diumenge, 20 de novembre del 2011

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 11 CE BESCANÓ- 1

Tal i com revela el resultat, el partit ha estat ple de jugades d'atac i amb moltes oportunitats de gol, ja que l'equip contrari era bastant assequible.

Comença el partit en el què en Joel ràpidament, a la primera jugada, obre el marcador; però sense deixar temps a parpellejar l'equip contrari va empatar.El partit semblava que estaria emocionant i igualat, però de seguida es va veure que el nostre equip amb la seva pressió i el seu posicionament van crear moltíssimes jugades col · lectives fins a aconseguir un 4 a 1 a favor en la primera part, 1 gol més d'en Joel i 2 del Quim.

La segona part va ser més del mateix, sense parar en l'intent i continuant amb la pressió, van aconseguir deixar el marcador 4-0 (3 gols de l'Àlex i 1 del Martí Cuyàs).

A la tercera i la quarta part, va continuar la mateixa dinàmica, el resultat final respectivament va ser 2-0 (gols del Quim i Carlos) i 1-0 (gol de l'Arnau), tot i que podia haver-se multiplicat perquè van haver moltíssimes oportunitats de batre la porteria.

Finalment el marcador va quedar en 11 a 1 a favor nostre.Cal destacar que tot l'equip va tenir gran participació en les jugades d'atac i per això el gran ventall de gols.