dimarts, 24 de maig del 2011

Benjamí 2002 - ALLE SANT JORDI DESVALLS- 3 FC VILABLAREIX- 2

El passat dissabte vam anar camp del St. Jordi d’Esvalls a jugar el partit aplaçat que teníem de lliga, estat de terreny de joc molt dur i un dia molt calorós.
Una primera part molt maca amb jugades per part dels dos equips quedant aqueta en un 0 a 0. A la segona part domini per part dels nostres on fan una falta a en Roger que en Guillem col·loca al fons de la xarxa de xut directe, en una recuperació de pilota per part de l’Ainoa, aquesta l passa en profunditat a en Guillem que la dona a en Roger perquè marqui el segon, però en una jugada del Alle St. Jordi ens marquen deixant el marcador en un 1 a 2 amb domini per part dels nostres.
A la tercera part ja ha entrat a jugar la sort i com sempre no ens ha estat a favor ja que en Guillem estavella una pilota al travesser deixant la tercera part amb el mateix resultat que la segona. A la quarta i darrera en un seguit d’errades davant la nostra porteria ens marquen el gol de l’empat i en l’últim minut en una jugada molt ràpida per part d’ells marquen el gol de la victòria deixant el resultat en un 3 a 2.
S’ha de fer esment que els nostres han fet un partit molt intens i amb pujades i baixades molt maques cosa que fa que la mainada es cansin més del compte i al no tenir una banqueta llarga l’esforç físic fa que el rendiment no sigui igual en tot el partit.
Per cert Gràcies Marc per venir-los a veure, els nanos ha dedicat aquest partit a ell, esperem una ràpida i bona recuperació.
Golejadors: 1 en Guillem