divendres, 4 de març del 2011

Benjamí 2001 (amistòs)

UE COMA CROS- 5 FC VILABLAREIX- 7

El benjamí 2001 va disputar aquest dijous per la tarda un partit amistòs al camp de la UE Coma-cros. El partit va servir com un entrenament més pel nostre equip, amb canvis constants, es van posar en pràctica jugades entrenades, es van veure bones triangulacions de la pilota, passades al primer toc, parets al mig camp i jugades elaborades iniciades desde la pròpia porteria. Al partit no li van faltar ocasions a una i altra banda i així ho va reflectir el resultat final de 5 a 7.
El primer gol nostre se'l van fer ells en pròpia porta i la resta els van fer 3 en Francesc (amb un autèntic golàs de cullera per sobre el porter) i un gol en Brian, en Robert i en Sergi, que s'estrena com a golejador.
Cal destacar una grandíssima intervenció d'en Gerard que, tot i tractar-se d'un amistòs, es va jugar el físic llençant-se a per totes per una pilota que tots ja veiem dins després d'un fort xut a un metre de la línia de gol.En Gerard va volar en una gran estirada i la pilota li va impactar en el pit evitant un gol que tots cantàvem. Inclús el joc va estar aturat uns instants per atendre'l per l'impacte de la pilota.
Aquest cap de setmana hi ha descans per l'equip i el proper dilluns tornem als entrenaments i a preparar el proper partit a casa contra el Quart.