dilluns, 13 de desembre del 2010

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX - 6 UE LLAGOSTERA - 5

Partit jugat en bon estat del terreny i bones condicions climatològiques.
Partit que ha estat molt igualat durant tot el seu transcurs amb oportunitats pels dos equips siguent la primera part d’infart ja que al cap d’un minut ja ens havien marcat el primer gol però al poc en Jaume marca a passada d’en Roger, en Guillem roba una pilota i 2 a 1 però tot seguit ens empaten 2 a 2 en una rematada d’en Guillem rebutja el porter i en Roger aprofita per posar-nos al davant 3 a 2 i al poc temps en Roger fa pujar el 4 a 2 però en un embolic davant la nostra àrea ens marquen el 4 a 3 del final de la primera part. La segona ha seguit el mateix ritme amb molta pilota jugada al mig del camp i, en un xut de fora àrea ens claven el 4 a 4 en que acaba aquesta part. A la tercera part “ mas de lo mimo “ anades i vingudes d’una àrea a l’altra fins que en Guillem roba una pilota al mg camp i en col·loca per davant acabant la tercera part amb un 5 a 4. La quarta part semblava que es posava més de cara ja que estàvem dominant una mica més però caram el 11 un altra vegada ens empata el partit 5 a 5, semblava que no i havia manera de poder sentenciar el partit ja que les ocasions només sortien per la banda i per dalt de la porteria, els nanes ja es desesperaven però, al final sempre hi ha premi i en Guillem marca el gol de la victòria final deixant el partit en un 6 a 5.

Golegadors: Jaume 1