dilluns, 2 d’abril del 2012

Benjamí 2003

FPC GIRONA 2 - FC VILABLAREIX 5

Aquest és un partit entre uns vells coneguts, ja que és amb l'únic equip de la 2a volta amb els que ens havíem enfrontat a la primera. Ja ens havíem vist les cares i en teniem ganes de retrobar-nos.

És un partit d'aquells matiners, que comencem ben aviat i per tant un xic adormits, amb poca intensitat i escasses oportunitats per ambdós, amb un resultat de 0 gols a la primera part.

A partir de la 2a part es veu una altra perspectiva de partit, el Girona es desperta i nosaltres no :-(, tot i que una bona intervenció del nostre porter Adrián en un tu a tu evita el primer gol. El Girona s'estrena en un contraatac en el que l'Adrián no pot fer res. En Quim empata el partit amb un gol ras que entra pegat al pal. L'empat dura poc, el segon del Girona arriba en una perduda al mig camp, que aprofiten per pujar i tirar un xut creuat que entra sense dificultat, el porter no estava ben col·locat. Resultat 2-1.

La 3a part comença amb una bona jugada d'en Carlos, recollint una pilota que sembla anar fora, amaga el tir, retalla al defensa i li fa un passi a l'Àlex que només l'ha d'empènyer amb un toc perquè entri el seu primer gol. Seguidament farà un gol en Carlos, d'un tir creuat. Ja es veu que estan molt més animats. El tercer gol d'aquesta part serà també de l'Àlex, quan en Martí li fa un passi ell l'agafa d'esquenes i en un gir de 180º xuta creuat i bat al porter. Amb el resultat de 0-3 d'aquesta part capgirem el marcador a favor nostre.

A la última part, encara que només hi ha hagut un gol més per nosaltres que fa en Quim, ha estat molt més emocionant: bones parades i jugades, boníssimes sortides de pilota en defensa.

Finalment guanyem per 2-5, en un partit complicat... però on la nostra defensa i el nostre avispat migcampista Martí Cuyàs ho han donat tot, definitivament se superen dia a dia. L'estadística d'aquesta segona volta així ho demostra: No hem perdut cap partit, amb 39 gols a favor i 9 en contra, una diferència de 30 golassssssssssos.

Felicitats trempats!!!

Raul Marcos