dimarts, 15 de febrer del 2011

Horaris partits dissabte 19 de febrer

Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - CE BESCANÓ
Dissabte 19 de febrer a les 9,30 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 9,00 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - DESCANSA

Prebenjamí 2003 - UCE CELRÀ - FC VILABLAREIX
ULL!! S'HA ENDARRERIT L'HORA, ES JUGA A LES 10,30 h.
Dissabte 19 de febrer a les 10,30 h. al municipal de Celrà - Convocatòria: a les 9,30 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX - CF SALT
Dissabte 19 de febrer a les 12,30 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 12,00 h. al camp de Vilablareix.

diumenge, 13 de febrer del 2011

Benjamí 2001

EF GIRONÈS SÀBAT- 4 FC VILABLAREIX- 4

Sembla un tòpic però "el futbol és així". Aquestes eren les paraules que més se sentien aquest diumenge al municipal de Germans Sàbat.
El benjamí 2001 va fer un gran partit en què nomès la mala sort, el poc encert davant porteria en les moltíssimes ocasions que vam tenir i un penal injust assenyalat en contra van privar al nostres jugadors endur-se la victòria cap a casa. L'equip va tenir un munt d'ocasions per haver decantat la balança al nostre favor però no va haver-hi manera en un partit molt intens amb més domini per part del nostre equip. Però avui no era el dia i, entre les errades alhora de xutar a porteria, l'encert del porter visitant i fins i tot el pal de la porteria contrària van evitar, repetim, una victòria que hagués estat del tot merescudíssima.
La primera part va acabar amb un solitari gol dels locals en la única ocasió que van tenir i de fet va arribar més per una errada nostra en defensa.
La segona part, després d'haver tingut clares ocasions per empatar, finalment ho feia en Francesc amb un fort xut dins l'àrea en una jugada personal. S'arribava a la mitja part amb empat a 1 gol.

La tercera part es repetia el mateix, ocasions nostres i gol d'ells. Era el 2-1 i tocava remontar de nou. En una d'aquestes nombroses ocasions nostres, una molt bona internada per la banda esquerra d'en Xavier, engalta un bon xut amb l'esquerra que tornava a donar l'empat al marcador.

Pocs minuts més tard, en un altre atac nostre, la pilota queda dividida fora l'àrea del Gironès, i novament en Xavier la xuta elevant-la per sobre del porter local i donava un momentani i just avantatge en el marcador per 2-3. Però el que són les coses, tant perdonar ho vam acabar pagant i novament ens empaten acabant el periode amb 3-3.

La darrera part era la nostra, tanta mala sort havia d'acabar. Les ocasions van continuar arribant, algunes de molt clares, però els gols no.
Però per súmmum de la mala sort, arriba el senyor colegiat i s'inventa un penal en contra totalment inexistent que semblava que enfonsaria l'equip, totalment conscient de la mala sort que estaven tenint i del poc temps que els quedaria per remuntar. El penal el van transformar i es tornaven a avançar per 4-3.

Menys mal que ben aviat tornaríem a marcar amb una bona jugada per la banda dreta i una centrada que va rematar en Joel, molt ben situat, al fons de la xarxa. Era el definitiu empat a 4.

Tots els assistents estaven d'acord en què el partit es podia i s'hauria d'haver guanyat, però comencem la segona fase puntuant a camp contrari i diuen els entesos que tot el que sigui puntuar, sempre és positiu.

VILA, VILA... BLAREIX!!

Prebenjamí 2003

FC VILABLAREIX- 0 AE SANT GREGORI- 1

El prebenjamí 2003 no ens tenia acostumats a les derrotes darrerament i aquest dissabte va arribar la primera derrota a casa en el que portem de lliga.
Partit molt igualat en el que un solitari gol del Sant Gregori en totes les quatre parts jugades va donar la victòria als visitants.

Tot just és el primer partit d'aquesta segona fase i ningú dubta que les victòries arribaran en aquest equip que tants bons partits ens han ofert.

Prebenjamí 2004/05

UNIÓ MARISTES- 3 FC VILABLAREIX- 4

Per fi va arribar la primera victòria de la temporada. Gran partit el que van fer els més petits al camp del Maristes i la victòria va ser molt treballada i merescudíssima.
Tal i com ja es va poder veure en els darrers partits de la primera fase, l'equip està en una excel.lent progressió i segur que aquesta victòria donarà molts ànims a l'equip i arribaran més alegries en aquesta segona fase.
ENHORABONA CAMPIONS!!