Horaris partits cap de setmana 18/19 de desembre

Dissabte 18 de desembre a les 9,30 h. a Torres de Palau - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.

Diumenge 19 de desembre a les 10 h. al municipal de Germans Sàbat - Convocatòria: 9,15 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - CP BELL.LLOC
Dissabte 18 de desembre a les 11,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 11,00 h. al camp de Vilablareix.

ULL, CANVI D'HORA - Dissabte 18 de desembre a les 12,30 h. (en comptes de les 11,00 com diu el calendari) al camp del Geieg de Torres de Palau - Convocatòria: 11,45 h. al camp de Vilablareix.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Prebenjamí 2004/05

FC VILABLAREIX - 3 UE FORNELLS - 7

Molt bon partit del nostre prebenjamí i escoletes (no ho oblidem), sobretot en la primera part. El primer període vam aconseguir marcar i acabar-lo amb avantatge en el marcador. Avantatge que va ser neutralitzat per un gol visitant en el segon període i així es va arribar a la mitja part amb un empat a 1 gol. En la segona part, l'equip no va poder fer-hi més per acabar rebent el mateix parcial en els dos darrers periodes i acabar perdent per 3 a 7.

Felicitats perquè ho esteu fent molt bé! En aquest partit van marcar l'Arnau Segura 2 gols i en Denís Cano 1.

Imatges dels jugadors rebent instruccions del seu entrenador

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX - 6 UE LLAGOSTERA - 5

Partit jugat en bon estat del terreny i bones condicions climatològiques.
Partit que ha estat molt igualat durant tot el seu transcurs amb oportunitats pels dos equips siguent la primera part d’infart ja que al cap d’un minut ja ens havien marcat el primer gol però al poc en Jaume marca a passada d’en Roger, en Guillem roba una pilota i 2 a 1 però tot seguit ens empaten 2 a 2 en una rematada d’en Guillem rebutja el porter i en Roger aprofita per posar-nos al davant 3 a 2 i al poc temps en Roger fa pujar el 4 a 2 però en un embolic davant la nostra àrea ens marquen el 4 a 3 del final de la primera part. La segona ha seguit el mateix ritme amb molta pilota jugada al mig del camp i, en un xut de fora àrea ens claven el 4 a 4 en que acaba aquesta part. A la tercera part “ mas de lo mimo “ anades i vingudes d’una àrea a l’altra fins que en Guillem roba una pilota al mg camp i en col·loca per davant acabant la tercera part amb un 5 a 4. La quarta part semblava que es posava més de cara ja que estàvem dominant una mica més però caram el 11 un altra vegada ens empata el partit 5 a 5, semblava que no i havia manera de poder sentenciar el partit ja que les ocasions només sortien per la banda i per dalt de la porteria, els nanes ja es desesperaven però, al final sempre hi ha premi i en Guillem marca el gol de la victòria final deixant el partit en un 6 a 5.

FC VILABLAREIX- 3 COMA CROS- 3

El Coma cros s'ha convertit en aquesta primera fase en l'únic equip al qual no hem pogut guanyar en els dos enfrontaments disputats tan en la primera volta al seu camp com aquest passat dissabte al nostre camp. Potser per ocasions podríem haver guanyat, però aquesta vegada no va haver-hi sort i el nostre equip no va estar del tot encertat.

En Francesc inaugurava el marcador en una de les típiques jugades seves en què va encarar el porter contrari i va tocar la pilota el just per posar-la fora de l'abast del porter i colar-la al fons de la xarxa. A partir d'aquí les ocasions es succeïen en una i altra porteria. Els nostres no estaven gaire fins de cara a porteria aquesta vegada i el Coma cros, quan arribava a la nostra àrea, ho feia amb cert perill.

Un clar penal comès a en Francesc, ja en el tercer període, va propiciar que ell mateix el transformés posant un tranquilitzador 2 a 0. Però l'equip visitant, que ho intentava repetidament, al final va obtenir els seus fruits i van aconseguir, amb dos gols, remuntar i empatar-nos el partit a dos gols.

Ja en el darrer període, després d'un còrner a favor, la pilota surt rebutjada lentament cap a la frontal de l'àrea i en Dani, vinguent en carrera, engalta un xut que es cola al fons de la porteria, marcant un gran gol i posant el 3-2. Semblava que havia de ser definitiu, només havíem de defensar i mirar d'aprofitar les contres per sentenciar. Però fou al contrari i amb força mala sort, doncs en una jugada per la banda dreta d'un jugador visitant, quasi arribant a la línia de fons, aquest xuta, aparentment semblava una centrada, però la pilota va entrar molt ajustada al primer pal aconseguint un nou empat, aquest cop amb el definitiu 3 a 3.

Segur que no va ser el nostre millor partit, però l'equip continua imbatut en aquesta lliga a l'espera de disputar el dissabte que ve al camp del Girona C el darrer partit d'aquest any.

De ben segur que acabarem bé l'any! Força VILA !!