dissabte, 10 de març del 2012

Lliga de la Federació Catalana de Futbol (Aleví)

FC VILABLAREIX- 9 PENYA BONS AIREIX - 2

Aquest matí li deia al meu fill: “Avui guanyarem”, i la veritat és que no li dic mai això abans de cap partit, ja que no es bo de confiar-se, però hi havia alguna cosa a l’ambient que feia “pudor” a victòria. Abans d’anar al camp hem repassat els vídeos de l’any passat, per fer pujar una mica l’adrenalina.

El camp feia goig, els “blue” prenien posicions i començaven a fer-se sentir.

Els nervis s’han acabat en el moment del xiulet inicial. Hem sortit amb força, amb ganes, “enxufats” com acostumem a dir.

No van tardar gaire en donar el primer avís, i l’Aniol en un xut de falta al frontal de l’àrea, pren mides de la porteria que defensa la Penya i indica als seus companys on hi està el marge superior, la pilota rebota amb força. Mentrestant en Robert lluita fins a l’extenuació, no dona una pilota per perduda i fruit d’aquesta pressió constant en Francesc obre el marcador. Tot seguit en Jordi pren la segona mida a la porteria, en aquesta ocasió, per assenyalar on hi està el pal. El porter contrari és qui més treballa, i més pressió, i més tensió, la Penya està descol·locada, i no té clar que fer. El porter amb prou feina para una pilota que en Francesc torna a col·locar al fons de la xarxa. No acaba aquí, no tenim prou, i a la següent jugada, tornem a marcar, tot i que és anul·lat injustament.

El partit ha tingut dos puntals: la pressió i tensió de la primera part, i la rebentada a xuts directes per en David a la segona. Tres han estat els que ha col·locat al fons de la xarxa i un d’ells amb tota la “puteria” del món, adonant-se que ningú no havia demanat barrera i sorprenent fins i tot a la seva afició.

El descans ens ha vingut bé a l’afició per a poder agafar una mica més d’aire i poder fregar-nos els ulls, qui ho havia de dir! El relleu ha estat de nou per a en Francesc amb dos gols més, que han acabat de enfonsar la moral del rival.

La quarta part ha estat de tràmit, la penya ha tirar d’orgull i en cap moment s’ha deixat anar, però en Francesc també sap xutar les faltes, i a la primera oportunitat ha aprofitat un forat a la barrera per augmentar el seu compte particular, i no l’últim, ja que encara ha tingut temps per un darrer gol.

En aquest situació ens hem relaxat (que ja ho teníem merescut) i la Penya s’ha aprofitat per a fer un nou gol, i pressionar al nostre porter, qui ha tornat a evitar amb la punta dels dits que poguessin escorçar distancies.

El final del partit ha fet esclatar l’eufòria, tants nervis i tanta tensió acumulada han vist una molt merescuda recompensa.

Dos mencions especials, la primera l’afició, la millor sens dubte de tot el campionat, els “blue” han donat una lliçó de com el vuitè jugador també té alguna cosa a dir.

La segona per a cadascun dels jugadors, que han merescut sortir del camp en un passadís que els hi ha fet els “blue”: GERARD, DANI, ANIOL, POL, XAVIER, CRISTIAN, JOEL, JORDI, SERGI, BRIAN, ROBERT, FRANCESC i DAVID.

Felicitats equip, felicitats afició.

dimecres, 7 de març del 2012

Horaris partits cap de setmana 10 i 11 de març

ALEVÍ - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 21
FC VILABLAREIX - PENYA BONS AIRES
Dissabte 10 de març a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup C - 2ª fase
CFP SANTA EUGENIA - FC VILABLAREIX
ULL!! CANVI D'HORA, EL PARTIT COMENÇA A LES 12,30 H.
Dissabte 10 de març a les 12,30 h. al municipal de Can Gibert del Pla - Convocatòria: a les 11,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003 - Lliga Benjamí Preferent 2003 any 2003 Grup C - 2ª fase
CD BANYOLES - FC VILABLAREIX
Dissabte 10 de març a les 9,30 h. al municipal de Banyoles (vora el llac) - Convocatòria: a les 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 Grup F - 2ª fase
FC VILABLAREIX - ATLÈTIC CLUB BANYOLES

PREBENJAMÍ 2005 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2005 Grup F - 2ª fase
UE PORQUERES - FC VILABLAREIX
Diumenge 11 de març a les 12,30 h. al municipal de Porqueres - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ESCOLETA - Lliga Escoleta Grup C
FC VILABLAREIX - UE FORNELLS

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 7 AE SANT GREGORI- 4
Primera victòria del Benjamí 2003 a l'inici d'aquesta segona fase de la lligueta del Consell Esportiu del Gironès. En general ha estat un partit ben jugat.
Comencem amb el control de la primera part, no al cent per cent, aprofitant el contrari amb algun que altre contraatac. El primer gol del partit arriba amb un penal que és llançat per l'Àlex, xiulat per unes mans en una jugada d'en Quim. Acabem amb un gol anul · lat per fora de joc, deixant el marcador en 1-0.

A la segona part el joc continua en camp contrari, amb tímides arribades del Sant Gregori. Segon gol del partit en una bona jugada: obre el Quim a la banda dreta, la rep l'Aitor que centra a l'àrea petita rematant l'Àlex al pal esquerre.

Seguim en ratxa a la 3a part, un bon xut del contrari que acaba al pal. Però de sobte es gira la truita, amb pèrdues de pilota al centre del camp que aprofita el rival per dues vegades consecutives contraatacant i marcant. El partit està empatat a 2.Un eixerit Carlos també per dues vegades seguides goleja el contrari. Resposta bona i reacció ràpida per treure'ns l'empat de sobre.

A la quarta part en Carlos aconsegueix un Hat-trick (va sent habitual en els nostres davanters) amb un boníssim gol de falta, que encara que la toca el porter no pot fer res.Un altre gol que marca en Quim, que amb una finta es posiciona la pilota i treu un bon xut elevat, missió impossible per al porter. El rival ens marca per dues ocasions més idèntiques: pèrdua de pilota i contraatac rapidíssim. Per a la nostra tranquil · litat acabem el partit amb una assistència d'en Joel a l'Aitor que toca just per marcar l'últim gol, el setè, el de la bona sort!.Bon partit nois, que grans sou i esteu. Felicitats i a continuar així de bé.

Benjamí 2002

Partit de la segona lligueta del Consell Comarcal corresponent als caps de sèrie de la primera lligueta. Jugat al nostre camp en bones condicions climatològiques i bon estat de terreny de joc.
Es preveia un partit complicat pels nostres nanos ja que tothom sap qui és el Quart A. De bon principi un ensurt pels nostres però amb una bona resposta per part a l’Arnau amb una gran aturada, els nostres un cop acabats de col·locar-se en el partit comencen a jugar tal i com ho havien dit al vestidor i en una jugada en Guillem l’acaba amb una rematada al travesser, però en Martin aprofita el rebuig a terra i marca el primer per nosaltres, en els següents minuts varies jugades acaben en pilotes al pal, sortint a ran del mateix. En canvi ells en una jugada on els nostres no es varen entendre en els marcatges deixen el centre del camp buit i en un xut ras ens empaten el partit i en una pilota morta al mig del camp en un rebuig de la nostra defensa aprofiten per posar-se per davant al marcador però aquesta part no acaba aquí ja que en Guillem agafa una pilota que la cedeix a en Roger i aquest a en Martin que xuta a porteria aturant el seu porter però en Marti aprofita el rebot per empatar el partit amb una vaselina per sobre del porter. A la segona part ens marquen un d’aquells gols que “això si que és mala sort” ja que en un xut de la davantera del Quart el rebutja l’Arnau però el rebot cau als peus d’un davanter que afusella la nostra porteria però en Jofre molt ben col·locat darrera l’Arnau just sobre la línia el rebutja amb el genoll amb tanta mala sort que el rebuig toca el pal i entra dins la nostra porteria posant-se el marcador en un 2 a 3, en aquesta part els nostres pateixen força però gràcies a les intervencions de l’Arnau acaba la segona part sense que ens marquin cap més gol.
Només de començar la tercera part en Martin aconsegueix empatar el partit en una ràpida jugada. Durant aquesta part vàrem tenir oportunitats la més clara la d’en Jofre en un saqui de corner per part d’en Guillem al segon pal que en Jofre amb el genoll la col·loca dins la porteria però un defensa del Quart la treu de dins col·locat ells dins la porteria just després de la línia de gol ( l’àrbitre no el dona ), ens els contraatacs ens varen perdonar varies vegades ja que varen tenir mala punteria o, nosaltres bona sort, però al final d’aquesta en Guillem estavella una pilota al travesser. La quarta i darrera part va ser un estira i arronsa per part dels dos equips amb algunes oportunitats pels dos i bones intervencions per part dels porters, els pares tant d’un equip com de l’altra a patir fins el darrer segon.
Va ser un partit amb molta intensitat durant totes les parts amb bones oportunitats tant per un equip com per l’altra, qualsevol dels dos hagués pogut guanyar. FELICITATS MAINADA. A seguir així.
Golejadors: Martin 2, Marti 1
Carles BUISAC I MAS
AE SANT GREGORI 3 - FC VILABLAREIX 4

Un d’aquells partits que tant poc ens agraden jugar: ben de matinada i amb la climatologia freda i humida.
L’inici del partit va servir per a confirmar les nostres pors, a la primera jugada atacant rebem el primer gol en contra. La resta de la primera part va ser de domini local, amb continus contraatacs trencant les nostre línies de mig camp. Tot i això vàrem saber mantenir el marcador.
Havíem de despertar! I dit i fet, l’Aniol xuta una falta de tal manera que el porter amb prou feina la pot rebutjar, i en Francesc, sempre atent i ràpid, materialitza el primer gol. Minuts més tard una jugada d’en Joel qui recorre mig camp arrastrant amb ells als defensors contraris i cedint la pilota a un solitari Francesc qui no perdona davant el porter contrari.
La tercera part el Sant Gregori va haver de jugar amb 7 jugadors, ja que es va quedar sense canvis, degut a que només tenien un reserva i es va lesionar el seu capità. El domini continuava estant dels nostres nois, tot i això va acabar en un 1-1, aquest cop de penal transformat novament per en Francesc.
L’últim quart va començar bé, ja que en Francesc va tancar el seu compte particular amb el quart gol, el que havia de ser de “la tranquil•litat”, però mitjançant una xut de falta directa el Sant Gregori es va tornar a acostar i va tornar a veure la possibilitat de sortir amb un punt de l’enfrontament. Amb el marcador tant just a favor nostre, els “Blue” van haver de demanar a l’àrbitre la fi del partit.
Menció especial per a l’afició que no és més que el mirall del que es veu a dins del camp: un EQUIP. Gràcies a tots pels vostres ànims i il.lussió.