dimecres, 28 de setembre del 2011

Horaris partits cap de setmana 1/2 d'octubre

ALEVÍ - Campionat de Lliga Aleví 3ª Divisió Grup 29 - FC VILABLAREIX - AT. SANT PONÇ
Dissabte 1 d'octubre a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.
LA RESTA D'EQUIPS DESCANSEN AQUEST CAP DE SETMANA.

dimarts, 27 de setembre del 2011

Resultats del cap de setmana 24/25 de setembre

ALEVÍ - Campionat de lliga 3ª divisió Grup 29
UE Vila-roja- 1 FC Vilablareix- 9 - Golejadors: David(3), Francesc(2), Robert, Cristian, Pol i un en pròpia porta.

BENJAMÍ 2002 - Amistòs Open Vedruna
CE Vedruna- 3 FC Vilablareix- 1 - Golejadors: Roger
UD Cassà- 2 FC Vilablareix- 2 - Golejadors: Jaume i Martin Guanyat als penals per 3-1 (Guillem, Jaume i Martin)

BENJAMÍ 2003 - Amistòs Open Vedruna
CE Vedruna- 2 FC Vilablareix- 6 - Golejadors: Àlex(3), Quim(2) i Marc.
UD Cassà- 4 FC Vilablareix- 2 - Golejadors: Quim i Àlex(p)

PREBENJAMÍ 2004 - Amistòs a Coma-cros
UE Coma-cros- 0 FC Vilablareix- 1 - Golejador: Arnau

ESCOLETA - Amistòs a Coma-cros
UE Coma-cros- 2 FC Vilablareix- 14 - Golejadors: Ion(5), Aleix(4), Biel(2), Jan, Ainhoa i un en pròpia porta.

ALEVÍ

UE VILA-ROJA- 1 FC VILABLAREIX- 9

Espectacular debut de l'aleví a la nova categoria. Partit molt ben preparat per part dels tècnics i a on els jugadors van saber executar a la perfecció les ordres rebudes dins el vestidor. Bona col.locació, ordenats, amb criteri alhora d'el.laborar jugades i forts alhora de defensar les embestides del rival i, com sempre se'ls caracteritza, amb molta força, lluita i empenta. El resultat de tot això va ser una contundent victòria i la primera alegria de la temporada tot just en la primera jornada de lliga.

En David, amb un hat-trick, en Francesc en dues ocasions, en Robert, en Cristian i en Pol amb un gol cadescun i un altre en pròpia porta van ser els golejadors del partit.

Felicitats a tots, inclosa l'afició, que no va parar d'animar en tot el partit.

La crònica del benjamí 2002 per Carles Buisac

OPEN U.E. VEDRUNA (24-09-11)

U.E. VEDRUNA- F.C. VILABLAREIX

Bon joc per part dels dos equips amb passades i profunditat però amb més sort per part del Vedruna ja que han acabat la primera part amb 2 a 0 – en aquest 2 a 0 cal dir que ens han assenyalat un penal més que dubtós . A la segona part la tònica a segut igual on en Jofre ha provocat un penal ( totalment de veritat ) on s’han posat 3 a 1 i, en una jugada per part dels nostres a l’àrea del Vedruna fan n penal (molt dubtós) a en Martín que en Roger sense esperar que l’àrbitre pites el transforma en el definitiu 3 a 1.

U.E. VEDRUNA-CASSÀ

Molt de joc i moltes oportunitats pe la U.E. Vedruna on la cosa culmina amb un gol per part de la U.E. Vedruna fabricat pel seu número 6 deixant la primera part amb un 1 a 0. A la segona part s’ha seguit veient un bo joc però amb més oportunitats per part del Cassa i, així s’ha reflectit al final on han acabat 1 a 1, anat a la tanda de penals. En aquesta tanda s’ha imposat la U.E. Vedruna per 3 a 1.

F.C. VILABLAREIX – CASSÀ

Un partit jugat amb ganes de fer-ho bé i així es veu en el primer gol amb assistència d’en Guillem per en Jaume que col·loca la pilota al fons de la xarxa culminat el 1 a 0, també s’ha de dir que hem tingut sort ja que un dels seus ha anat al travesser de la nostra porteria, però com sempre en l’últim minut ens ha empatat en una pilota xutada pel seu porter on els nostres no vigilen el bot i ells ens empaten totalment sols deixant aquesta primera part en 1 a 1. A la segona part les oportunitats han estat per part dels nostres , xut d’en Martin i atura el porter, en Martin en una altra jugada s’emporta dos pel davant ( és com un tanc ) xuta i....., atura el porter. Però a la tercera va la vençuda ja que en Martin roba una pilota i col.loca la pilota al fons de la xarxa ( 2 a 1 ) però com sempre actua la sort i, als últims segons ens empaten el partit amb un forat que la nostra defensa ha deixat pel mig, deixant la sort del final a la tanda de penals.

Dins la tanda de penals hem guanyat ja que ells han fallat el primer i nosaltres els hem marcat tots tres.

Golejadors dels partits: Jaume 2 ( 1 tanda de penal)