dimecres, 2 de febrer del 2011

Horaris partits dissabte 5 de febrer

Benjamí 2001 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX
Dissabte 5 de febrer a les 9,30 h. al camp de Torres de Palau - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX
Dissabte 5 de febrer a les 9,30 h. al camp de Torres de Palau - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX
Dissabte 5 de febrer a les 10,45 h. al camp de Torres de Palau - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - CD BANYOLES - FC VILABLAREIX
Dissabte 5 de febrer a les 11,00 h. al municipal de Banyoles - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003

Quadrangular a Porqueres

El prebenjamí 2003 no va ser l'equip que ens tenien acostumats darrerament en el quadrangular que van disputar a Porqueres aquest passat diumenge. Potser van gastar tota la pòlvora en els darrers partits que van disputar de la lliga regular i no van aconseguir cap victòria en els partits que el van enfrontar a Celrà, Geieg i Porqueres.
Ara el que toca és tornar a carregar les armes per a encarar l'inici de la segona fase i segur que ens tornaran a fer gaudir de grans partits de futbol.

dimarts, 1 de febrer del 2011

Benjamí 2001

Quadrangular a Porqueres
El benjamí 2001 va ser el campió del quadrangular que es va jugar el dissabte passat al camp de la UE Porqueres, després de guanyar els tres partits que els va enfrontar a Sant Gregori, Girona (benjamí 02) i el mateix Porqueres.




AE Sant Gregori- 1 FC Vilablareix- 2
El partit que obria el quadrangular ens va tocar el Sant Gregori, que la veritat no ens va posar les coses gaire fàcils. Aviat ens vam posar per davant en el marcador gràcies a un gol d'en Francesc. A partir d'aquest moment el Sant Gregori va portar una mica el pes del partit fins que va aconseguir l'empat. I van seguir insistint, però també van estar aturats per la nostra sòlida defensa. Però just quan faltava poc més d'un minut per acabar el partit, en Cristian va enganxar un bon xut quasi a la frontal de l'àrea que es va colar a la porteria contrària aconseguint una victòria in extremis.
Girona- 1 FC Vilablareix- 5
El segon partit el vam jugar contra el Girona (benjamí de primer any), un equip molt bo tècnicament, però la diferència d'edat i la corpolència dels jugadors es va notar, i tot i que no va ser fàcil, l'equip va guanyar per un clar 1-5.

UE Porqueres- 4 FC Vilablareix- 5
El darrer partit començava molt bé ja que ben aviat ens avançàvem al marcador, però el Porqueres ens igualava el marcador poc després. Quan vam fer l'1 a 2 ens tornaven a empatar. Amb el 2-2 és quan vam agafar la moto i 3 gols seguits van posar un tranquilitzador 2 a 5 a favor nostre. Però cap els minuts finals el Porqueres va retallar les diferències fent dos gols que van fer perillar la victòria, que al final es va decantar cap al nostre costat.




Felicitats equip !!


Benjamí 2002

Quadrangular a Porqueres

Partits jugats en terreny en bones condicions al igual que les condicions meteorològiques favorables. No es tractava d’un torneig amb classificació sinó d’una trobada per jugar una estona i passar-ho bé. S’han fet tres partidets de 20 minuts cadascun.

Comacrós – FC Vilablareix

Partit intens amb poques oportunitats pel Comacrós però ben aprofitades per part d’ells, en Guillem marca el primer gol del partit però en una arribada d’ells a porteria en Jofre fa penal al jugador i ens marquen el primer gol i al cap de molta estona en una arribada a porteria ens marquen el segon quedant el partit 1 a 2 a favor del Comacrós.


GEiEG – FC Vilablareix Partit dominat per part dels nostres amb un resultat que no s’ha merescut ja que s’ha dominat tot el partit sense arribar mai cap jugada a bon port, fora d’un corner tirat per en Guillem que en Jaume remata a porteria, però com sempre en una jugada d’ells l’arbitre pita penal fet pe en Martí ( no ho era ) i ens empaten el partit quedant el resultat de 1 a 1.

Porqueres – FC Vilablareix
Partit dominat totalment pels jugadors del Porqueres on als nostres no ha sortit res de res i sort del nostre porter Arnau que ha tret moltes pilotes de gol sino el resultat encara hagués sigut més desfavorable per a nosaltres. Resultat final amb victòria per part del Porqueres per un contundent 4 a 0.

Carles BUISAC I MAS

Dinar al König del Prebenjamí 2004 i Escoleta 2005



El dissabte passat, després del partit jugat contra el Bell.lloc a casa, tots els jugadors de l'equip del prebenjamí i escoletes nascuts el 2004 i 2005, així com tot el cos tècnic i pares i familiars dels jugadors, van anar a dinar al Restaurant König de Vilablareix. Els jugadors i cos tècnic van estar convidats pel König, patrocinador dels nostres equips.


Pel que es pot veure a les fotos, la mainada s'ho van passar força bé. Hi ha més fotos penjades al facebook on també s'aprecia que els pares també s'ho van passar bé.


Prebenjamí 2004/05

FC VILABLAREIX- 0 CP BELL.LLOC- 2












Molt bon partit jugat pel nostre prebenjamí i escoletes en el partit que l'enfrontava al Bell.lloc en el que va ser l'encontre que va tancar la primera fase del campionat.
Els nostres jugadors aquest cop van fer mèrits per merèixer un millor resultat, però tot i el resultat en contra, està clar que l'equip va a més i esperem que a la segona fase arribi la primera victòria en lliga.