divendres, 4 de març del 2011

Benjamí 2001 (amistòs)

UE COMA CROS- 5 FC VILABLAREIX- 7

El benjamí 2001 va disputar aquest dijous per la tarda un partit amistòs al camp de la UE Coma-cros. El partit va servir com un entrenament més pel nostre equip, amb canvis constants, es van posar en pràctica jugades entrenades, es van veure bones triangulacions de la pilota, passades al primer toc, parets al mig camp i jugades elaborades iniciades desde la pròpia porteria. Al partit no li van faltar ocasions a una i altra banda i així ho va reflectir el resultat final de 5 a 7.
El primer gol nostre se'l van fer ells en pròpia porta i la resta els van fer 3 en Francesc (amb un autèntic golàs de cullera per sobre el porter) i un gol en Brian, en Robert i en Sergi, que s'estrena com a golejador.
Cal destacar una grandíssima intervenció d'en Gerard que, tot i tractar-se d'un amistòs, es va jugar el físic llençant-se a per totes per una pilota que tots ja veiem dins després d'un fort xut a un metre de la línia de gol.En Gerard va volar en una gran estirada i la pilota li va impactar en el pit evitant un gol que tots cantàvem. Inclús el joc va estar aturat uns instants per atendre'l per l'impacte de la pilota.
Aquest cap de setmana hi ha descans per l'equip i el proper dilluns tornem als entrenaments i a preparar el proper partit a casa contra el Quart.

dimecres, 2 de març del 2011

Horaris partits amistosos cap de setmana 5/6 de març

Benjamí 2002 - Trobada de Futbol Penya Bons Aires
Diumenge 6 a partir de les 9,30 h. al camp municipal de Riudellots (3 partits de 25') - Convocatòria: 8,30 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - Trobada de Futbol Penya Bons Aires
Dissabte 5 a partir de les 9,30 h. al camp municipal de Riudellots (3 partits de 25') - Convocatòria: 8,30 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - Trobada de Futbol Penya Bons Aires

dimarts, 1 de març del 2011

Partit amistòs del Benjamí 2001

Aquest dijous dia 3 de març, l'equip benjamí any 2001 juga un partit amistòs contra la UE Coma cros al seu camp a les 18,30 h. La convocatòria és a les 18,00 h. al mateix camp de la Comacros de Salt.

Prebenjamí 2004/05

FC VILABLAREIX- 6 UE PORQUERES- 1

Victòria clara i contundent dels nostres prebenjamins i escoletes davant el Porqueres. Ja havíem avançat que l'equip darrerament havia tingut una evolució molt positiva i això va quedar reflectit aquest passat dissabte dins el terreny de joc. Tots els jugadors van fer un gran partit, van lluitar molt i les ocasions de gol van sovintejar en la porteria contrària. Satisfacció general en l'equip després del partit per una victòria merescuda i que donarà ales a aquest equip que ens fa gaudir cada cap de setmana veient-los jugar. FELICITATS!

Prebenjamí 2003

FC VILABLAREIX- 5 ATLÈTIC CLUB BANYOLES- 6

Partit una mica boig en el que l'equip visitant es va arribar a posar amb una diferència de 4 gols a favor en el marcador (0-4). A partir d'aquest moment va començar la reacció dels nostres jugadors i van remuntar el partit fins a posar-lo a favor per 5-4. Però novament l'equip visitant, amb dos gols més, va tornar a capgirar el marcador fins al 5 a 6 definitiu.
Està clar que aquesta segona fase està força igualada i de moment no aconseguim guanyar a casa en els partits jugats d'aquesta primera volta.
Queden molts partits encara i no hi ha dubte que queden grans partits per gaudir amb aquest equip.

dilluns, 28 de febrer del 2011

Benjamí 2002

GEIEG- 1 FC VILABLAREIX- 4

Partit jugat fora de l’horari habitual, hem jugat a les 5 de la tarda amb bon temps i terreny de joc de gespa natural al camp del GEiEG.
Partit molt intens i de clar domini per part dels nostres, avui ens ha vingut a ajudar en Pere, el cosí d’en Martí i caram quin jugador, s’han entès perfectament amb en Guillem i en Roger fent parets i jugades que no havíem vist mai, en definitiva un PARTIDAS.
A la primera part domini per part dels nostres però en una única arribada del GEiEG ens marquen el primer gol quedant la primera part amb un injust resultat de 1 a 0. A la segona part segueix el nostre domini i en un xut de falta d’en Guillem marca per sobra de la barrera deixant clavat al porter contrari i acaba amb empat 1 a 1 la segona part.
La tercera part ha sigut un recital de jugades les quals no han tingut mai el seu reconeixement però en un saque de corner per part d’en Guillem en Roger marca de cap totalment sol dins l’àrea deixant la tercera part amb un resultat de 1 a 2. La quarta part ha tornat a ser com la tercera, un altra recital amb jugades amb parets, passades a darrera, obrin per les bandes però aquest cop ha tingut premi ja que en Guillem en una jugada individual deixa dos jugadors del GEiEG i dona una mortal pilota dins l’àrea a en Pere que marca per sota les cames del porter (1 a 3). En una altra jugada però a l’inversa en Pere li dona en safata a en Guillem que també marca (1 a 4), un xut d’en roger al travesser rebota i en Martí remata aturant el porter i, així en varies ocasions sense que cap pilota volgués acabar d’entrar. Acabant el partit en un resultat de 1 a 4.

GIRONA FC A- 5 FC VILABLAREIX- 1

Justa derrota del benjamí 2001 al camp del Girona A en un partit amb poques ocasions per part del nostre equip. Un rival força tècnic va fer córrer de valent al nostre equip que, tot i que no van jugar malament, van ser superiors i no hi vam poder fer res per evitar la derrota.
El Girona es va avançar molt aviat al marcador amb un gol molt matiner que ja feia pensar que les coses no anirien gaire bé. Tot seguit en Francesc va tenir l'empat a tocar amb un u contra u amb el porter rival que aquest va acabar aturant. Però a la segona que va tenir, aquest cop no va perdonar i posava l'empat al marcador. Quasi a les acaballes de la primera part, dues jugades idèntiques per la banda dreta atacant del Girona ens feien 2 gols calcats que posaven el 3-1 a la fi del primer període. En aquesta primera part és quan el nostre equip va tenir les ocasions més clares per a poder marcar, amb alguns contraatacs a càrrec d'en Francesc, però no vam aconseguir cap més gol.

El segon període va acabar sense gols, amb molta més feina de mig camp i defensa, però nuls en atac.

El tercer període ens van marcar dos gols més que van posar ja el que seria el definitiu 5 a 1.

En el darrer període no es va veure cap més gol, inclús el Girona va fallar dos penals, el primer la pilota va anar al pal i la va acabar aturant en Gerard, i el segon va anar a fora per sobre del travesser de la porteria.

No hi ha res a retreure als nostres jugadors que van còrrer i lluitar molt com sempre, però aquesta vegada en front tenia un gran equip, i ara toca esperar la següent jornada, a veure si arriba la primera victòria d'aquesta segona fase. ENDAVANT VILA!!