dilluns, 2 d’abril del 2012

Benjamí 2002

CE BESCANÓ 4 - FC VILABLAREIX 2

Partit jugat a primera hora del matí amb molt bon dia i estat del terreny de joc perfecte.
Només de començar, al primer minut en Guillem estavella una pilota a l’esquadra i amb el rebot ells, més ràpids contraataquen i ens marquen el primer del matí. En un saqui de banda per part de l’Ainoa cap a en Guillem aquest cap a en Jaume que la retrocedeix a en Jofre i aquest la passa a en Roger a dins l’àrea i empatem el partit, però en una arrancada del seu 9 marxa de la nostra defensa obrin cap a la banda i així a pilota que creuada ens marquen el segon de totes maneres cal dir que aquesta primera part ha sigut de domini per part d’ells, cosa que canvia a partir de la segona però en una de les jugades de la mala sort que ens sol acompanyar ha estat on en Roger amb pilota controlada fa una assistència molt bona cap a en Marti que ve per la banda que creua un xut que atura el porter però els dos rebots que hi ha hagut no els hem pogut materialitzar (ocasió d’or perduda). En una de les seves arribades la nostra defensa no s’entenen i deixen un bon fora que aprofiten per marcar-nos el tercer amb un fort xut davant de l’àrea deixant el nostre porter venut, de totes maneres en aquesta part hem tingut una altra ocasió amb un bon xut d’en Marti des de la banda que el porter atura i no tornem a aprofitar el rebot. A la tercera part nosaltres també denotem que els nostres dominen més i comencen a sortir jugades ja trenades i portades a terme per varis jugadors fent anar una mica més de bòlit al contrari una d’elles entre en Roger que la passa a en Marti i aquest la creua cap a en Martin que davant del porter tot sol no veu l’assistència que li fa en Marti, en canvi en una molt bona jugada individual d’en Martin que agafa la pilota davant la nostra àrea, regateja tres jugadors i es planta sol davant del porter marcant així el 3 a 2, el partit segueix estant dominat per nosaltres i atacant constantment però en una escapada del seu home ràpid s’escapa d’en Jaume, d’en Jofre cedeix la pilota a un company que creua la pilota marcant el que serà el quart pel Bescanó, de totes maneres hem tingut més oportunitats com la del saqui de corner per part d’en Guillem que remata en Jaume i atura el porter al igual que una rematada d’en Roger a cessió d’en Guillem que els seu porter també atura. En canvi a la darrera part del partit la nostra defensa no estava gaire fina i ha tingut que ser substituïda ja que no arribava a les pilotes i estava descol·locada dins el camp de totes maneres en aquesta part s’han trenat una sèrie de jugades molt maques que no hem tingut la sort que ens mereixem ja que el travesser ha jugat varies vegades a favor el Bescanó, una d’aquestes jugades val la pena destacar-la ja que hi ha intervingut fins a sis del jugadors que teníem al camp començant pel saqui de porteria de l’Arnau ca a en Jofre que la dona a en Guillem, aquest la cedeix a en Jaume aquest a en Marti i en Marti la col·loca a peus d’en Martin que no aconsegueix marcar, o una altra entre en Marti que la dona a en Martin i aquest a en Roger que te la mala sort del travesser.

Molt bon partit per part dels nostres tot i haver perdut per 4 a 2 ja que s’ha vist bon joc, jugades ben fetes i domini en tres parts però ells amb les sis o set arribades que han fet ens han marcat en quatre ocasions i nosaltres no hem tingut aquesta sort.

Golejadors: Roger 1 i Martin 1