre prebenjamí va merèixer més premi, un premi que de ben segur arribarà aviat en forma de victòria si continuen lluitant com ho fan fins ara. ENDAVANT !!

FC VILABLAREIX- 10 GEIEG- 7
Nova victòria dels més petits
Els prebenjamins 2003 i escoleta 2004 van tenir un inici de partit fulgurant, i van encarrilar la victòria en el primer període, que va acabar amb un clar 7 a 1 a favor. Durant el segon i sobretot el tercer període, el GEIEG es va anar acostant perillosament en el marcador, però vam saber aguantar bé l'empenta d'ells i vàrem tornar a veure porteria fins a arribar al resultat final de 10 a 7 favorable als nostres peques. Bon inici de lliga, ENHORABONA !!