Dissabte 26 de novembre a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Dissabte 26 de novembre a les 9,30 h. a Torres de Palau - Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ESCOLETA - Jornada de descans

dilluns, 21 de novembre del 2011

Prebenjamí 2004

CE BESCANÓ- 10 FC VILABLAREIX- 1

El prebenjamí 2004 va caure golejat en la seva visita al camp del Bescanó. El gol del nostre equip el va fer en Denís.
Ànims equip, i ara toca pensar en el proper partit, el primer de lliga al nostre camp i segur que la victòria es queda a casa.

diumenge, 20 de novembre del 2011

Escoleta

UE FORNELLS- 3 FC VILABLAREIX- 8

Els més menuts van aconseguir una merescuda victòria en el camp de la UE Fornells. Durant els dos primers períodes va ser un atac continu a la porteria local, i així ho van aprofitar el nostres jugadors, primer en Ion i l'Arnau van posar el 0-2 en el primer període i en el segon, en Marc Blanco va ampliar la diferència fins al 0-4 en què es va arribar al descans.

En el tercer període, l'equip local va estirar les línies i va arribar més i va buscar amb més insistència la porteria d'en Joan, que fins aquell moment no havia tingut gaire feina. Fruit d'aquesta pressió local, van arribar dos gols del Fornells i es van acostar una mica al marcador, però abans d'acabar aquest tercer període, en Ion va posar un tranquilitzador 2 a 5.

En el darrer període, vam tornar a dominar i vam aconseguir 3 gols més, obres d'en Marc Blanco i 2 de l'Aleix i cap al final ens feien un darrer gol que va posar el 3-8 definitiu.

Molt bon partit nois, FELICITATS!!

Xevi Pere

Aleví

FC VILABLAREIX- 5 ATLÈTIC CLUB BANYOLES- 2

L'aleví va continuar amb la bona ratxa de resultats en els partits que juguem al nostre camp, que després del primer partit que es va perdre, la resta han estat tot victòries.
El partit va començar no amb la intensitat d'altres partits, però amb clar domini nostre i ja a la primera part ens vam avançar al marcador amb un gol d'en Joel, que va tornar a marcar en un partit de futbol després d'haver estat uns quants partits lesionat, amb una jugada personal en la que semblava que podia marcar per sobre el porter però finalment va marcar per baix a la dreta del porter visitant. Encara en aquesta primera part, en Cristian recupera una pilota al mig camp, avança i fa una bona passada a en Jordi que d'un fort xut torna a batre el porter de l'Atlètic.
La segona part va ser una mica més ensopida i l'equip rival ho va aprofitar per a acostar-se a la nostra àrea, sobretot mitjançant llançaments a pilota aturada de les moltes faltes que ens van pitar en contra, però una vegada més, un encertadíssim Gerard va evitar que el rival marqués més gols. Tot i així ens van fer un gol, posant el 2 a 1 en què es va arribar al descans.

Durant el tercer el període, l'equip va portar el pes del partit, però el gol no arribava i el resultat era just, fet que feia que hi hagúes la por de rebre un gol en contra i es compliqués el partit, que fins ara havia estat ben controlat. Finalment en una bona jugada conjunta d'atac, en Xavier es queda a la frontal de l'àrea a on la pilota li surt rebutjada i engalta un xut fort i ras que es cola al fons de la xarxa. Semblava el gol de la tranquilitat però en una badada defensiva ens marquen el 3 a 2 just abans que l'àrbitre marqués la fi d'aquest tercer període.
Aquest darrer gol ens va deixar una mica tocats, doncs tornàvem a tenir un mínim avantatge i l'inici del darrer període semblava que l'equip visitant volgués arriscar una mica per a aconseguir algun punt de la seva visita al nostre camp. Però quan més ho necessitàvem, "patam", va arribar tot just començar el darrer període un gran gol d'en Dani que d'una llarga distància i amb un fort cacau va marcar un gran gol per sobre el porter visitant. Ara si, semblava que ja no se'ns escapava el partit. I per acabar-ho d'arrodonir, en una falta llunyana, en David va engaltar un gran xut que es va estabellar al travesser, va rebotar a terra i en Cristian, molt atent a la jugada va empényer la pilota al fons de la xarxa i establint el definitiu 5-2.
Els nois es van esforçar i van lluitar per la victòria, enhorabona equip!!

Xevi Pere

Benjamí 2002

UE FORNELLS- 8 FC VILABLAREIX- 4
Partit jugat al camp del Fornells un bon dia i unes bones condicions de camp de joc.
Al començament del partit tot semblava anar de cara ja que en pocs minuts ens hem posat 0 a 2 amb gols en pròpia porta el primer i els segon fet per en Martin, però en qüestió de pocs minuts ens a empatat el partit amb un en pròpia porta i l’altra de jugada. La segona part a sigut un anar i tornar de porteria a porteria amb la sort per part d’ells acabant aquesta amb un 3 a 2. A partir del tercer quart la cosa ha canviat amb un clar domini per part del Fornells que no ha acabat fins al final de la quarta part i final del partit amb una clara derrota per part del FC Vilablareix per 8 a 4. Tot i que a la tercera part semblava que podíem empatar quan en Martin marca el 4 a 3 però ens entren pel segon pal i ens claven el 5 a 3 però en una falta treta per en Guillem en Roger acosta el marcador en el 5 a 4, en Jofre en una mala cobertura segon pal fa que ens avancin al maror fins al 6 a 4 en què acaba el tercer quart. A la quarta i darrera part en Pau (10 del Fornells) clava una falta directa per l’esquadra dreta de la nostra porteria i puja el 7 a 4 i quasi a final de partit en una jugada del Fornells de dreta-esquerra-dreta i tornem-hi ens claven el definitiu 8 a 4 final.
Golejadors: Martin 2 i Roger 1

Carles Buisac

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 11 CE BESCANÓ- 1

Tal i com revela el resultat, el partit ha estat ple de jugades d'atac i amb moltes oportunitats de gol, ja que l'equip contrari era bastant assequible.

Comença el partit en el què en Joel ràpidament, a la primera jugada, obre el marcador; però sense deixar temps a parpellejar l'equip contrari va empatar.El partit semblava que estaria emocionant i igualat, però de seguida es va veure que el nostre equip amb la seva pressió i el seu posicionament van crear moltíssimes jugades col · lectives fins a aconseguir un 4 a 1 a favor en la primera part, 1 gol més d'en Joel i 2 del Quim.

La segona part va ser més del mateix, sense parar en l'intent i continuant amb la pressió, van aconseguir deixar el marcador 4-0 (3 gols de l'Àlex i 1 del Martí Cuyàs).

A la tercera i la quarta part, va continuar la mateixa dinàmica, el resultat final respectivament va ser 2-0 (gols del Quim i Carlos) i 1-0 (gol de l'Arnau), tot i que podia haver-se multiplicat perquè van haver moltíssimes oportunitats de batre la porteria.

Finalment el marcador va quedar en 11 a 1 a favor nostre.Cal destacar que tot l'equip va tenir gran participació en les jugades d'atac i per això el gran ventall de gols.