divendres, 6 d’abril del 2012

Aleví. Amistós FC Vilablareix - Can Fornaca

FC VILABLAREIX 16 - UE CAN FORNACA 3

L’aturada de Setmana Santa l’hem omplert amb aquest amistós, la lliga està prou ajustada com a per perdre fons físic ni que sigui una setmana, i en aquesta ocasió hem pogut trobar-nos amb un rival desconegut fins avui per a nosaltres.
El desconeixement previ situava el partit en un dubte inicial, no tenim referències del nou rival, ni tant sols hem pogut valorar la seva situació consultant al senyor Google, ja que es van donar de baixa de la lliga de Federació només començar la temporada.
Enfrontem el partit a més amb moltes baixes, les vacances han fet que fins a 5 jugadors de l’equip fossin absents, de tal manera que ens hem reforçat amb la cantera, i hem pogut deixar un lloc al vestuari a dos companys del 2002, en Guillem Vázquez i en Jaume Nogué.
La primera part ha esborrat qualsevol dubte, doncs un clar 7-0 a favor nostre deixava encarrilat el partit, amb en Francesc jugant a plaer a la davantera.  La segona part ha estat molt més ajustada, amb diferents ocasions per part de tots dos equips, però que va acabar amb un just 1-1.  L’últim període va ser una repetició del primer i es va acabar amb un 8-2.
Ens quedem amb la imatge final del partit, una foto de tots dos equips en germanor, demostrant que ens ho hem passat bé i que ens a servit a tots dos per a aprendre una mica més.
Força Vila!

dijous, 5 d’abril del 2012

Partits que es disputaran per Setmana Santa

PREBENJAMÍ 2004 - Torneig 8è Vila de Calafell (Tarragona)
Divendres 6 d'abril de 2012

BENJAMÍ 2003 - Torneig de Primavera de Porqueres
Divendres 6 d'abril de 2012

ALEVÍ - Amistòs al municipal de Vilablareix
FC VILABLAREIX - CE CAN FORNACA
Divendres 6 d'abril de 2012 a les 11,00 h. (1/4 d'11 al camp)

dimarts, 3 d’abril del 2012

Sube la mano y grita GOOOOOL (versió Jose Avilés)

Fes click a sobre del video



BENJAMÍ 2003


TORNEIG PRIMAVERA PORQUERES


El benjamí 2003 participarà en el Torneig Primavera de la U.E. Porqueres que es disputarà en aquesta localitat el proper divendres 6 d'abril.


Amb partits de 30' de durada, el nostre equip s'enfrontarà contra els equips del Porqueres C (10,40 h.), Porqueres D (12,00 h.), Sant Pere Màrtir (12,40 h.), Celrà (15,00 h.) i Anglès B (16,20 h.) i el torneig finalitzarà pels voltants de les 18,50 h. amb l'entrega de trofeus per part del club organitzador.


Molta sort a tot l'equip!


dilluns, 2 d’abril del 2012

Benjamí 2003

FPC GIRONA 2 - FC VILABLAREIX 5

Aquest és un partit entre uns vells coneguts, ja que és amb l'únic equip de la 2a volta amb els que ens havíem enfrontat a la primera. Ja ens havíem vist les cares i en teniem ganes de retrobar-nos.

És un partit d'aquells matiners, que comencem ben aviat i per tant un xic adormits, amb poca intensitat i escasses oportunitats per ambdós, amb un resultat de 0 gols a la primera part.

A partir de la 2a part es veu una altra perspectiva de partit, el Girona es desperta i nosaltres no :-(, tot i que una bona intervenció del nostre porter Adrián en un tu a tu evita el primer gol. El Girona s'estrena en un contraatac en el que l'Adrián no pot fer res. En Quim empata el partit amb un gol ras que entra pegat al pal. L'empat dura poc, el segon del Girona arriba en una perduda al mig camp, que aprofiten per pujar i tirar un xut creuat que entra sense dificultat, el porter no estava ben col·locat. Resultat 2-1.

La 3a part comença amb una bona jugada d'en Carlos, recollint una pilota que sembla anar fora, amaga el tir, retalla al defensa i li fa un passi a l'Àlex que només l'ha d'empènyer amb un toc perquè entri el seu primer gol. Seguidament farà un gol en Carlos, d'un tir creuat. Ja es veu que estan molt més animats. El tercer gol d'aquesta part serà també de l'Àlex, quan en Martí li fa un passi ell l'agafa d'esquenes i en un gir de 180º xuta creuat i bat al porter. Amb el resultat de 0-3 d'aquesta part capgirem el marcador a favor nostre.

A la última part, encara que només hi ha hagut un gol més per nosaltres que fa en Quim, ha estat molt més emocionant: bones parades i jugades, boníssimes sortides de pilota en defensa.

Finalment guanyem per 2-5, en un partit complicat... però on la nostra defensa i el nostre avispat migcampista Martí Cuyàs ho han donat tot, definitivament se superen dia a dia. L'estadística d'aquesta segona volta així ho demostra: No hem perdut cap partit, amb 39 gols a favor i 9 en contra, una diferència de 30 golassssssssssos.

Felicitats trempats!!!

Raul Marcos

Benjamí 2002

CE BESCANÓ 4 - FC VILABLAREIX 2

Partit jugat a primera hora del matí amb molt bon dia i estat del terreny de joc perfecte.
Només de començar, al primer minut en Guillem estavella una pilota a l’esquadra i amb el rebot ells, més ràpids contraataquen i ens marquen el primer del matí. En un saqui de banda per part de l’Ainoa cap a en Guillem aquest cap a en Jaume que la retrocedeix a en Jofre i aquest la passa a en Roger a dins l’àrea i empatem el partit, però en una arrancada del seu 9 marxa de la nostra defensa obrin cap a la banda i així a pilota que creuada ens marquen el segon de totes maneres cal dir que aquesta primera part ha sigut de domini per part d’ells, cosa que canvia a partir de la segona però en una de les jugades de la mala sort que ens sol acompanyar ha estat on en Roger amb pilota controlada fa una assistència molt bona cap a en Marti que ve per la banda que creua un xut que atura el porter però els dos rebots que hi ha hagut no els hem pogut materialitzar (ocasió d’or perduda). En una de les seves arribades la nostra defensa no s’entenen i deixen un bon fora que aprofiten per marcar-nos el tercer amb un fort xut davant de l’àrea deixant el nostre porter venut, de totes maneres en aquesta part hem tingut una altra ocasió amb un bon xut d’en Marti des de la banda que el porter atura i no tornem a aprofitar el rebot. A la tercera part nosaltres també denotem que els nostres dominen més i comencen a sortir jugades ja trenades i portades a terme per varis jugadors fent anar una mica més de bòlit al contrari una d’elles entre en Roger que la passa a en Marti i aquest la creua cap a en Martin que davant del porter tot sol no veu l’assistència que li fa en Marti, en canvi en una molt bona jugada individual d’en Martin que agafa la pilota davant la nostra àrea, regateja tres jugadors i es planta sol davant del porter marcant així el 3 a 2, el partit segueix estant dominat per nosaltres i atacant constantment però en una escapada del seu home ràpid s’escapa d’en Jaume, d’en Jofre cedeix la pilota a un company que creua la pilota marcant el que serà el quart pel Bescanó, de totes maneres hem tingut més oportunitats com la del saqui de corner per part d’en Guillem que remata en Jaume i atura el porter al igual que una rematada d’en Roger a cessió d’en Guillem que els seu porter també atura. En canvi a la darrera part del partit la nostra defensa no estava gaire fina i ha tingut que ser substituïda ja que no arribava a les pilotes i estava descol·locada dins el camp de totes maneres en aquesta part s’han trenat una sèrie de jugades molt maques que no hem tingut la sort que ens mereixem ja que el travesser ha jugat varies vegades a favor el Bescanó, una d’aquestes jugades val la pena destacar-la ja que hi ha intervingut fins a sis del jugadors que teníem al camp començant pel saqui de porteria de l’Arnau ca a en Jofre que la dona a en Guillem, aquest la cedeix a en Jaume aquest a en Marti i en Marti la col·loca a peus d’en Martin que no aconsegueix marcar, o una altra entre en Marti que la dona a en Martin i aquest a en Roger que te la mala sort del travesser.


Molt bon partit per part dels nostres tot i haver perdut per 4 a 2 ja que s’ha vist bon joc, jugades ben fetes i domini en tres parts però ells amb les sis o set arribades que han fet ens han marcat en quatre ocasions i nosaltres no hem tingut aquesta sort.


Golejadors: Roger 1 i Martin 1




Carles Buisac

diumenge, 1 d’abril del 2012

Lliga Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a Divisió, Grup 29

ATL. BANYOLES 2 - FC VILABLAREIX 13


Hi ha alguna cosa escrita: som un equip de 13 jugadors, però 2 no han pogut assistir, juguem contra l’equip situat en el lloc 13 de la classificació i estem empatats en el lloc 2 amb un altre equip, per acabar d’arrodonir, quedem com a resultat 2-13.  Algú encara dubta que quedarem primers de grup?  Hi algú que no para d’enviar-nos senyals.
No hi ha hagut gaire historia, el primer temps ja s’ha vista clar, ens hem posat amb un 0-3, i el Atl. Banyoles ha obert l’esperança de la remuntada amb un solitari gol, però en el segon quart el partit ha quedat totalment trencat a favor nostre, cinc gols més amb fet aturar el marcador local i ens hem relaxat, tot i això no hem deixat de dominar en cap moment.
Aquest marcador ens servirà per remuntar a la classificació dels equips en quant a gols a favor, i ens ha fet pujar del setè al cinquè lloc.  En quant als gols en contra, ens mantenim a la segona posició.
Els Blues de festa, lluny dels nervis dels darrers partits amb resultats ajustats, han tornat a demostrar que son la millor afició pel millor equip.

Aleví 3a Divisió Grup 29

Fotos del partit Atl. Banyoles contra FC Vilablareix (2-13)

FC Vilablareix a Twitter

A partir d'ara, també podeu seguir tota l'actualitat, resultats, vincles, ... del FC Vilablareix a Twitter.

Pàgina oficial de Twitter: Twitter 

Com fer-ho?
Doncs primer has instal·lar el Twittter al teu ordinador o telèfon mòbil i donar-te d'alta.
Fes una cerca amb la paraula FCVilablareix i quan trobis un Twit del nostre club, fes click a sobre FOLLOW, t'apareixerà ara com Following, i ja està!

Seguim piolant ...