Escoleta 05: Penya Bons Aires- 5 FC Vilablareix- 1

Dissabte 25 a les 11,00 h. - Camp Can Gibert del Pla - Convocatòria: 10,15 h. camp de futbol de Vilablareix.

Dissabte 25 a les 10,00 h. - Camp de futbol Riudellots de la Selva - Convocatòria: 8,45 h. camp de futbol de Vilablareix.

Escoleta (només nascuts el 2005) - PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX

Crònica del benjamí 2002

CD Banyoles - 0 FC Vilablareix - 4

UN BON INICI DE TEMPORADA

Avui, 19 de setembre de 2010 ens hem estrenat amb un partit contra el Banyoles en el seu camp a les 10,30 del matí (diumenge).
El partit es presentava una mica magre, la nostra mainada són 8 i jugaven contra dos equips sencers, el Banyoles eren al menys 14 (cosa que representen molts de canvis sobre tot en un partit amistós.
Primera part amb moltes ocasions per part dels nostres però la pilota no volia entrar, en Guillem I tots ja es començaven a posar nerviosos, però el partit a la segona part ha seguit igual fins que en un fora de joc en Guillem col·loca el primer gol dels nostres ( si l’àrbitre no el veu, no és fora de joc), al cap d’una estoneta col·loca el segon totalment legal i abans d’acabar la segona part també en col·loca un altra a la porteria contraria. La tercera part segueix el mateix ritme de la primera arriben al seu final encara amb el hat crik d’en Guillem. La darrera part ha sigut tot un seguit d’oportunitats per part dels nostres fins que en Guillem en un fora de joc que aquest cop si que l’ha vist l’àrbitre fa el 4at però queda anul·lat, al igual que els del Banyoles que també en un fora de joc ben anul·lat per l’àrbitre ens fan un gol que no puja al marcador, però el partit encara no estava i les jugades seguien fins que en un xut creuat des de la banda dreta en Roger fa pujar el quart i definitiu gol, quedant en un 0 a 4 a favor del Vilablareix.
Molt bon partit per part de tota la mainada, aquest any sembla que ja es comença a jugar més com equip i cada cop tenen més clar la posició fora d’alguna vegada que encara es fan nosa cosa que anirem coregin abans no comenci la lliga del Consell on aquest any intentarem arribar molt lluny.
Ei, ja es comencen a notar el entrenaments de porter avui, l’Arnau ha fet un partidàs, per cert falta entrenar els xuts de porteria però esperem que amb el temps tindrem temps de tot.
Moltes felicitats a tos, enhorabona i a seguir treballant.
Carles BUISAC I MAS

dilluns, 20 de setembre del 2010

Primers amistosos Temporada 2010/11

Totes les nostres categories varen jugar aquest passat cap de setmana partits amistosos amb una valoració general força positiva. Això tot just acaba de començar i s'esperen interessants partits quan comenci la competició.