dimecres, 14 de març del 2012

Horaris partits cap de setmana 17 i 18 de març


ALEVÍ - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 22
UE QUART - FC VILABLAREIX
Dissabte 17 de març a les 9,15 h. al municipal de Quart - Convocatòria: a les 8,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 - 2ª fase
FC VILABLAREIX - CP BELL.LLOC
Dissabte 17 de març a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 - 2ª fase
FC VILABLAREIX - GEIEG
Dissabte 17 de març a les 11,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 10,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 - 2ª fase
ALLE SANT JORDI DESVALLS - FC VILABLAREIX
Dissabte 17 de març a les 10,00 h. al municipal de Sant Jordi Desvalls - Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2005 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2005 - 2ª fase
FC VILABLAREIX - UD CASSÀ
Dissabte 17 de març a les 10,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 9,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ESCOLETA - JORNADA DE DESCANS

Molta sort a tots!!

dilluns, 12 de març del 2012

Video resum FC Vilablareix 9 - Penya Bons Aires 2

Per a tots aquells que no hi ereu al partit, o bé voleu reviure aquells moments, aquí teniu un video-resum del partit elaborat per en Jose Avilés:

Veure video

diumenge, 11 de març del 2012

Resultats cap de setmana 10 i 11 de març

ESCOLETA
FC VILABLAREIX- 4 UE FORNELLS- 6

PREBENJAMÍ 2005
UE PORQUERES- 4 FC VILABLAREIX- 2

PREBENJAMÍ 2004
FC VILABLAREIX- 13 ATLETIC CLUB BANYOLES- 1

BENJAMÍ 2003
CD BANYOLES- 1 FC VILABLAREIX- 9

BENJAMÍ 2002
CFP SANTA EUGENIA- 1 FC VILABLAREIX- 4

ALEVÍ
FC VILABLAREIX- 9 PENYA BONS AIRES- 2

Benjamí 2003

CD BANYOLES- 1 FC VILABLAREIX- 9

En aquest partit hi ha hagut molt bona participació de tots els jugadors i es veu clarament en el resultat dels gols, tots han participat i marcat.
Comencem el partit amb una primera part molt igualada, tots dos equips juguen molt bé i amb bones jugades. El nostre primer gol arriba d'en Quim, en una bona triangulació entre ell i l'Àlex. Seguidament una bona intervenció d'en Felip ens lliura de l'empat, amb una parada en dos temps. El segon gol el marca en Joel, un xut d'esquerra violent i inapel·lable que va entrar pel segon pal. Per acabar aquesta part el contrari aprofita el contraatac i marca batent al porter amb una vaselina, quedant el marcador en 1-2.
A partir de la 2a part hi ha un punt i apart en el partit, tenim un equip sòlid i disciplinat que fa que dominin clarament el joc, al contrari només se li veu un bon jugador davanter, però que no pot consolidar la resta de l'equip. Comença la tanda de gols: en Martí passa a l'Arnau, aquest a en Carlos que bat al porter amb un xut imparable. El següent gol d'en Martí de còrner: el nostre capità es mostra molt actiu i amb molt bona distribució de joc. Seguidament marca l'Arnau , tot sol se'n va del central i dispara al pal esquerra amb un xut impecable. Acaba la 2a part amb un 0-3.
Continuem una 3a part amb moltes oportunitats, una bona defensa, bon mig que obren joc a les bandes, davanters molt vius que fan que tot sembli més fàcil i el nostre porter méssss que avorrit. En aquesta part marquen en Quim i l'Àlex, deixant el marcador amb un 0-2.
La 4a part segueix amb un altre gol de l'Àlex, en una errada comesa pel porter, aprofita per marcar. L'últim gol el fa l'Arnau (que avui especialment m'ha agradat el seu joc més animat, més resolutiu i més solt), la jugada ha estat un treball d'en Carlos i ell, passi passi i toc temperat enganyant al porter. Un altre 0-2, que amplia el marcador final a un Banyoles 1 - Vilablareix 9.
Definitivament aquest grup m'agrada. fort, segur i ben organitzat. Això és una bona fórmula: FUNCIONEN.
Raul Marcos

Benjamí 2002


CFP SANTA EUGENIA- 1 FC VILABLAREIX- 4
Partit jugat al camp del Sta. Eugènia en un dia de calor i bon estat de camp de joc.

Un partit que es presentava una mica estrany ja que s’havia jugat un amistós amb ells feia un parell de setmanes i s’havia perdut.
A la primera part ha estat una mica estranya ja que ha acabat amb un resultat de 0 a 0 però on hi ha hagut més d’una oportunitat ja que en una sortida de porteria en Martin cedeix la pilota a l’Ivan que xuta a ran de travesser, una falta xutada per en Guillem surt per poc fregant el pal, dos xuts al pal per part d’en Guillen i d’en Roger a més d’una oportunitat on en Martin i en Guillem no s’han estès i han desaprofitat l’oportunitat més clara de posar-nos per davant en el marcador. A la segona part en una jugada des de la porteria, on l’Arnau xuta cap a mig del camp, en Guillem agafa la pilota passant-la a en Roger, aquest fa la paret cap a en Guillem i aquest marca el primer del matí, en una altra jugada entre en Roger que la dona a en Guillem i aquest veu desmarcat a en Jaume que aquest xuta a boca de canó però el porter molt ben situat la desvia a corner, i al final d’aquesta part el resultat és de 0 a 1 a favor dels nostres. A partir de la tercera part hi ha hagut més oportunitats i la intensitat del partit no baixa per res, en unes mans a favor dels nostres en Jaume la xuta i en Roger amb molta picardia s’avança a la defensa contraria i amb el cap l’envia arran de travesser, però això no s’atura i en error de saqui de banda del Sta. Eugenia la Paula aprofita per passar la pilota a en Roger i aquest marca el segon per sota de les cames del porter. En una altra jugada on el porter del Sta. Eugenia xuta la pilota, en Roger l’agafa a mig camp i arranca cap a porteria i el seu xut és aturat per el porter però el rebot l’aprofita la Paula que marca el tercer. En una falta per la dreta a favor dels nostres en Marc li fa provar de xutar-la a en Jofre i aquest la col·loca dins la xarxa pujant el quart al marcador, però la cosa no acaba aquí ja que tenim varies ocasions més però els pals aturen les d’en Jaume i el fora de joc l’ocasió d’en Guillem. A la darrera part el partit ha seguit amb la mateixa intensitat amb varies ocasions i en una de les arribades d’ells a la nostra porteria en un saqui de corner un davanter del Sta. Eugènia ens fa el gol amb la panxa deixant el marcador final en una clara victòria dels nostres per un 1 a 4.
Golejadors: Guillem, Roger, Paula i Jofre amb un gol cadascun.
Carles BUISAC I MAS