diumenge, 11 de març del 2012

Benjamí 2003

CD BANYOLES- 1 FC VILABLAREIX- 9

En aquest partit hi ha hagut molt bona participació de tots els jugadors i es veu clarament en el resultat dels gols, tots han participat i marcat.
Comencem el partit amb una primera part molt igualada, tots dos equips juguen molt bé i amb bones jugades. El nostre primer gol arriba d'en Quim, en una bona triangulació entre ell i l'Àlex. Seguidament una bona intervenció d'en Felip ens lliura de l'empat, amb una parada en dos temps. El segon gol el marca en Joel, un xut d'esquerra violent i inapel·lable que va entrar pel segon pal. Per acabar aquesta part el contrari aprofita el contraatac i marca batent al porter amb una vaselina, quedant el marcador en 1-2.
A partir de la 2a part hi ha un punt i apart en el partit, tenim un equip sòlid i disciplinat que fa que dominin clarament el joc, al contrari només se li veu un bon jugador davanter, però que no pot consolidar la resta de l'equip. Comença la tanda de gols: en Martí passa a l'Arnau, aquest a en Carlos que bat al porter amb un xut imparable. El següent gol d'en Martí de còrner: el nostre capità es mostra molt actiu i amb molt bona distribució de joc. Seguidament marca l'Arnau , tot sol se'n va del central i dispara al pal esquerra amb un xut impecable. Acaba la 2a part amb un 0-3.
Continuem una 3a part amb moltes oportunitats, una bona defensa, bon mig que obren joc a les bandes, davanters molt vius que fan que tot sembli més fàcil i el nostre porter méssss que avorrit. En aquesta part marquen en Quim i l'Àlex, deixant el marcador amb un 0-2.
La 4a part segueix amb un altre gol de l'Àlex, en una errada comesa pel porter, aprofita per marcar. L'últim gol el fa l'Arnau (que avui especialment m'ha agradat el seu joc més animat, més resolutiu i més solt), la jugada ha estat un treball d'en Carlos i ell, passi passi i toc temperat enganyant al porter. Un altre 0-2, que amplia el marcador final a un Banyoles 1 - Vilablareix 9.
Definitivament aquest grup m'agrada. fort, segur i ben organitzat. Això és una bona fórmula: FUNCIONEN.
Raul Marcos