dilluns, 5 de març del 2012

AE SANT GREGORI 3 - FC VILABLAREIX 4





Un d’aquells partits que tant poc ens agraden jugar: ben de matinada i amb la climatologia freda i humida.
L’inici del partit va servir per a confirmar les nostres pors, a la primera jugada atacant rebem el primer gol en contra. La resta de la primera part va ser de domini local, amb continus contraatacs trencant les nostre línies de mig camp. Tot i això vàrem saber mantenir el marcador.
Havíem de despertar! I dit i fet, l’Aniol xuta una falta de tal manera que el porter amb prou feina la pot rebutjar, i en Francesc, sempre atent i ràpid, materialitza el primer gol. Minuts més tard una jugada d’en Joel qui recorre mig camp arrastrant amb ells als defensors contraris i cedint la pilota a un solitari Francesc qui no perdona davant el porter contrari.
La tercera part el Sant Gregori va haver de jugar amb 7 jugadors, ja que es va quedar sense canvis, degut a que només tenien un reserva i es va lesionar el seu capità. El domini continuava estant dels nostres nois, tot i això va acabar en un 1-1, aquest cop de penal transformat novament per en Francesc.
L’últim quart va començar bé, ja que en Francesc va tancar el seu compte particular amb el quart gol, el que havia de ser de “la tranquil•litat”, però mitjançant una xut de falta directa el Sant Gregori es va tornar a acostar i va tornar a veure la possibilitat de sortir amb un punt de l’enfrontament. Amb el marcador tant just a favor nostre, els “Blue” van haver de demanar a l’àrbitre la fi del partit.
Menció especial per a l’afició que no és més que el mirall del que es veu a dins del camp: un EQUIP. Gràcies a tots pels vostres ànims i il.lussió.

6 comentaris:

Jose Antonio ha dit...

Aixó de ser el pare del porter i un cronista molt modest no te sentit.
No pot ser que pasis per alt a la cronica les dues parades que va fer en Gerard al inici del partit , t´imagines que en el minut 5 de partit anesim 3 a 0 .
si els fallos del porter es veuen molt els paradons que es va fer hem de fer que es vegin . TENIM EL MILLOR PORTER DE LA LLIGA i punto .

Pere Alonso ha dit...

Gràcies Jose, hi ha coses que es tornen incompatibles.

Anònim ha dit...

Gracias Jose i gracias al cronista por el trabajo que se le sabe currar muy bien.
Esther

josep.agüera. ha dit...

Un partit de petimen amb tres claus per guayar.1.El partidas d'en GERARD amb dos ma a ma que les va guayar.2.El equip se va despertar a temps.3.La grant aficio que tenim.Felicitats a tots.
Vila..Vila...blareix.

Xevi Pere ha dit...

Estic d'acord amb en Jose, i mira que li vaig dir que ho posés a la crònica! Les intervencions d'en Gerard a l'inici del partit van marcar i força el desenllaç del partit! Després els jugadors van fer la seva feina i entre porter, jugadors, cos tècnic i afició vam remuntar aquest partit i ens vam endur els tres punts cap a casa dins el sarró!!!FELICITATS A TOTS I VILA, VILA... BLAREIX!!!!!!!!

Elena ha dit...

Jo no he vist el partit però gràcies a la crònica esportiva que es publica en aquest bloc puc estar al dia.
Seguiu així nois !!!!!!!!

Elena