dijous, 26 de maig de 2011

Sopar de cloenda de la temporada 2010/11

El proper dissabte 25 de juny, si tot va bé i el temps ens ho permet, celebrarem un sopar de cloenda de la temporada al camp de futbol. En breu us passarem una circular amb tots els detalls i en la que ens haureu de confirmar la vostra assistència. No us ho perdeu, us hi esperem a tots!

VILA, VILA... BLAREIX !!!

dimecres, 25 de maig de 2011

Horaris partits cap de setmana 28/29 de maig

Benjamí 2001 - TORNEIG DE CASSÀ DE LA SELVA (tot el dia)
Dissabte 28 de maig, 1r partit a les 10 h. al municipal de Cassà - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - TORNEIG DE LA PENYA BONS AIRES (matí)
Diumenge 29 de maig, 1r partit a les 9,20 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: 8,30 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - TORNEIG DE LA PENYA BONS AIRES (matí)
Dissabte 28 de maig, 1r partit a les 9,00 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: 8,10 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - TORNEIG DE BANYOLES
Diumenge 29 de maig, 1r partit a les 10,00 h. al municipal de Banyoles - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.PELS NENS I NENES ESCOLETA QUE S'ACABEN D'INCORPORAR AL CLUB I QUE ESTAN A PROVA, AQUEST CAP DE SETMANA NO HI HA PARTIT. EL PROPER DIA 5 DE JUNY JUGARAN UN TORNEIG DE LA PENYA BONS AIRES AL CAMP MUNICIPAL DE PONT MAJOR DE GIRONA.

dimarts, 24 de maig de 2011

Resultats del cap de setmana 21/22 de maig

Benjamí 2001 - TROBADA A PORQUERES
UE Porqueres- 1 FC Vilablareix- 0
Geieg- 0 FC Vilablareix- 5
Geieg- 0 FC Vilablareix- 3
La Canya- 0 FC Vilablareix- 2

Gran torneig del benjamí 2001 amb 1 sol gol encaixat i 10 a favor (dels 10 gols, 8 els va fer el "killer" Francesc). Felicitats nanos!!

Benjamí 2002 - Partit de lliga ajornat a Sant Jordi Desvalls
ALLE Sant Jordi Desvalls- 3 FC Vilablareix- 2

Tot i l'ajustada derrota, felicitar a l'equip del 2002 pel partit que ens van oferir, marcat per les baixes i la curta plantilla que disposava el passat dissabte. Podeu veure la crònica d'en Carles més avall.

Prebenjamí 2003 - TORNEIG DE SANT FELIU
Base L'Empordanet- 0 FC Vilablareix- 7
CF Peralada- 3 FC Vilablareix- 3
EF Sant Feliu A- 3 FC Vilablareix- 0
Semifinal: EF Sant Feliu B- 1 FC Vilablareix- 1 (guanyat als penals per 0-2)
FINAL: UE Quart- 3 FC Vilablareix- 1

Grandíssim paper fet pel prebenjamí de segon any al torneig de Sant Feliu, plantant-se a la final i tot i perdre-la, van jugar a un gran nivell. 2n classificat, FELICITATS!!

Prebenjamí 2004/05 - TORNEIG DE SANT FELIU
Base L'Empordanet- 1 FC Vilablareix- 0
CF Peralada- 0 FC Vilablareix- 1
Corçà- 3 FC Vilablareix- 0
Farners- 3 FC Vilablareix- 1

Els més menuts van aconseguir una bona victòria contra el Peralada i la resta de partits van ser derrotes ajustades. L'equip va lluitar en tot moment, com ja ens tenen acostumats. Som-hi valents i FORÇA VILA!!

Benjamí 2002 - ALLE SANT JORDI DESVALLS- 3 FC VILABLAREIX- 2

El passat dissabte vam anar camp del St. Jordi d’Esvalls a jugar el partit aplaçat que teníem de lliga, estat de terreny de joc molt dur i un dia molt calorós.
Una primera part molt maca amb jugades per part dels dos equips quedant aqueta en un 0 a 0. A la segona part domini per part dels nostres on fan una falta a en Roger que en Guillem col·loca al fons de la xarxa de xut directe, en una recuperació de pilota per part de l’Ainoa, aquesta l passa en profunditat a en Guillem que la dona a en Roger perquè marqui el segon, però en una jugada del Alle St. Jordi ens marquen deixant el marcador en un 1 a 2 amb domini per part dels nostres.
A la tercera part ja ha entrat a jugar la sort i com sempre no ens ha estat a favor ja que en Guillem estavella una pilota al travesser deixant la tercera part amb el mateix resultat que la segona. A la quarta i darrera en un seguit d’errades davant la nostra porteria ens marquen el gol de l’empat i en l’últim minut en una jugada molt ràpida per part d’ells marquen el gol de la victòria deixant el resultat en un 3 a 2.
S’ha de fer esment que els nostres han fet un partit molt intens i amb pujades i baixades molt maques cosa que fa que la mainada es cansin més del compte i al no tenir una banqueta llarga l’esforç físic fa que el rendiment no sigui igual en tot el partit.
Per cert Gràcies Marc per venir-los a veure, els nanos ha dedicat aquest partit a ell, esperem una ràpida i bona recuperació.
Golejadors: 1 en Guillem
1 en Roger


Carles Buisac

dilluns, 23 de maig de 2011

Arrosada (2001)

Fidels a la nostra costum, el passat dia 15 vam fer l'arrosada de l'equip del 2001.
Podeu feure les fotos clickan a sobre de la imatge.