dimecres, 17 de novembre del 2010

Horaris partits cap de setmana 20/21 de novembre

Benjamí 2001 - UE QUART A2 - FC VILABLAREIX
Diumenge 21 a les 9,45 h. al Municipal de Quart - Convocatòria: 9,00 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - CFP SANTA EUGÈNIA - FC VILABLAREIX
Dissabte 20 a les 12,00 h. al Municipal Can Gibert del Pla - Convocatòria: 11,15 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - UCE CELRÀ
Dissabte 20 a les 11,30 h. al nostre camp -Convocatòria: 11,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 - CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 20 a les 15,30 h. al Col.legi Bell.lloc - Convocatòria: 14,45 h. al camp de Vilablareix.

Escoleta 2005 - CD BANYOLES - FC VILABLAREIX
Dissabte 20 a les 10,00 h. al Camp del Banyoles (vora el llac) - Convocatòria: 9,00 h. al camp de Vilablareix.

dilluns, 15 de novembre del 2010

Resultats del dissabte 13/11/10

Prebenjamí 2004: FC VILABLAREIX - 2 GEIEG - 21
El Geieg va demostrar que està a un altre nivell que qualsevol altre equip de la categoria. Tenen un equipàs i al portar dos anys jugant junts estan molt més rodats que nosaltres. Res van poder fer els nostres nanos. Ja sabem que les primeres fases ens pot tocar equips com aquest; ànims als jugadors i a continuar amb el treball diari que ho esteu fent molt bé.

Prebenjamí 2003: CP BELL.LLOC - 1 FC VILABLAREIX - 4

El prebenjamí 2003 ja ha començat la lliga després del descans en la primera jornada, i de quina manera, guanyant a domicili al Bell.lloc per 1 a 4. Moltes felicitats trempats !!

Benjamí 2002: FC VILABLAREIX - 4 EF GIRONES SABAT - 3

Primera part amb un clar domini de la UE Gironès Sàbat i així ho demostren que als cinc minuts de joc ja ens marquen el primer gol i, al cap d’un parell de minuts puja el seu segon gol, la cosa s’ha arreglat una mica amb una combinació entre en Roger i en Guillem que fa pujar el resultat de 1 a 2 al acabar aquesta primera part. A partit d’aquesta segona la tendència ja ha canviat completament i ha passat a ser un clar domini del FC Vilablareix on s’han anat succeint una sèrie d’ocasions que no s’han arribat a materialitzar mai fins que a la centrada d’un còrner d’en Guillem els de La UE Gironès Sàbat es marquen el gol en pròpia porteria deixant el resultat de la segona part en un 2 a 2. La tercera part ha seguit la mateixa tonalitat de partit amb vàries ocasions pels nostres, fins hi tot els pals jugaven a favor de la UE Gironès Sàbat on en Guillem hi ha estavellat la pilota, els nostres seguien presionan de tal manera que en un contraatac un dels seus jugadors s’ha plantat davant de l’Arnau que no hi ha pogut fer rés deixant la tercera part amb un 2 a 3. La quarta i darrera part ha sigut un altra clar domini del FC Vilablareix i, semblava que la mala estrugança s’hagués posat sobre els nostres ja que varies pilotes ha sortit a ran de pal xutades per en Jaume, en Roger, en Guillem, altres con un xut d’en Jofre per sobra del travesser, però sembla que tot té premi i a un centre d’en Jofre cap al centre per en Guillem aquest fa pujar el 3 a 3 i al cap de pocs minuts en un saque de fora de joc per part de ls UE Gironès Sàbat en Roger recupera la pilota amb el porter totalment descol·locat i la pilota molt poc a poc acaba entrant i deixant el resultat final de 4 a 4.
Golegadors : Guillem 2
Roger 1
Pròpia porta 1
Carles BUISAC I MAS
Benjamí 2001: FC VILABLAREIX - 7 GIRONA FC C - 1
Veient l'inici del partit del passat dissabte, semblava que ens els havíem de menjar. Però després de marcar el primer gol ens va entrar una "pájara" que va durar fins a la mitja part del partit (2 a 1 al finalitzar els dos primers periodes). Els gols els van fer en Francesc i en Robert, aprofitant dues d'aquestes ocasions del principi.
La tercera part va anar molt millor i vam aprofitar dues ocasions més per a establir el 4 a 1 en què va finalitzar aquest període (gols de Francesc i Joel).
El darrer quart, ja una mica més orientats, va ser de total domini nostre i vam arrodonir la golejada amb tres gols més, obres d'en Francesc (2) i d'en Cristian.
Per a aquest partit, van haver-hi les baixes del porter en Gerard (la seva plaça la va ocupar l'Arnau del 2002 que va fer un partit correcte sense gaire feina), d'en Pol i de l'Aniol (el primer lesionat i el segon malalt), la qual cosa ens va deixar sense efectius en l'eix central de la defensa, motiu pel qual l'entrenador, en Jordi, va haver de recol.locar els jugadors en posicions que no eren les habituals en els darrers partits.