dimarts, 1 de febrer del 2011

Benjamí 2002

Quadrangular a Porqueres

Partits jugats en terreny en bones condicions al igual que les condicions meteorològiques favorables. No es tractava d’un torneig amb classificació sinó d’una trobada per jugar una estona i passar-ho bé. S’han fet tres partidets de 20 minuts cadascun.

Comacrós – FC Vilablareix

Partit intens amb poques oportunitats pel Comacrós però ben aprofitades per part d’ells, en Guillem marca el primer gol del partit però en una arribada d’ells a porteria en Jofre fa penal al jugador i ens marquen el primer gol i al cap de molta estona en una arribada a porteria ens marquen el segon quedant el partit 1 a 2 a favor del Comacrós.


GEiEG – FC Vilablareix Partit dominat per part dels nostres amb un resultat que no s’ha merescut ja que s’ha dominat tot el partit sense arribar mai cap jugada a bon port, fora d’un corner tirat per en Guillem que en Jaume remata a porteria, però com sempre en una jugada d’ells l’arbitre pita penal fet pe en Martí ( no ho era ) i ens empaten el partit quedant el resultat de 1 a 1.

Porqueres – FC Vilablareix
Partit dominat totalment pels jugadors del Porqueres on als nostres no ha sortit res de res i sort del nostre porter Arnau que ha tret moltes pilotes de gol sino el resultat encara hagués sigut més desfavorable per a nosaltres. Resultat final amb victòria per part del Porqueres per un contundent 4 a 0.

Carles BUISAC I MAS